Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

cały karton chipsów powinnaś dostać:diabloti:

Posted

[quote name='unikatowydiament']oj,niedobregas,klapsa daj mu:diabloti:[/QUOTE]

chyba z bejsbola :evil_lol:

[quote name='magdabroy']To miał być prezent na "dzień kobiet" :evil_lol:[/QUOTE]

buahaha nie :eviltong: na dzien kobiet dostałam kaktusa :eviltong:

[quote name='marta.k9080']cały karton chipsów powinnaś dostać:diabloti:[/QUOTE]

no ba ! :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

a ja dzisiaj zjadłam zdrowe chipsy jabłkowe (suszone jabłka):p

Posted

[quote name='marta1624']Ja też chcę chipsy :placz: Dobrze że TZ zapomniał, bo byś mi smaka robiła :lol:[/QUOTE]

to musze Cie zmartwić bo jak szlismy z koscioła to weszlismy do biedronki i kupiłam chipsy :diabloti: wieprzowinę słodko kwaśną :cool3:

Posted

[quote name='dOgLoV']to musze Cie zmartwić bo jak szlismy z koscioła to weszlismy do biedronki i kupiłam chipsy :diabloti: wieprzowinę słodko kwaśną :cool3:[/QUOTE]

O nie dlaczego mi to zrobiłaś? :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']wybacz ale ja bez chipsów nie funkcjonuje :diabloti:[/QUOTE]

przejdź na dietę kawowo-chipsową :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']przejdź na dietę kawowo-chipsową :diabloti:[/QUOTE]

chętnie :evil_lol:

[quote name='marta1624']Ja też się ostatnio trochę bardziej uzależniłam. Ciekawe czemu :diabloti:[/QUOTE]

ciekawe :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']
buahaha nie :eviltong: na dzien kobiet dostałam kaktusa :eviltong:
[/QUOTE]

A gdzie go sobie wsadziłaś? Pffffffffff, tzn. postawiłaś? :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']A gdzie go sobie wsadziłaś? Pffffffffff, tzn. postawiłaś? :diabloti:[/QUOTE]

buahahahaha do wsadzenia dostane tulipana :eviltong: a kaktusa postawiłam na parapecie w korytaru :eviltong:

Posted

A my, dziś rano oglądamy DDTVN i jedliśmy śniadanie (kiełbaski). No i jakiś tam tekst w TV odnośnie Dnia Kobiet,a Bogdan podaje mi nadgryzioną kiełbaskę i tekst: "masz kiełbaskę w prezencie" :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']A my, dziś rano oglądamy DDTVN i jedliśmy śniadanie (kiełbaski). No i jakiś tam tekst w TV odnośnie Dnia Kobiet,a Bogdan podaje mi nadgryzioną kiełbaskę i tekst: "masz kiełbaskę w prezencie" :evil_lol:[/QUOTE]

Buahahahahahahaha :diabloti:

nadawał by sie do mojej rodziny .... kiedys na urodziny siostra położyła mi koło monitora wielką czekoladę i karteczkę z napisem " wszystkiego najlepszego :) smacznego :) .... a brat bok położył parke parówek i dołączył identyczną kartkę hahahaha

Posted

[quote name='magdabroy']Ale Ty chociaż dostałaś całą czekoladę i całe parówki, a on mi chciał dać nadgryzioną :mad:[/QUOTE]

na bank jeszcze nie połknął reszte by Ci dał na talerzyk :diabloti:

mam dla was filmik niespodzianke ale dodaje sie na youtuba juz chyba z 15 min a dopiero jest 50% :angryy: Sebek sie wqulwia bo mu sie przez to lagi w grze robią hahahaha :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']A my, dziś rano oglądamy DDTVN i jedliśmy śniadanie (kiełbaski). No i jakiś tam tekst w TV odnośnie Dnia Kobiet,a Bogdan podaje mi nadgryzioną kiełbaskę i tekst: "masz kiełbaskę w prezencie" :evil_lol:[/QUOTE]

romantyk :mdleje:
no ale w końcu to już po ślubie...:diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Takim tempem, to ja tu zasnę :roll:[/QUOTE]

jeszcze 10 min :roll:

[quote name='agaga21']romantyk :mdleje:
no ale w końcu to już po ślubie...:diabloti:[/QUOTE]

tyle lat po ślubie a oni ciągle razem , po 5 latach powinni sie rozejść :eviltong: