łamAga Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 A mi dzisiaj maz mial kupić chipsy fromage i zapomniał :splat: Quote
Oscar Patric Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='dOgLoV']A mi dzisiaj maz mial kupić chipsy fromage i zapomniał :splat:[/QUOTE] oj,niedobregas,klapsa daj mu:diabloti: Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='dOgLoV']A mi dzisiaj maz mial kupić chipsy fromage i zapomniał :splat:[/QUOTE] To miał być prezent na "dzień kobiet" :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 cały karton chipsów powinnaś dostać:diabloti: Quote
łamAga Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 [quote name='unikatowydiament']oj,niedobregas,klapsa daj mu:diabloti:[/QUOTE] chyba z bejsbola :evil_lol: [quote name='magdabroy']To miał być prezent na "dzień kobiet" :evil_lol:[/QUOTE] buahaha nie :eviltong: na dzien kobiet dostałam kaktusa :eviltong: [quote name='marta.k9080']cały karton chipsów powinnaś dostać:diabloti:[/QUOTE] no ba ! :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Ja też chcę chipsy :placz: Dobrze że TZ zapomniał, bo byś mi smaka robiła :lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 a ja dzisiaj zjadłam zdrowe chipsy jabłkowe (suszone jabłka):p Quote
łamAga Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 [quote name='marta1624']Ja też chcę chipsy :placz: Dobrze że TZ zapomniał, bo byś mi smaka robiła :lol:[/QUOTE] to musze Cie zmartwić bo jak szlismy z koscioła to weszlismy do biedronki i kupiłam chipsy :diabloti: wieprzowinę słodko kwaśną :cool3: Quote
marta1624 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='dOgLoV']to musze Cie zmartwić bo jak szlismy z koscioła to weszlismy do biedronki i kupiłam chipsy :diabloti: wieprzowinę słodko kwaśną :cool3:[/QUOTE] O nie dlaczego mi to zrobiłaś? :lol: Quote
łamAga Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 [quote name='marta1624']O nie dlaczego mi to zrobiłaś? :lol:[/QUOTE] wybacz ale ja bez chipsów nie funkcjonuje :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='dOgLoV']wybacz ale ja bez chipsów nie funkcjonuje :diabloti:[/QUOTE] przejdź na dietę kawowo-chipsową :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='dOgLoV']wybacz ale ja bez chipsów nie funkcjonuje :diabloti:[/QUOTE] Ja też się ostatnio trochę bardziej uzależniłam. Ciekawe czemu :diabloti: Quote
łamAga Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 [quote name='marta.k9080']przejdź na dietę kawowo-chipsową :diabloti:[/QUOTE] chętnie :evil_lol: [quote name='marta1624']Ja też się ostatnio trochę bardziej uzależniłam. Ciekawe czemu :diabloti:[/QUOTE] ciekawe :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='dOgLoV'] buahaha nie :eviltong: na dzien kobiet dostałam kaktusa :eviltong: [/QUOTE] A gdzie go sobie wsadziłaś? Pffffffffff, tzn. postawiłaś? :diabloti: Quote
łamAga Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 [quote name='magdabroy']A gdzie go sobie wsadziłaś? Pffffffffff, tzn. postawiłaś? :diabloti:[/QUOTE] buahahahaha do wsadzenia dostane tulipana :eviltong: a kaktusa postawiłam na parapecie w korytaru :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 A my, dziś rano oglądamy DDTVN i jedliśmy śniadanie (kiełbaski). No i jakiś tam tekst w TV odnośnie Dnia Kobiet,a Bogdan podaje mi nadgryzioną kiełbaskę i tekst: "masz kiełbaskę w prezencie" :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 [quote name='magdabroy']A my, dziś rano oglądamy DDTVN i jedliśmy śniadanie (kiełbaski). No i jakiś tam tekst w TV odnośnie Dnia Kobiet,a Bogdan podaje mi nadgryzioną kiełbaskę i tekst: "masz kiełbaskę w prezencie" :evil_lol:[/QUOTE] Buahahahahahahaha :diabloti: nadawał by sie do mojej rodziny .... kiedys na urodziny siostra położyła mi koło monitora wielką czekoladę i karteczkę z napisem " wszystkiego najlepszego :) smacznego :) .... a brat bok położył parke parówek i dołączył identyczną kartkę hahahaha Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Ale Ty chociaż dostałaś całą czekoladę i całe parówki, a on mi chciał dać nadgryzioną :mad: Quote
łamAga Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 [quote name='magdabroy']Ale Ty chociaż dostałaś całą czekoladę i całe parówki, a on mi chciał dać nadgryzioną :mad:[/QUOTE] na bank jeszcze nie połknął reszte by Ci dał na talerzyk :diabloti: mam dla was filmik niespodzianke ale dodaje sie na youtuba juz chyba z 15 min a dopiero jest 50% :angryy: Sebek sie wqulwia bo mu sie przez to lagi w grze robią hahahaha :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 [quote name='magdabroy']No to czekam na film :)[/QUOTE] jest postęp , juz 61 % :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='magdabroy']Takim tempem, to ja tu zasnę :roll:[/QUOTE] pech ;] Quote
agaga21 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='magdabroy']A my, dziś rano oglądamy DDTVN i jedliśmy śniadanie (kiełbaski). No i jakiś tam tekst w TV odnośnie Dnia Kobiet,a Bogdan podaje mi nadgryzioną kiełbaskę i tekst: "masz kiełbaskę w prezencie" :evil_lol:[/QUOTE] romantyk :mdleje: no ale w końcu to już po ślubie...:diabloti: Quote
łamAga Posted March 8, 2014 Author Posted March 8, 2014 [quote name='magdabroy']Takim tempem, to ja tu zasnę :roll:[/QUOTE] jeszcze 10 min :roll: [quote name='agaga21']romantyk :mdleje: no ale w końcu to już po ślubie...:diabloti:[/QUOTE] tyle lat po ślubie a oni ciągle razem , po 5 latach powinni sie rozejść :eviltong: Quote
Recommended Posts