łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='marta1624']No to co się przejmujesz że cię TZ zamknie:) wyjdziesz okienkiem :)[/QUOTE] wyjść bedzie gorzej bo za wysoko a jak właziłam to zeskoczyłam sobie :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='dOgLoV']Okienko mam i zmieszczę się o kiedys wróciłam a tu nikogo w domu nie było a ja oczywiscie kluczy nie wzięłam ze sobą no to bach okienkiem do piwnicy :diabloti:[/QUOTE] ahahahaha:evil_lol: Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='marta.k9080']ahahahaha:evil_lol:[/QUOTE] ale stracha miałam ze wleze prosto na jakiego pająka :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='dOgLoV']ale stracha miałam ze wleze prosto na jakiego pająka :eviltong:[/QUOTE] no to by było wstrętne :diabloti: Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='marta.k9080']no to by było wstrętne :diabloti:[/QUOTE] ale ciemno było więc bym go nie widziała :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='dOgLoV']ale ciemno było więc bym go nie widziała :evil_lol:[/QUOTE] ale byś poczuła:diabloti: Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='marta.k9080']ale byś poczuła:diabloti:[/QUOTE] a feeeeee :evil_lol: ide nynać ;) dobranoc ;) Quote
3 x Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 bry ;) [IMG]http://potworek.com/sites/default/files/imagecache/polaroid_nt_standard/images/488303_494899547205891_245876439_n.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 [quote name='3 x']bry ;) [url]http://potworek.com/sites/default/files/imagecache/polaroid_nt_standard/images/488303_494899547205891_245876439_n.jpg[/url] [/QUOTE] Doberek ;) Hihihihihihi :diabloti: ale pupe ma fajną :lol: [quote name='marta1624']Hejka Aga:)[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']dzień dobry[/QUOTE] Hejka dziewczyny ;) Quote
łamAga Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 [quote name='magdabroy']Cześć Laska :p[/QUOTE] No hejjjj ;) Normalnie siedze i zasypiam , dzisiaj Ibri o 4rtej nad ranem zebrało sie na czułości i postanowiła mnie w tym celu obudzić :mad: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 A ja o spaniu mogę zapomnieć ;) Robię za niańkę i mam syna kolegi w domu :) Mało mi z Theosiem domu nie rozniosą :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 [quote name='magdabroy']A ja o spaniu mogę zapomnieć ;) Robię za niańkę i mam syna kolegi w domu :) Mało mi z Theosiem domu nie rozniosą :evil_lol:[/QUOTE] Ooooooooooo to zdjęcia będa ?? :cool3: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='magdabroy']A ja o spaniu mogę zapomnieć ;) Robię za niańkę i mam syna kolegi w domu :) Mało mi z Theosiem domu nie rozniosą :evil_lol:[/QUOTE] Przynajmniej Theoś ma zajęcie :) Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='dOgLoV']No hejjjj ;) Normalnie siedze i zasypiam , dzisiaj Ibri o 4rtej nad ranem zebrało sie na czułości i postanowiła mnie w tym celu obudzić :mad:[/QUOTE] Powinnaś się cieszyć, a nie narzekać :eviltong: Quote
łamAga Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 [quote name='marta1624']Powinnaś się cieszyć, a nie narzekać :eviltong:[/QUOTE] Yhymmm , ja wiedziałam że ta bedzie wiec próbowałam ja wywalic z pokoju zanim poszłam spac ale sie maupa nie dała , wlazła pod naroznik i za cholere wyjsc nie chciała a o 4rtej zaczeła sobie po mnie spacerować , miauczeć ocierac sie lizac mnie po czole hehe Ale co tam , otwarła se chipsy o smaku sera wędzonego :razz: Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='dOgLoV']Ooooooooooo to zdjęcia będa ?? :cool3:[/QUOTE] Aparat za nimi nie nadąża :eviltong: [quote name='marta1624']Przynajmniej Theoś ma zajęcie :)[/QUOTE] O tak, to bardziej Dominik jest niańką dla Theosia, niż ja dla Dominika :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='dOgLoV']Yhymmm , ja wiedziałam że ta bedzie wiec próbowałam ja wywalic z pokoju zanim poszłam spac ale sie maupa nie dała , wlazła pod naroznik i za cholere wyjsc nie chciała a o 4rtej zaczeła sobie po mnie spacerować , miauczeć ocierac sie lizac mnie po czole hehe Ale co tam , otwarła se chipsy o smaku sera wędzonego :razz:[/QUOTE] Cwana bestia :evil_lol: Wie kiedy nie dać się wyrzucić :) Quote
marta1624 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='magdabroy']Aparat za nimi nie nadąża :eviltong: O tak, to bardziej Dominik jest niańką dla Theosia, niż ja dla Dominika :evil_lol:[/QUOTE] to widzisz ty masz spokój :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 [quote name='magdabroy']Aparat za nimi nie nadąża :eviltong: O tak, to bardziej Dominik jest niańką dla Theosia, niż ja dla Dominika :evil_lol:[/QUOTE] Aaa to cwaniara z Ciebie :eviltong: [quote name='marta.k9080']dobry wieczór :bye:[/QUOTE] hello ;) Quote
*Magda* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='marta1624']to widzisz ty masz spokój :evil_lol:[/QUOTE] Spokój i straty :evil_lol: Połamali nogę w krzesełku z Theosia kompletu :mdleje: Quote
łamAga Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 [quote name='magdabroy']Spokój i straty :evil_lol: Połamali nogę w krzesełku z Theosia kompletu :mdleje:[/QUOTE] buahahahahaha zdolniachy :diabloti: Quote
Recommended Posts