*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='dOgLoV'] Wreszcie ktoś normalny :cool1:[/QUOTE] Sprostowanie: wreszcie ktoś taki jak TY :diabloti: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='magdabroy']Sprostowanie: wreszcie ktoś taki jak TY :diabloti:[/QUOTE] czyli oryginalny inaczej :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='marta1624']A co tu nikt ze sklerozą nie bywa? :lol:[/QUOTE] Nie, tylko Ty i Aga :diabloti: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='marta1624']A co tu nikt ze sklerozą nie bywa? :lol:[/QUOTE] z taka jak ja ???? nikt :diabloti: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='magdabroy']Nie, tylko Ty i Aga :diabloti:[/QUOTE] ktos musi :eviltong: Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='marta1624']Witam u sklerotyczki jak ja :)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Wstawaj śpiochu :mad:[/QUOTE] hello laski :lol: Dzisiaj mąż dał mi pospać do 10tej :crazyeye: wczoraj dostał zjebke bo mnie obudził o 8:23 to dzisiaj nawet śniadanko na mnie czekało :diabloti: czasami potrafi okazać trochę serduszka :lol: A ze spaceru nici bo oczywiście ZAPOMNIAŁAM że ja dzisiaj ide włosy farbować , kupiłam jakiś szykowny jasny kasztan hyhyhyhy ciekawe jak mi chwyci :diabloti: No to miłego dnia ;) wieczorkiem popiszemy ;) Quote
marta1624 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Do wieczorka :) a kasztanowy kolor sama miałam poprzednio :) do 10 pospać.... Ja dzisiaj spalam do 5 :placz: Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Ja się zabieram do farbowania już chyba2 tygodnie :evil_lol: My robimy wypad na rowerach, jak młody się obudzi, więc pewnie też zawitam dopiero wieczorem ;) Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='marta1624']Do wieczorka :) a kasztanowy kolor sama miałam poprzednio :) do 10 pospać.... Ja dzisiaj spalam do 5 :placz:[/QUOTE] Ja od jutra bede miała pobudkę o 5tej :roll: masakra :roll: [quote name='magdabroy']Ja się zabieram do farbowania już chyba2 tygodnie :evil_lol: My robimy wypad na rowerach, jak młody się obudzi, więc pewnie też zawitam dopiero wieczorem ;)[/QUOTE] Jak bym miała se sama pofarbowac to tez by sie pewnie tak zbierała jak Ty :eviltong: ooo rodzinna wycieczka rowerowa :loveu: [quote name='marta.k9080']pokaz się w nowych włosach:diabloti:[/QUOTE] [quote name='junoo']pokaż włoski :D[/QUOTE] ueee nie mam fotki :roll: ale mam podobne do tych co miałam tylko bardziej w rudy odcieniu ale delikatnie ;) Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='marta.k9080']też se farbnę niedługo,jakiś brąz[/QUOTE] a przyjmie Ci na Twoje ciemne włosy ? ;) Kurde ale miałam ochote na kwaśne , wpieprzyłam pół słoika ogórków kiszonych i jeszcze mi mało haha ale juz nie zmieszcze więcej , jeszcze bym se sledzia w occie zjadła ale byłam w biedronce i same w oleju mieli :mad: Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 już nie są takie ciemne,bo jak farba zeszła,to wzięłam jaśniejszą i teraz po 4mieś,są znów brązowo-rudawe:roll: ja kwaśnego nie jadam,bo zęby by mi chyba wypadły:diabloti: Quote
angineuuka Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='magdabroy']:razz::razz:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='magdabroy']:razz::razz:[/QUOTE] Ej no nie sądze , to pewnie mnie suszy po wczorajszych piwach :eviltong: [quote name='marta.k9080']już nie są takie ciemne,bo jak farba zeszła,to wzięłam jaśniejszą i teraz po 4mieś,są znów brązowo-rudawe:roll: ja kwaśnego nie jadam,bo zęby by mi chyba wypadły:diabloti:[/QUOTE] Ja teraz mam takie ni to brąz ni to rudy :evil_lol: Ja myję zęby pastą sensodyne i nawet trochę pomaga :) [quote name='Angi']:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Nie ma co zacieszać :P to pewnie nie to :P Quote
angineuuka Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Pewnie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='Angi']Pewnie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Na pewno nie moge napisać bo różnie może być , ale nie sądze :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='dOgLoV'] Ja teraz mam takie ni to brąz ni to rudy :evil_lol: Ja myję zęby pastą sensodyne i nawet trochę pomaga :) [/QUOTE] mi nie pasuje za bardzo ten kolor co teraz mam:roll: Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 [quote name='marta.k9080']mi nie pasuje za bardzo ten kolor co teraz mam:roll:[/QUOTE] to pofarbuj na różowo :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='dOgLoV']Ej no nie sądze , to pewnie mnie suszy po wczorajszych piwach :eviltong: [/QUOTE] To by Ci się pić chciało,a nie kwaśnego :eviltong: [SIZE=1] Jutro po pracy, do apteki. [/SIZE] Quote
Recommended Posts