*Magda* Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 (edited) Aga, a jak sprawa Waszego (w sensie Qwendi) przydomka?? Edit: Z tego co pamiętam jak Angi dawała linka do sędziów, to mastify miał oceniać sędzia Polak :hmmmm: A teraz jak patrzę, to jest kobieta. Edited February 25, 2014 by magdabroy Quote
angineuuka Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Aga będzie mieć przydomek :evil_lol: Quote
3 x Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='dOgLoV']albo na ingrus.net albo pedigreedatabase.com[/QUOTE] dupa jestem i tak nie umim Quote
angineuuka Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='3 x']dupa jestem i tak nie umim[/QUOTE] [URL="http://www.ingrus.net/tibet/en/index.php"]www.ingrus.net/tibet/en/index.php[/URL] Quote
angineuuka Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='Angi'][URL="http://www.ingrus.net/tibet/en/index.php"]www.ingrus.net/tibet/en/index.php[/URL][/QUOTE] tam u góry pisze DOGS, najeżdżasz myszką i klikasz w SEARCH DOGS i tam wpisujesz przydomek psa, lub samą nazwę hodowli ;) Quote
3 x Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='Angi'][URL="http://www.ingrus.net/tibet/en/index.php"]www.ingrus.net/tibet/en/index.php[/URL][/QUOTE] juz zdecydowanie mniejsza ze mnie dupa ;) dzieki :Rose: Quote
łamAga Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 No ja też jestem ciemna w tym wyszukiwaniu :roll: Qwendi dostała do głowy :crazyeye: ona leży w legowisku :crazyeye: Quote
angineuuka Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='magdabroy']Aga, a jak sprawa Waszego (w sensie Qwendi) przydomka?? Edit: Z tego co pamiętam jak Angi dawała linka do sędziów, to mastify miał oceniać sędzia Polak :hmmmm: A teraz jak patrzę, to jest kobieta.[/QUOTE] jakich sędziów? Quote
łamAga Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 [quote name='Angi']jakich sędziów?[/QUOTE] koło marca dopiero mozemy pytać o przydomek ;) A nawet nie wiem , ale oni zawsze z sedziami kombinują jak konie pod górke , na samej wystawie moze sie okazac ze jest zmieniony heh Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='Angi']jakich sędziów?[/QUOTE] Jak była mowa o Opolu, kiedyś tam, to dałaś link do sędziów na wystawę w Opolu. I wtedy Aga napisała, że raczej nie pojadą, bo sędzią jest Polak, a Sebek jeździ tylko do obcokrajowców na ocenę ;) Quote
angineuuka Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='magdabroy']Jak była mowa o Opolu, kiedyś tam, to dałaś link do sędziów na wystawę w Opolu. I wtedy Aga napisała, że raczej nie pojadą, bo sędzią jest Polak, a Sebek jeździ tylko do obcokrajowców na ocenę ;)[/QUOTE] nie pamiętam kto był, ale teraz jest Rusinowska.. A chyba facet był :P Quote
łamAga Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 [quote name='magdabroy']Jak była mowa o Opolu, kiedyś tam, to dałaś link do sędziów na wystawę w Opolu. I wtedy Aga napisała, że raczej nie pojadą, bo sędzią jest Polak, a Sebek jeździ tylko do obcokrajowców na ocenę ;)[/QUOTE] tak było ;) [quote name='Angi']nie pamiętam kto był, ale teraz jest Rusinowska.. A chyba facet był :P[/QUOTE] kto bedzie to będzie :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='Angi']nie pamiętam kto był, ale teraz jest Rusinowska.. A chyba facet był :P[/QUOTE] Dokładnie, był koleś ;) [quote name='dOgLoV']tak było ;) [/QUOTE] Ty to pamiętasz :crazyeye::diabloti: Quote
łamAga Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 [quote name='magdabroy'] Ty to pamiętasz :crazyeye::diabloti:[/QUOTE] Dobra jestem nie ? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='dOgLoV']Dobra jestem nie ? :evil_lol:[/QUOTE] A to co powinnaś pamiętać, to nie pamiętasz :mad: Quote
łamAga Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 [quote name='magdabroy']A to co powinnaś pamiętać, to nie pamiętasz :mad:[/QUOTE] Oj o ja dat nie pamiętam :oops: Quote
łamAga Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 [quote name='magdabroy']To trzeba ćwiczyć pamięć :eviltong:[/QUOTE] cały czas ją cwicze , widać z jakim skutkiem hyhy :diabloti: no to miłego dnia laseczki ;) Quote
łamAga Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 [quote name='Angi']miłej pracki :D[/QUOTE] Była bardzo męcząca :lol: [quote name='marta.k9080']dobry :)[/QUOTE] Hejka ;) chciałam wam dac zdjecia kotków ale fotobucket wariuje i nie idzie pobrac linków :roll: Quote
angineuuka Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 to na picasse zgraj :p albo na fejsa dodaj :P Quote
*Magda* Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Zanim pójdziesz do pracy, to się naprawi ;) więc czekam na zdjęciuszka :) Quote
łamAga Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 [quote name='Angi']to na picasse zgraj :p albo na fejsa dodaj :P[/QUOTE] Jak dodam na fejsa to nie wszyscy obejrzą :P [quote name='magdabroy']Zanim pójdziesz do pracy, to się naprawi ;) więc czekam na zdjęciuszka :)[/QUOTE] prolem w tym że to jest popsute już z tydzień :roll: Quote
Recommended Posts