Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Dlatego, teraz go ładnie wyłącz i spać :eviltong:

A ja biegnę na spacerek :)[/QUOTE]

no ok :diabloti:

udanego spacerku ;) dotlen sie za mnie ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']no ok :diabloti:

udanego spacerku ;) dotlen sie za mnie ;)[/QUOTE]

Oj Aga, Aga :mad: Nie posłuchałaś mnie i nie wyłączyłaś od razu kompa :mad: :eviltong:

Dzięki :)
Kiepska pogoda, więc z dotlenieniem ciężko :roll: Może popołudniu będzie ładniej, to wyjdziemy na dłużej ;) Bo teraz mokro i brzydko po deszczu, więc byliśmy tylko 40 minut ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Oj Aga, Aga :mad: Nie posłuchałaś mnie i nie wyłączyłaś od razu kompa :mad: :eviltong:

Dzięki :)
Kiepska pogoda, więc z dotlenieniem ciężko :roll: Może popołudniu będzie ładniej, to wyjdziemy na dłużej ;) Bo teraz mokro i brzydko po deszczu, więc byliśmy tylko 40 minut ;)[/QUOTE]

Oj tam , prawie od razu wyłączyłam :eviltong:

to i tak długo byliście ;)

[quote name='unikatowydiament']witamy się:)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='marta.k9080']dzień dobry(a dzień u nas ponury)[/QUOTE]

Dobry wieczór ;)

u nas też dzień bez słoneczka :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Oj tam , prawie od razu wyłączyłam :eviltong:

to i tak długo byliście ;)[/QUOTE]

Pół godziny później, to rzeczywiście "prawie od razu" :eviltong:

Po południu byliśmy godzinkę :p

Posted

[quote name='magdabroy']Pół godziny później, to rzeczywiście "prawie od razu" :eviltong:

Po południu byliśmy godzinkę :p[/QUOTE]

Oj tam co to jest pół godznki , sprawdziłam poczte , fb , nk i już minęło :diabloti:

no to troche sie dotleniliście ;)

Posted

[quote name='Izabela124.'][URL]http://i1.ryjbuk.pl/e4ce9ee0a8ab131652dcbe05668032c8142d2b74/3d830ad1a9bbd2ae3d601660d6bf567f-jpg[/URL] dopiero niedawno wstałam :D[/QUOTE]

hahahaha ja wstałam po 15stej :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']hahahaha ja wstałam po 15stej :diabloti:[/QUOTE]Pierwszy raz wstałam po 8, potem sie ogarniałam na bal przebierańców w przedszkolu Oli, poszłam tam z nią mi mamą, robiłam fotki, fajna zabawa była :D Tak się wymęczyłam psychicznie z tymi dziećmi, że spać po powrocie poszłam ha ha

Posted

[quote name='magdabroy']A ja dziś wyjątkowo o 6:30, a nie o 5:40 :)[/QUOTE]

nie zazdroszczę ;)

[quote name='Izabela124.']Pierwszy raz wstałam po 8, potem sie ogarniałam na bal przebierańców w przedszkolu Oli, poszłam tam z nią mi mamą, robiłam fotki, fajna zabawa była :D Tak się wymęczyłam psychicznie z tymi dziećmi, że spać po powrocie poszłam ha ha[/QUOTE]

ooo to ja licze na te zdjęcia :diabloti:

hehe dzieci sa męczące psychicznie , to fakt :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
ooo to ja licze na te zdjęcia :diabloti:

hehe dzieci sa męczące psychicznie , to fakt :lol:[/QUOTE]No, a ja dzieci nie lubię :eviltong: Ale fajnie na nie popatrzeć jak tańczą, śpiewają, szaleją :D

Posted

[quote name='Izabela124.']No, a ja dzieci nie lubię :eviltong: Ale fajnie na nie popatrzeć jak tańczą, śpiewają, szaleją :D[/QUOTE]

Jak bedziesz miała swoje to je pokochasz ;)