Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Miłej pracy ;)[/QUOTE]

Dziękuje ;)

była mało miła ;)

[quote name='Izabela124.'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC06593_zpsae4144b9.jpg[/URL] niech go wykąpią :eviltong:[/QUOTE]

w zeszłym tygodniu był u fryzjera :eviltong: ale świerzych zdjęć nie mam :shake:

[quote name='magdabroy'][IMG]http://buhh.pl/kartki/54/1116.jpg[/IMG][/QUOTE]

oooo dziekuje :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']A co, jakaś nowa i się uczyła?[/QUOTE]

Tak ;) a ta linia na która trafiła jest najgorszą linią a kobieta juz dobrze po 50tce więc nie ma takiej prędkości .... musi nabrac tępa a ciężko chyba będzie ;)

Posted

[quote name='magdabroy']To co, już się nauczyła? Czy dziś ktoś inny będzie pełnił rolę nauczyciela?[/QUOTE]

Dzisiaj ktoś inny , ja w zeszłym tygodniu cały tydzień miałam ucznia , qurcze fajny , taki wysoki napakowany z ciemna karnacją :cool3: ale młodziutki , 20 lat ma , szybko pojął o co chodzi a wczoraj uczyłam tą babke bo koleżanka miała urlop , dzisiaj juz będzie wiec ja będe u siebie ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']A te baty to za co ?? :cool3:[/QUOTE]

A za to :

[quote name='dOgLoV']Dzisiaj ktoś inny , ja w zeszłym tygodniu cały tydzień miałam ucznia , [B]qurcze fajny , taki wysoki napakowany z ciemna karnacją :cool3: ale młodziutki , 20 lat ma[/B] , szybko pojął o co chodzi a wczoraj uczyłam tą babke bo koleżanka miała urlop , dzisiaj juz będzie wiec ja będe u siebie ;)[/QUOTE]

Guest wolfheart
Posted

wow Aga ,Ty już mistrzem jesteś skoro uczniów masz :diabloti:

Posted

Oj tam Madziu , oczy trzeba czasami nacieszyć :eviltong: a ten nie dosyć że ładniutki to jeszcze bardzo miły i grzeczny ;)

[quote name='marta.k9080']wow Aga ,Ty już mistrzem jesteś skoro uczniów masz :diabloti:[/QUOTE]

buahahha nie no mistrzem nie jestem ale umiem pracowac na każdym stanowisku i dlatego czasami "uczę " hehe ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Oj tam Madziu , oczy trzeba czasami nacieszyć :eviltong: a ten nie dosyć że ładniutki to jeszcze bardzo miły i grzeczny ;)[/QUOTE]

Ja przy DUŻO starszych od siebie też jestem miła i grzeczna :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja przy DUŻO starszych od siebie też jestem miła i grzeczna :diabloti::eviltong:[/QUOTE]

Qurwa to teraz mi dojebałaś , co to jest 13ście lat różnicy :roll: :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Qurwa to teraz mi dojebałaś , co to jest 13ście lat różnicy :roll: :eviltong:[/QUOTE]

W sumie, to tyle co nic ;)
Ale patrząc z drugiej strony, to 13-sto latki maja dziś dzieci, więc... :diabloti: Powinien Ci mówić "Pani" :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']W sumie, to tyle co nic ;)
Ale patrząc z drugiej strony, to 13-sto latki maja dziś dzieci, więc... :diabloti: Powinien Ci mówić "Pani" :evil_lol:[/QUOTE]

Hahahaha no teoretycznie powinien ale nie poszła bym na to , czuła bym sie wtedy staro ;)