Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

powiedzcie mi
czy mogę iśc do związku i zarejestrować Prodziaka na Gremlina?
czy jak ja pójde z jego metryczką to zarejestruja go li tylko na mnie?

Posted

Obiecałam i zrobiłam :megagrin:

[IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_5369_zps71a6f80d.jpg[/IMG]

Niestety nie mam szklanek, więc musisz wypić z kubka :grins:

Posted

Tylko bita śmietana kładziona łyżeczką, a nie jakąś "maszynką", więc wygląda tak sobie :eviltong: Ale w smaku pyszna :loveu:

A Aga nawet jej nie wypiła, tylko poszła spać :mad::obrazic:

Posted

[quote name='3 x']powiedzcie mi
czy mogę iśc do związku i zarejestrować Prodziaka na Gremlina?
czy jak ja pójde z jego metryczką to zarejestruja go li tylko na mnie?[/QUOTE]

Qurcze nie wiem za bardzo jak to się odbywa , czy trzeba być osobiście ....

[quote name='magdabroy']Obiecałam i zrobiłam :megagrin:

[IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album3/DSC_5369_zps71a6f80d.jpg[/IMG]

Niestety nie mam szklanek, więc musisz wypić z kubka :grins:[/QUOTE]

oooooooooooo dziekuje :loveu: taką kawe to ja mogę wypić nawet w kubku :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Angi']bardzo fajnie wygląda :D[/QUOTE]

bardzo apetycznie :lol:

[quote name='magdabroy']
A Aga nawet jej nie wypiła, tylko poszła spać :mad::obrazic:[/QUOTE]

Przepraszam ! ale autobus sie spóznił 30 minut :angryy: zmarzłam jak cholera :angryy: głowa mnie rozbolała :angryy: i musiałam sie położyć :oops: nawet nie wiem kiedy zasnęłam :shake:

[quote name='Ty$ka']O mamo, jak smaczniasto :loveu:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']siemka :)[/QUOTE]

siemka ;)

Qurcze spałam od 8:30 mniej wiecej do samej 16stej i normalnie oczu otwartych utrzymać nie mogę :roll: a tu jeszcze jedna nocka :angryy:

Guest wolfheart
Posted

Naucz Nerona albo Qwendi,jak zaparzyć pańci kawusię:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']Naucz Nerona albo Qwendi,jak zaparzyć pańci kawusię:diabloti:[/QUOTE]

Taaaaa i w czasie jej robienia z lodowki zniknęło by wszystko :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Kurde kuszące .... uj z wnetrzem lodówki :evil_lol:[/QUOTE]

no właśnie,zresztą chipsy i tak w lodówce nie leżą...:diabloti: ja mam Strongi,ale jutro zjem

Posted

[quote name='marta.k9080']no właśnie,zresztą chipsy i tak w lodówce nie leżą...:diabloti: ja mam Strongi,ale jutro zjem[/QUOTE]

buahahahahahahahhahahahaha dobre :diabloti:

ja jeszcze nie mam ale jutro trza by coś skombinować :diabloti:

Mąż mnie właśnie chciał otruć .... wczoraj teściowa kupiła takie dobre ciasteczka z żurawiną .... i dzisiaj też kupiła .... Sebek mi przyniósł zjadłam i myślałm że się schawce :crazyeye: i mówie do Sebka " Quwa ale dzisiaj są nie dobre normalnie mi nie dobrze , tak dziwnie smakują cynamonem " iposzłam po gume miętową bo nie mogłam wytrzymać z tym smakiem w buzi , Sebek oczywiscie powiedział że głupia jestem i mi sie coś wydaje hehe jak szłam po gume to Sebek mówi ze mam mu jeszcze z dwa ciastka przynieść .... ide do kuchni patrze na opakowanie , jakies inne czytam " z jabłkiem i cynamonem " :roll: fujjjjjjjjjjj