Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Dobra, dawaj jakiś foty :)[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']właśnie foty dawaj:diabloti:[/QUOTE]

Qurwa nie mam ej .... nocki mam teraz i zanim wstanę to już jest za ciemno na zdjęcia :roll: a co najgorsze jak sie pogoda sprawdzi to nici z porannego sobotniego spacerku :placz:

Wczoraj mnie tak głowa napitalała że nie poszłam do kuwet , qurwa co tam dzisiaj było :crazyeye: masakra .... o zasikanych schodach nie wspomne :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Qurwa nie mam ej .... nocki mam teraz i zanim wstanę to już jest za ciemno na zdjęcia :roll: a co najgorsze jak sie pogoda sprawdzi to nici z porannego sobotniego spacerku :placz:

Wczoraj mnie tak głowa napitalała że nie poszłam do kuwet , qurwa co tam dzisiaj było :crazyeye: masakra .... o zasikanych schodach nie wspomne :roll:[/QUOTE]

jakich kuwet?

Posted

[quote name='3 x']jakich kuwet?[/QUOTE]

kocich hehe

Mamy dwie kotki i trzeba kilka razy dziennie zajrzec do kuwet i wyciągnąć co nieco a wczoraj nie dałam rady i dzisiaj miałam niezłe atrakcje zapachowe :roll: a do tego jedna kotka uparcie sika zamiast do kuwety na schody .... nie idzie jej tego wyperswadować , próbowaliśmy już chyba wszystkiego .... chociaz ostatnio naszła nas mysl ze moze spróbować suchej kuwety ....

Posted

[quote name='Angi']sikasz do kuwety? :D[/QUOTE]

no ba ! a Ty nie ? :eviltong:

[quote name='magdabroy']Mój kot nie jest taki wymagający ;) Jak mu nie sprzątnę codziennie w kuwecie, to nie ma tragedii :eviltong:[/QUOTE]

Nasza Pepsia jest czyscioszka i jak nie ma pustek kuwety to stoi nad nią i miauczy w niebogłosy , w koncu wejdzie i sie załatwi ale co sie na tym namiauczy to nasze hehe

Posted

[quote name='magdabroy']Mój kot nie jest taki wymagający ;) Jak mu nie sprzątnę codziennie w kuwecie, to nie ma tragedii :eviltong:[/QUOTE]

Mój też nie jest. Kuwety w ogóle nie muszę czyścić :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']jak masz ją w domu to współczuję zapachów :diabloti:[/QUOTE]
Mam. Zawsze powtarzamy jej, że będzie na dworze mieszkać, ale te jej oczka ... :P

Posted

[quote name='Ty$ka']Mam. Zawsze powtarzamy jej, że będzie na dworze mieszkać, ale te jej oczka ... :P[/QUOTE]

heheheheheh , My mamy kuwety na pół pietrze , dzisiaj jak wróciłam z pracy i weszłam na korytarz to mnie odrzucił zapach z kuwet hehe a one przecież stoją na innym poziomie .... moze mam jakąś obsesje ale tak dwa razy dziennie ide sprawdzić i czyszcze kuwety jak cos jest heh

Posted

[quote name='Ty$ka']Łączę się w bólu, naprawdę ;). Ten zapach jest okropny. Milka kompletnie zniechęciła mnie do kotów. :P[/QUOTE]

hahahaha .... a ja tam dalej bede mieć koty .... tylko żeby Ibri chciała przestać lać na schody :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']hahahaha .... a ja tam dalej bede mieć koty .... tylko żeby Ibri chciała przestać lać na schody :roll:[/QUOTE]
Ja pewnie też, bo niestety trafiam na samych kociarzy :p. Eh, znam to aż za dobrze. Wiem jakie to okropne, frustrujące itd.
Ciesz się, że Pepsi przynajmniej normalna :D

Posted

[quote name='Ty$ka']Ja pewnie też, bo niestety trafiam na samych kociarzy :p. Eh, znam to aż za dobrze. Wiem jakie to okropne, frustrujące itd.
Ciesz się, że Pepsi przynajmniej normalna :D[/QUOTE]

Ibri naleje a pepsi rozniesie hehe :diabloti:

[quote name='magdabroy']Aga, zrobiłam sobie dziś kawę z taką bitą śmietaną, jak Ci ostatnio zdjęcie wkleiłam :loveu:[/QUOTE]

omnomnom :loveu: mogłaś mi też zrobić :roll:

[quote name='magdabroy']:diabloti:

[IMG]http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201205/1338209173_by_jerzolpl_600.jpg[/IMG][/QUOTE]

buahahaha słodziak :eviltong:

Posted

Tylko wiesz, zrobiłam bitą śmietanę z 200g śmietanki ;) Część dałam do kawy, a resztę zjadłam łyżką :oops::diabloti: Dla Ciebie już nie starczyło śmietanki :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Tylko wiesz, zrobiłam bitą śmietanę z 200g śmietanki ;) Część dałam do kawy, a resztę zjadłam łyżką :oops::diabloti: Dla Ciebie już nie starczyło śmietanki :eviltong:[/QUOTE]

Uoooo Ty łakomczuchu :mad:

Posted

[quote name='dOgLoV']Uoooo Ty łakomczuchu :mad:[/QUOTE]

Wiesz jaka była pyszna :loveu:
Jutro sobie posypię cynamonem :diabloti: A dla Ciebie zrobię z wiórkami czekolady :p

Posted

[quote name='magdabroy']Wiesz jaka była pyszna :loveu:
Jutro sobie posypię cynamonem :diabloti: A dla Ciebie zrobię z wiórkami czekolady :p[/QUOTE]

oooo może być :loveu:

[quote name='Angi']Aga, ta twoja klawiatura gumowa jest na usb czy na co? :D[/QUOTE]

na usb ;)