łamAga Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='magdabroy']Dobra, dawaj jakiś foty :)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']właśnie foty dawaj:diabloti:[/QUOTE] Qurwa nie mam ej .... nocki mam teraz i zanim wstanę to już jest za ciemno na zdjęcia :roll: a co najgorsze jak sie pogoda sprawdzi to nici z porannego sobotniego spacerku :placz: Wczoraj mnie tak głowa napitalała że nie poszłam do kuwet , qurwa co tam dzisiaj było :crazyeye: masakra .... o zasikanych schodach nie wspomne :roll: Quote
3 x Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='dOgLoV']Qurwa nie mam ej .... nocki mam teraz i zanim wstanę to już jest za ciemno na zdjęcia :roll: a co najgorsze jak sie pogoda sprawdzi to nici z porannego sobotniego spacerku :placz: Wczoraj mnie tak głowa napitalała że nie poszłam do kuwet , qurwa co tam dzisiaj było :crazyeye: masakra .... o zasikanych schodach nie wspomne :roll:[/QUOTE] jakich kuwet? Quote
łamAga Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='3 x']jakich kuwet?[/QUOTE] kocich hehe Mamy dwie kotki i trzeba kilka razy dziennie zajrzec do kuwet i wyciągnąć co nieco a wczoraj nie dałam rady i dzisiaj miałam niezłe atrakcje zapachowe :roll: a do tego jedna kotka uparcie sika zamiast do kuwety na schody .... nie idzie jej tego wyperswadować , próbowaliśmy już chyba wszystkiego .... chociaz ostatnio naszła nas mysl ze moze spróbować suchej kuwety .... Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Mój kot nie jest taki wymagający ;) Jak mu nie sprzątnę codziennie w kuwecie, to nie ma tragedii :eviltong: Quote
łamAga Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Angi']sikasz do kuwety? :D[/QUOTE] no ba ! a Ty nie ? :eviltong: [quote name='magdabroy']Mój kot nie jest taki wymagający ;) Jak mu nie sprzątnę codziennie w kuwecie, to nie ma tragedii :eviltong:[/QUOTE] Nasza Pepsia jest czyscioszka i jak nie ma pustek kuwety to stoi nad nią i miauczy w niebogłosy , w koncu wejdzie i sie załatwi ale co sie na tym namiauczy to nasze hehe Quote
Ty$ka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='magdabroy']Mój kot nie jest taki wymagający ;) Jak mu nie sprzątnę codziennie w kuwecie, to nie ma tragedii :eviltong:[/QUOTE] Mój też nie jest. Kuwety w ogóle nie muszę czyścić :diabloti: Quote
łamAga Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Ty$ka']Mój też nie jest. Kuwety [B]w ogóle nie muszę czyścić[/B] :diabloti:[/QUOTE] jak masz ją w domu to współczuję zapachów :diabloti: Quote
Ty$ka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='dOgLoV']jak masz ją w domu to współczuję zapachów :diabloti:[/QUOTE] Mam. Zawsze powtarzamy jej, że będzie na dworze mieszkać, ale te jej oczka ... :P Quote
łamAga Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Ty$ka']Mam. Zawsze powtarzamy jej, że będzie na dworze mieszkać, ale te jej oczka ... :P[/QUOTE] heheheheheh , My mamy kuwety na pół pietrze , dzisiaj jak wróciłam z pracy i weszłam na korytarz to mnie odrzucił zapach z kuwet hehe a one przecież stoją na innym poziomie .... moze mam jakąś obsesje ale tak dwa razy dziennie ide sprawdzić i czyszcze kuwety jak cos jest heh Quote
Ty$ka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Łączę się w bólu, naprawdę ;). Ten zapach jest okropny. Milka kompletnie zniechęciła mnie do kotów. :P Quote
łamAga Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Ty$ka']Łączę się w bólu, naprawdę ;). Ten zapach jest okropny. Milka kompletnie zniechęciła mnie do kotów. :P[/QUOTE] hahahaha .... a ja tam dalej bede mieć koty .... tylko żeby Ibri chciała przestać lać na schody :roll: Quote
Ty$ka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='dOgLoV']hahahaha .... a ja tam dalej bede mieć koty .... tylko żeby Ibri chciała przestać lać na schody :roll:[/QUOTE] Ja pewnie też, bo niestety trafiam na samych kociarzy :p. Eh, znam to aż za dobrze. Wiem jakie to okropne, frustrujące itd. Ciesz się, że Pepsi przynajmniej normalna :D Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Aga, zrobiłam sobie dziś kawę z taką bitą śmietaną, jak Ci ostatnio zdjęcie wkleiłam :loveu: Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 :diabloti: [IMG]http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201205/1338209173_by_jerzolpl_600.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Ty$ka']Ja pewnie też, bo niestety trafiam na samych kociarzy :p. Eh, znam to aż za dobrze. Wiem jakie to okropne, frustrujące itd. Ciesz się, że Pepsi przynajmniej normalna :D[/QUOTE] Ibri naleje a pepsi rozniesie hehe :diabloti: [quote name='magdabroy']Aga, zrobiłam sobie dziś kawę z taką bitą śmietaną, jak Ci ostatnio zdjęcie wkleiłam :loveu:[/QUOTE] omnomnom :loveu: mogłaś mi też zrobić :roll: [quote name='magdabroy']:diabloti: [IMG]http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201205/1338209173_by_jerzolpl_600.jpg[/IMG][/QUOTE] buahahaha słodziak :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Tylko wiesz, zrobiłam bitą śmietanę z 200g śmietanki ;) Część dałam do kawy, a resztę zjadłam łyżką :oops::diabloti: Dla Ciebie już nie starczyło śmietanki :eviltong: Quote
łamAga Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='magdabroy']Tylko wiesz, zrobiłam bitą śmietanę z 200g śmietanki ;) Część dałam do kawy, a resztę zjadłam łyżką :oops::diabloti: Dla Ciebie już nie starczyło śmietanki :eviltong:[/QUOTE] Uoooo Ty łakomczuchu :mad: Quote
Ty$ka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [url]http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201205/1338209173_by_jerzolpl_600.jpg[/url] hahahahahahahahaa, rozwaliło mnie to :p Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='dOgLoV']Uoooo Ty łakomczuchu :mad:[/QUOTE] Wiesz jaka była pyszna :loveu: Jutro sobie posypię cynamonem :diabloti: A dla Ciebie zrobię z wiórkami czekolady :p Quote
angineuuka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Aga, ta twoja klawiatura gumowa jest na usb czy na co? :D Quote
łamAga Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='magdabroy']Wiesz jaka była pyszna :loveu: Jutro sobie posypię cynamonem :diabloti: A dla Ciebie zrobię z wiórkami czekolady :p[/QUOTE] oooo może być :loveu: [quote name='Angi']Aga, ta twoja klawiatura gumowa jest na usb czy na co? :D[/QUOTE] na usb ;) Quote
łamAga Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Angi']ooo, dobra. kupię se różową:D[/QUOTE] Buahahaha ja mam czarną .... w niedziele pojde na strych poszperać może wreszcie ją znajde .... Quote
Recommended Posts