3 x Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='marta.k9080']efekt tego taki,że ja chodzę jak lump,a Luna ma wszystko piękne i nowe:evil_lol: zaraz idę z nią na dwór zanim śnieg zasypie nas na dobre[/QUOTE]zanim zasypie? żeby luna się mogła polansować? ;) [quote name='dOgLoV']nie no ja czasami też cos tam dla siebie kupie no jak ostatnio brelok do kluczy z Onkiem :diabloti:[/QUOTE] a ja się jednego miesiaca znaczy w grudniu jebłam i dwa razy czynsz zapłaciłam, czego efektem był nadmiar gotówki w styczniu i temu mam zajebisty stojak na wino ;) i ksiażki ;) i pokrowce na opony ;) no niezbędne rzeczy kupiłam li tylko :evil_lol: ale to dla siebie dla psów mam tylko 7 kg łapek ale z tym to się chyba one lansowac na dworzu nie będą :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='dOgLoV']Ooooooooooo hello :loveu: za cicho napisałas :eviltong:[/QUOTE] Następnym razem będę krzyczeć :diabloti: Quote
łamAga Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='3 x'] a ja się jednego miesiaca znaczy w grudniu jebłam i dwa razy czynsz zapłaciłam, czego efektem był nadmiar gotówki w styczniu i temu mam zajebisty stojak na wino ;) i ksiażki ;) i pokrowce na opony ;) no niezbędne rzeczy kupiłam li tylko :evil_lol: ale to dla siebie dla psów mam tylko 7 kg łapek ale z tym to się chyba one lansowac na dworzu nie będą :evil_lol:[/QUOTE] Buahahahaha jak można sie jebną...c i dwa razy czynsz zapłacić :diabloti: zapomniec i w ogóle nie zapłacić to ja rozumiem ale żeby dwa razy :crazyeye: :diabloti: a to ty jeszcze "zdrowa" jestes , ja kupuje rzeczy których nie potrzebuje ale że są dla psów to biore hahaha pozniej lezy to na strychu i niszczeje ale co kupie to mam :diabloti: Jak nie .... po jednej do pyska i na osiedle :diabloti: [quote name='magdabroy']Następnym razem będę krzyczeć :diabloti:[/QUOTE] ale głośno i kolorowo żeby mi nie umknęło :eviltong: Quote
3 x Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='dOgLoV']Buahahahaha jak można sie jebną...c i dwa razy czynsz zapłacić :diabloti: zapomniec i w ogóle nie zapłacić to ja rozumiem ale żeby dwa razy :crazyeye: :diabloti: a to ty jeszcze "zdrowa" jestes , ja kupuje rzeczy których nie potrzebuje ale że są dla psów to biore hahaha pozniej lezy to na strychu i niszczeje ale co kupie to mam :diabloti: [/QUOTE] do tej pory się zastanawiam jak ja to zrobiłam miłam nadmiar kasy a potem nie mialam ;) sprawdzam a tam dwa razy czynsz poszedł oczywiście jestem przekonana, że to wina netu bo nam sie czasami wifi zwiesza i pewnie klikalam do skutku dobrze ze tylko na dwóc razach się skończyło ;) nie mamy strychu :( ale mamy tybetana a to pierwszy krok do domku z terenem na którym mógłby stróżować w sumie kaukazik też ;) więc motywacja podwójna :evil_lol: kiedy jest losowanie w totka? ;) btw. a co to jakieś pokurcze sa że się z łapkami lansować mają? one samą swoją bytnościa nadają prestiż temu osiedlu ;) Quote
*Magda* Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='doglov'] ale głośno i kolorowo żeby mi nie umknęło :eviltong:[/quote] [SIZE=5][COLOR=#ff0000][B]j[/B][/COLOR][B][COLOR=#00ff00]u[/COLOR][COLOR=#ee82ee]ż [/COLOR][COLOR=#0000cd]j[/COLOR][COLOR=#696969]e[/COLOR][COLOR=#a52a2a]s[/COLOR][COLOR=#00ffff]t[/COLOR][COLOR=#4b0082]e[/COLOR][COLOR=#ff0000]m [/COLOR]![COLOR=#ffff00]![/COLOR][COLOR=#ff0000]![/COLOR][COLOR=#dda0dd]![/COLOR]![COLOR=#ffff00]![/COLOR][COLOR=#ff0000]![/COLOR][COLOR=#dda0dd]![/COLOR]![COLOR=#ffff00]![/COLOR][COLOR=#ff0000]![/COLOR][COLOR=#dda0dd]![/COLOR]![COLOR=#ffff00]![/COLOR][COLOR=#ff0000]![/COLOR][COLOR=#dda0dd]![/COLOR][/B][/SIZE] Quote
łamAga Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='3 x']do tej pory się zastanawiam jak ja to zrobiłam miłam nadmiar kasy a potem nie mialam ;) sprawdzam a tam dwa razy czynsz poszedł oczywiście jestem przekonana, że to wina netu bo nam sie czasami wifi zwiesza i pewnie klikalam do skutku dobrze ze tylko na dwóc razach się skończyło ;) nie mamy strychu :( ale mamy tybetana a to pierwszy krok do domku z terenem na którym mógłby stróżować w sumie kaukazik też ;) więc motywacja podwójna :evil_lol: kiedy jest losowanie w totka? ;) btw. a co to jakieś pokurcze sa że się z łapkami lansować mają? one samą swoją bytnościa nadają prestiż temu osiedlu ;)[/QUOTE] a to ja tak mam czasami z zakupami na allegro a później w e-mailach sie musze tłumaczyć że chciałam tylko jedną sztukę :diabloti: lepiej nie , na blokach był spokój , nawet każdego do domu można było wpuścić a teraz ? jest teren do pilnowania to trza pilnować ! :roll: a wiesz że nie wiem , ja tam zdrapki wolę :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='magdabroy'][SIZE=5][COLOR=#ff0000][B]j[/B][/COLOR][B][COLOR=#00ff00]u[/COLOR][COLOR=#ee82ee]ż [/COLOR][COLOR=#0000cd]j[/COLOR][COLOR=#696969]e[/COLOR][COLOR=#a52a2a]s[/COLOR][COLOR=#00ffff]t[/COLOR][COLOR=#4b0082]e[/COLOR][COLOR=#ff0000]m [/COLOR]![COLOR=#ffff00]![/COLOR][COLOR=#ff0000]![/COLOR][COLOR=#dda0dd]![/COLOR]![COLOR=#ffff00]![/COLOR][COLOR=#ff0000]![/COLOR][COLOR=#dda0dd]![/COLOR]![COLOR=#ffff00]![/COLOR][COLOR=#ff0000]![/COLOR][COLOR=#dda0dd]![/COLOR]![COLOR=#ffff00]![/COLOR][COLOR=#ff0000]![/COLOR][COLOR=#dda0dd]![/COLOR][/B][/SIZE][/QUOTE] a jednak i to przeoczyłam :eviltong: [quote name='Angi']oj Aga Aga :D[/QUOTE] He ?? :eviltong: Quote
łamAga Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='Angi']nic, dodaj fotki :p[/QUOTE] nie mam :roll: zaraz spać ide :eviltong: Sebastian przyszedł do pokoju i mówi S: a Ty co robisz ? Ja : siedze przed laptopem ? S : to widzę , ale dlaczego spać nie idziesz ? Ja : bo mi się nie chce S : kim jesteś ? i co zrobiłaś z Agnieszką ? :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='dOgLoV']a jednak i to przeoczyłam :eviltong: [/QUOTE] Zdążyłam to zauważyć zanim poszłam spać :roll::eviltong: Tobie już nic nie pomoże :shake::eviltong: [quote name='dOgLoV'] Sebastian przyszedł do pokoju i mówi S: a Ty co robisz ? Ja : siedze przed laptopem ? S : to widzę , ale dlaczego spać nie idziesz ? Ja : bo mi się nie chce S : kim jesteś ? i co zrobiłaś z Agnieszką ? :diabloti:[/QUOTE] :roflt: Widzę, że nie tylko ja zauważyłam, że na dogo jest jakaś inna Aga :diabloti: Quote
łamAga Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 [quote name='Angi']hahahahahahahaha[/QUOTE] :diabloti: [quote name='magdabroy']Zdążyłam to zauważyć zanim poszłam spać :roll::eviltong: Tobie już nic nie pomoże :shake::eviltong: :roflt: Widzę, że nie tylko ja zauważyłam, że na dogo jest jakaś inna Aga :diabloti:[/QUOTE] Jak będziesz w moim wieku to też będziesz miała takie akcje :eviltong: [quote name='wiki4']Zimowe dzień dobry :loveu:[/QUOTE] ooooooooo dzień dobry córeczko :loveu: Quote
*Magda* Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='dOgLoV'] Jak będziesz w moim wieku to też będziesz miała takie akcje :eviltong: [/QUOTE] No tak, zapomniałam, że jesteś ode mnie starsza AŻ o 8 miesięcy :eviltong: Quote
wiki4 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Ja w tym roku 18, a czuję się jak dzieciuch :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 [quote name='magdabroy']No tak, zapomniałam, że jesteś ode mnie starsza AŻ o 8 miesięcy :eviltong:[/QUOTE] no ale zawsze coś :diabloti: [quote name='wiki4']Ja w tym roku 18, a czuję się jak dzieciuch :evil_lol:[/QUOTE] zamien sie wiekiem ze mną :cool3: Quote
*Magda* Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='wiki4']Ja w tym roku 18, a czuję się jak dzieciuch :evil_lol:[/QUOTE] Kiedy to było :hmmmm::mdleje: Wiki, jakbym się postarała, to mogłabyś być moją córką :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 [quote name='magdabroy']Kiedy to było :hmmmm::mdleje: Wiki, jakbym się postarała, to mogłabyś być moją córką :evil_lol:[/QUOTE] spadówa , to moja córka :mad::eviltong: Quote
wiki4 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='magdabroy']Kiedy to było :hmmmm::mdleje: Wiki, jakbym się postarała, to mogłabyś być moją córką :evil_lol:[/QUOTE] Mam się zwracać per pani? :evil_lol: Aga, właśnie ja nie chcę tych 18. Jedyny plus jaki w tym dostrzegam to będę mogła legalnie być wolontariuszką w schronisku :lol: Quote
*Magda* Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='dOgLoV']spadówa , to moja córka :mad::eviltong:[/QUOTE] Ja już mam swoją na dogo, drugiej nie chcę :eviltong: Za duży kłopot :evil_lol: [quote name='wiki4']Mam się zwracać per pani? :evil_lol: Aga, właśnie ja nie chcę tych 18. Jedyny plus jaki w tym dostrzegam to będę mogła legalnie być wolontariuszką w schronisku :lol:[/QUOTE] Jak musisz :diabloti: A to przed 18-stką nie można?? Quote
łamAga Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 [quote name='wiki4'] Aga, właśnie ja nie chcę tych 18. Jedyny plus jaki w tym dostrzegam to będę mogła legalnie być wolontariuszką w schronisku :lol:[/QUOTE] sa jeszcze inne plusy ale to przyziemne rzeczy :lol: [quote name='magdabroy']Ja już mam swoją na dogo, drugiej nie chcę :eviltong: Za duży kłopot :evil_lol: [/QUOTE] Oj tam kłopot od razu :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Wygląda przepysznie :loveu: Kto mi taką zrobi?? [IMG]http://img.kawusia.pl/images/8/8/8808ba103d836f14d528e8adb9c0642c.jpg[/IMG] Quote
wiki4 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='dOgLoV']sa jeszcze inne plusy ale to przyziemne rzeczy :lol: Oj tam kłopot od razu :eviltong:[/QUOTE] Uświadom mnie :lol: :evil_lol: Ja jestem grzeczną córką! Więc sobie wypraszam :lol: Magda, wolontariat jest od 18. Przynajmniej u nas, w Henrykowie ;) Quote
łamAga Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 tez bym taką sobie wypiła <mniami> Quote
Recommended Posts