*Magda* Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Dzien dobry :p Juz mialam ochote pisac, ze sie nie postaralas ze zdjeciami...a tu nagle zdjecia Nerona, Qwendi i Ibri :loveu: Quote
3 x Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='Naklejka']Też o takim myślałam, tylko nie jestem pewna co do rozmiaru, chyba dog niemiecki byłby dobry... Arni też coś potrzebuje, ale na jego kufę nic nie pasuje, mierzyłam mu kiedyś plastikowe, albo za krótkie, a jak dobre na długość to za głębokie, bo mu za bardzo na gardle się opierały :roll:[/QUOTE] ja myslalam, ze dla niufa bardziej by pasował Quote
łamAga Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='3 x']dobre :evil_lol: my cały czas myslimy o kagańcach bo mnie wszelkiego rodzaju zaczepki "o jakie udne niedzwiadki i bla bla bla" wcholerwiają ;) i sobie wymyśleliśmy, że jak będą w kagańcach to nikt się nie będzie na rozmowy pchał ;) poki co myślimy o takim [URL="http://chopo.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=2&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=2&orderby=product_name&limit=30&limitstart=30"]- klik -[/URL][/QUOTE] [quote name='Naklejka']Też o takim myślałam, tylko nie jestem pewna co do rozmiaru, chyba dog niemiecki byłby dobry... Arni też coś potrzebuje, ale na jego kufę nic nie pasuje, mierzyłam mu kiedyś plastikowe, albo za krótkie, a jak dobre na długość to za głębokie, bo mu za bardzo na gardle się opierały :roll:[/QUOTE] My dla Qwendi nie mamy kagańca , w zasadzie ona go nie potrzebuje , agresywna jest tylko na posesji a tu nie mam obowiązku jej go zakładać .... kiedyś mysleliśmy żeby kupić jak na spacerach zawsze coś wpieprzyła ale nie wiedzieliśy jaki był by odpowiedni .... Od doga niemieckiego chyba był by za głeboki a za wąski .... [quote name='Angi']ej, nie boisz się brać aparatu na spacer?[/QUOTE] Jak pada deszcz to nie biorę ale jak śnieg sypie to biorę , tylko najlepiej wziąć jakąś reklamówkę taką jednorazową i jak nie cykasz fot to go nią nakryć ;) [quote name='magdabroy']Dzien dobry :p Juz mialam ochote pisac, ze sie nie postaralas ze zdjeciami...a tu nagle zdjecia Nerona, Qwendi i Ibri :loveu:[/QUOTE] A Ty nie miałaś wrócić wieczorkiem ?? :lol: [quote name='3 x']ja myslalam, ze dla niufa bardziej by pasował[/QUOTE] ja bym stawiała bardziej na rasy z krótką kufą .... Quote
łamAga Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE] hejka ;) Quote
łamAga Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 macie jeszcze jedno zdjęcie Chicco :loveu: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/1535462_419788938155080_1556662582_n_zpsde017be7.jpg[/IMG] Quote
angineuuka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 ja tam mam torbę na aparat, ale przy takim minusie to ja bym go nie targała na tak długi spacer :P Quote
łamAga Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='Angi']ja tam mam torbę na aparat, ale przy takim minusie to ja bym go nie targała na tak długi spacer :P[/QUOTE] Ja tez mam torbe na aparat ale kto by to taszczył ze sobą :eviltong: Qulwa ale zamulony dzisiaj dzien jest :roll: Quote
łamAga Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='Angi']ja bym taszczyła :P dawaj foty!!!1[/QUOTE] ale ja mam cięzka torbe na aparat i dwa obiektywy na nakładki itd :eviltong: nie mam fot :roll: [quote name='marta.k9080']słodziak z niego:p[/QUOTE] nio :loveu: Quote
łamAga Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 no nie mam , aparat sie rozładował przy zdjęciach Chicco , i zapomniałam naladować :oops: Quote
angineuuka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='dOgLoV']no nie mam , aparat sie rozładował przy zdjęciach Chicco , i zapomniałam naladować :oops:[/QUOTE] tyś gupio .... :P Quote
łamAga Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 sama sobie bym chętnie dała :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='dOgLoV']sama sobie bym chętnie dała :evil_lol:[/QUOTE] ja Cię wyręczę:diabloti: Quote
łamAga Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='Angi']tyś gupio .... :P[/QUOTE] no co zdarza sie :eviltong: [quote name='marta.k9080']ja Cię wyręczę:diabloti:[/QUOTE] to ho :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='dOgLoV']to ho :diabloti:[/QUOTE] to idę:diabloti: Quote
łamAga Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='marta.k9080']to idę:diabloti:[/QUOTE] dobra , ale zanim mi w*******...isz to wypijemy kawkę zjemy cos słodkiego i pojdziemy z psami na spacer :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 nie no jak dasz mi kawę,to Ci odpuszczę łomot:loveu: Quote
angineuuka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 a ja ci nie odpuszczę tak łatwo :P masz szczęście, że do Opola raczej nie pojadę! :> Quote
łamAga Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='marta.k9080']nie no jak dasz mi kawę,to Ci odpuszczę łomot:loveu:[/QUOTE] oooo super :multi: [quote name='Angi']a ja ci nie odpuszczę tak łatwo :P masz szczęście, że do Opola raczej nie pojadę! :>[/QUOTE] a to dlaczego nie pojedziesz ? Quote
*Magda* Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='dOgLoV'] A Ty nie miałaś wrócić wieczorkiem ?? :lol: [/QUOTE] Wróciłam o 16:10 :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='magdabroy']Wróciłam o 16:10 :eviltong:[/QUOTE] prawie wieczorkiem :D Quote
Recommended Posts