Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='unikatowydiament']hej Aga :)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='Angi']hej hej hej hej :D[/QUOTE]

Hej hej hello :lol:

[quote name='marta.k9080']heeeeeeeeeeeeej:evil_lol:[/QUOTE]

No hej ;)

[quote name='3 x']hej :razz:

w delegacji wracamy na kwatere
brrr zimno
i mowie do gospodyni
brr, ale zimnie macie -17
odp. - luzik i tak ciepło zazwyczaj mamy -23 o tej porze ;)[/QUOTE]

Ale sie dzisiaj rozhejałyście :evil_lol:

chyba bym padła , u nas jest -10 i wyjść z domu to tragedia :shake: ja mam przechlapane , zimą źle bo zimno , latem źle bo pyli haha

a Qwendi zamiast przyjśc na noc do domu to śpi na dworze a rano jest cała pokryta lodem :diabloti:

[quote name='vege*']U mnie w nocy było -20, w dzień -10 :(

Wczoraj jak jechałam do warszawy o 6.30 rano to sobie wyobraźcie co czułam przez ponad godzinę gdy na dworze -20 z rana i nieogrzewany autobus :placz: nie czułam żadnej części ciała, żadnej![/QUOTE]

Uoooo matko , na pewno bym to odchorowała :roll:

Dzisiaj poznalam osobiście , namacalnie Chicco :loveu: psa mojego brata :razz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']

Dzisiaj poznalam osobiście , namacalnie Chicco :loveu: psa mojego brata :razz:[/QUOTE]

a fotki?bo wpierdziel .....:diabloti::mad:

Posted

[quote name='marta.k9080']a fotki?bo wpierdziel .....:diabloti::mad:[/QUOTE]

coś tam mam ale lipne bo on sie bardzo stresował , wiesz , dwa wielkie psy i on maleńki trzymiesięczny pseudo york ....

Guest wolfheart
Posted

dla mnie też jest stanowczo za mały:evil_lol: mój pies musi być duży +60cm w kłębie i ok 30kg

Posted

ja kocham wielkie psy, dlatego (w dalekiej przyszłości) moim kolejnym psem będzie boerboel. mały psiak też w domu musi być(byle nie kudłaty), by dzieciaki miały co na kanapie przytulać gdy bajki oglądają:evil_lol: ale taki 70kg gigant to moje marzenie, które kiedyś spełnię. już mamy to przedyskutowane i karol też chce burbula :)

aga, jaką macie temperaturę? u nas -14, u ciebie pewnie podobnie?

Posted

Ojojoj niezłe plany .... dla mnie był by taki psiak zdecydowanie za duży :lol: chociaż rasę piękną wybraliście ....

u nas -10 :roll: i nie chce zeby jeszcze spadło bo już jest cholernie zimno brrr

Posted

[quote name='dOgLoV']Ojojoj niezłe plany .... dla mnie był by taki psiak zdecydowanie za duży :lol: chociaż rasę piękną wybraliście ....

u nas -10 :roll: i nie chce zeby jeszcze spadło bo już jest cholernie zimno brrr[/QUOTE]to niesprawiedliwe. dzieli nas pewnie max 100km a wy macie cieplej :obrazic:
a na burbula choruję...tak strasznie choruję, że spać po nocach nie mogę:oops::evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']to niesprawiedliwe. dzieli nas pewnie max 100km a wy macie cieplej :obrazic:
a na burbula choruję...tak strasznie choruję, że spać po nocach nie mogę:oops::evil_lol:[/QUOTE]

hehe ja się cieszę że mamy cieplej :diabloti:

A nie przeszkadza wam że ta rasa to w sumie chyba jeszcze w poczekalni do FCI jest ? ....

Posted

[quote name='dOgLoV']hehe ja się cieszę że mamy cieplej :diabloti:

A nie przeszkadza wam że ta rasa to w sumie chyba jeszcze w poczekalni do FCI jest ? ....[/QUOTE]

nie, dlaczego to miałoby przeszkadzać? fakt, że na wystawy się często daleko jeździ ale pewnie zaliczymy jedną czy dwie i tyle.

Posted

[quote name='agaga21']to niesprawiedliwe. dzieli nas pewnie max 100km a wy macie cieplej :obrazic:
[/QUOTE]
ja mieszkam o 30km od niej,a pogoda czasem się bardzo różni :lol:
my też mamy cieplej niż u Was :)

Ale śłiczny ten psiak :loveu:

Posted

[quote name='agaga21']ja kocham wielkie psy, dlatego (w dalekiej przyszłości) moim kolejnym psem będzie boerboel. mały psiak też w domu musi być(byle nie kudłaty), by dzieciaki miały co na kanapie przytulać gdy bajki oglądają:evil_lol: ale taki 70kg gigant to moje marzenie, które kiedyś spełnię. już mamy to przedyskutowane i karol też chce burbula :)[/quote]
śliczny psiak :)
a duże psy to są wogóle rewelacyjne :)
tyle, że my na ten przykład preferujemy długowłose :)
i zgodzę się z tym, że mały psiak też w domu być musi
dlatego u ns jeden ma 70 kg a drugi tylko 38 :evil_lol:

[quote name='agaga21']aga, jaką macie temperaturę? u nas -14, u ciebie pewnie podobnie?[/QUOTE]
w stolicy minus 16/17

Posted

[quote name='3 x']śliczny psiak :)
a duże psy to są wogóle rewelacyjne :)
tyle, że my na ten przykład preferujemy długowłose :)
i zgodzę się z tym, że mały psiak też w domu być musi
dlatego u ns jeden ma 70 kg a drugi tylko 38 :evil_lol:

w stolicy minus 16/17[/QUOTE]
ja wolę z krótką sierścią. zdecydowanie. boerboel to mój ideał psa pod każdym względemz wyglądu i z charakteru i z gabarytów. to mój typ taki w 100%, ale na pewno nigdy nie będzie jedynym psem. zawsze będę chciała mieć jakiegoś "z odzysku" brzydko mówiąc.

Posted

a czemu preferujesz z krótką?

my się jakoś przyzwyczailismy do długiej
bo mamy wrazenie, ze gubią jej duzo mniej niż te z krótka
i że jak już zgubia to ona się błaka po podłodze a nie wszędzie ;)