łamAga Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='unikatowydiament']hej Aga :)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='Angi']hej hej hej hej :D[/QUOTE] Hej hej hello :lol: [quote name='marta.k9080']heeeeeeeeeeeeej:evil_lol:[/QUOTE] No hej ;) [quote name='3 x']hej :razz: w delegacji wracamy na kwatere brrr zimno i mowie do gospodyni brr, ale zimnie macie -17 odp. - luzik i tak ciepło zazwyczaj mamy -23 o tej porze ;)[/QUOTE] Ale sie dzisiaj rozhejałyście :evil_lol: chyba bym padła , u nas jest -10 i wyjść z domu to tragedia :shake: ja mam przechlapane , zimą źle bo zimno , latem źle bo pyli haha a Qwendi zamiast przyjśc na noc do domu to śpi na dworze a rano jest cała pokryta lodem :diabloti: [quote name='vege*']U mnie w nocy było -20, w dzień -10 :( Wczoraj jak jechałam do warszawy o 6.30 rano to sobie wyobraźcie co czułam przez ponad godzinę gdy na dworze -20 z rana i nieogrzewany autobus :placz: nie czułam żadnej części ciała, żadnej![/QUOTE] Uoooo matko , na pewno bym to odchorowała :roll: Dzisiaj poznalam osobiście , namacalnie Chicco :loveu: psa mojego brata :razz: Quote
Guest wolfheart Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='dOgLoV'] Dzisiaj poznalam osobiście , namacalnie Chicco :loveu: psa mojego brata :razz:[/QUOTE] a fotki?bo wpierdziel .....:diabloti::mad: Quote
łamAga Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='marta.k9080']a fotki?bo wpierdziel .....:diabloti::mad:[/QUOTE] coś tam mam ale lipne bo on sie bardzo stresował , wiesz , dwa wielkie psy i on maleńki trzymiesięczny pseudo york .... Quote
Guest wolfheart Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 ach...no trudno:lol: ale i tak je daj:mad: Quote
łamAga Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Masz jedno .... [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC06443_zpsaaeb71b8.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 hehe , kochany jest , ale za maleńki jak na moje wymagania haha Quote
Guest wolfheart Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 dla mnie też jest stanowczo za mały:evil_lol: mój pies musi być duży +60cm w kłębie i ok 30kg Quote
łamAga Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Nie no ja chciała bym psa o mniejszych gabarytach niż Neron i Qwendi ale bez przesady :lol: Quote
łamAga Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 hehe [IMG]https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1618523_590915037644488_1313566782_n.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 I jak tam Angi , dzisiaj wyspana ? :eviltong: Quote
łamAga Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 pewnie spałaś do 15stej :diabloti: Quote
agaga21 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 ja kocham wielkie psy, dlatego (w dalekiej przyszłości) moim kolejnym psem będzie boerboel. mały psiak też w domu musi być(byle nie kudłaty), by dzieciaki miały co na kanapie przytulać gdy bajki oglądają:evil_lol: ale taki 70kg gigant to moje marzenie, które kiedyś spełnię. już mamy to przedyskutowane i karol też chce burbula :) aga, jaką macie temperaturę? u nas -14, u ciebie pewnie podobnie? Quote
łamAga Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Ojojoj niezłe plany .... dla mnie był by taki psiak zdecydowanie za duży :lol: chociaż rasę piękną wybraliście .... u nas -10 :roll: i nie chce zeby jeszcze spadło bo już jest cholernie zimno brrr Quote
agaga21 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='dOgLoV']Ojojoj niezłe plany .... dla mnie był by taki psiak zdecydowanie za duży :lol: chociaż rasę piękną wybraliście .... u nas -10 :roll: i nie chce zeby jeszcze spadło bo już jest cholernie zimno brrr[/QUOTE]to niesprawiedliwe. dzieli nas pewnie max 100km a wy macie cieplej :obrazic: a na burbula choruję...tak strasznie choruję, że spać po nocach nie mogę:oops::evil_lol: Quote
łamAga Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='agaga21']to niesprawiedliwe. dzieli nas pewnie max 100km a wy macie cieplej :obrazic: a na burbula choruję...tak strasznie choruję, że spać po nocach nie mogę:oops::evil_lol:[/QUOTE] hehe ja się cieszę że mamy cieplej :diabloti: A nie przeszkadza wam że ta rasa to w sumie chyba jeszcze w poczekalni do FCI jest ? .... Quote
agaga21 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='dOgLoV']hehe ja się cieszę że mamy cieplej :diabloti: A nie przeszkadza wam że ta rasa to w sumie chyba jeszcze w poczekalni do FCI jest ? ....[/QUOTE] nie, dlaczego to miałoby przeszkadzać? fakt, że na wystawy się często daleko jeździ ale pewnie zaliczymy jedną czy dwie i tyle. Quote
kalyna Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='agaga21']to niesprawiedliwe. dzieli nas pewnie max 100km a wy macie cieplej :obrazic: [/QUOTE] ja mieszkam o 30km od niej,a pogoda czasem się bardzo różni :lol: my też mamy cieplej niż u Was :) Ale śłiczny ten psiak :loveu: Quote
angineuuka Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 mieszkać 30 km od siebie i się nie spotkać? :evil_lol: Quote
3 x Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='agaga21']ja kocham wielkie psy, dlatego (w dalekiej przyszłości) moim kolejnym psem będzie boerboel. mały psiak też w domu musi być(byle nie kudłaty), by dzieciaki miały co na kanapie przytulać gdy bajki oglądają:evil_lol: ale taki 70kg gigant to moje marzenie, które kiedyś spełnię. już mamy to przedyskutowane i karol też chce burbula :)[/quote] śliczny psiak :) a duże psy to są wogóle rewelacyjne :) tyle, że my na ten przykład preferujemy długowłose :) i zgodzę się z tym, że mały psiak też w domu być musi dlatego u ns jeden ma 70 kg a drugi tylko 38 :evil_lol: [quote name='agaga21']aga, jaką macie temperaturę? u nas -14, u ciebie pewnie podobnie?[/QUOTE] w stolicy minus 16/17 Quote
agaga21 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='3 x']śliczny psiak :) a duże psy to są wogóle rewelacyjne :) tyle, że my na ten przykład preferujemy długowłose :) i zgodzę się z tym, że mały psiak też w domu być musi dlatego u ns jeden ma 70 kg a drugi tylko 38 :evil_lol: w stolicy minus 16/17[/QUOTE] ja wolę z krótką sierścią. zdecydowanie. boerboel to mój ideał psa pod każdym względemz wyglądu i z charakteru i z gabarytów. to mój typ taki w 100%, ale na pewno nigdy nie będzie jedynym psem. zawsze będę chciała mieć jakiegoś "z odzysku" brzydko mówiąc. Quote
3 x Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 a czemu preferujesz z krótką? my się jakoś przyzwyczailismy do długiej bo mamy wrazenie, ze gubią jej duzo mniej niż te z krótka i że jak już zgubia to ona się błaka po podłodze a nie wszędzie ;) Quote
Recommended Posts