Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Zakażenie to jedno, a uszkodzić sobie jakiś nerw/mięsień to drugie :roll:

Pewnie go wygotowała czy coś ;) Nie sądzę, żeby jedna wyciągnęła ze swojej buzi, a druga sobie wsadziła :evil_lol:

Chipsy, pepsi, rogale 7day's :loveu:
Potem miałam lepiej, bo pracował dla Vichy i miałam kosmetyki za free :)[/QUOTE]

No dokładnie , mogła stracić mowe nawet :roll:

rogale 7day's też uwielbiam :loveu:

oooo kosmetyki za free , to mi sie podoba :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']:loveu:
[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']

rogale 7day's też uwielbiam :loveu:

oooo kosmetyki za free , to mi sie podoba :diabloti:[/QUOTE]

7 day'sy są pycha :loveu:

A kosmetykom z Vichy jestem wierna do tej pory, choć brat już tam dawno nie pracuje, bo otworzył swój biznes ;)

Posted

[quote name='magdabroy']7 day'sy są pycha :loveu:

A kosmetykom z Vichy jestem wierna do tej pory, choć brat już tam dawno nie pracuje, bo otworzył swój biznes ;)[/QUOTE]
No kosmetyki vichy są bardzo fajne, drogie ale warte ceny ;)

Posted

[quote name='vege*']No kosmetyki vichy są bardzo fajne, drogie ale warte ceny ;)[/QUOTE]

Dokładnie: drogie, ale warte ceny :)
Zresztą jak wychodzę z założenia, że kremów itp. nie kupuje się co tydzień, więc warto w nie zainwestować lepszą kasę :)

Posted

[quote name='vege*']Kolczyka w języku bym nie zrobiła bo strasznie niszczy zęby :shake:

Aga, w którym miejscu sobie zrobiłaś bo nie doczytałam? :)

Ja mam od 1,5 roku tragusa i jest super :razz:[/QUOTE]

Ja sobie zrobiłam w górnej części ucha , ale na razie mam ten malutki a chciała bym taki pierścien jak by ;)

a ten tragus to jest ten co mi Angi ostatnio pokazywała ?? ten taki co przechodzi po przekątnej ucha ?? ;)

Macie jedno takie poza kolejnością zdjęcie ;)

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC06393_zpsff5fb9d7.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='dOgLoV']
a ten tragus to jest ten co mi Angi ostatnio pokazywała ?? ten taki co przechodzi po przekątnej ucha ?? ;)
[/QUOTE]

[IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQTc5TVasUz8kQQp0b6fUvCUz_qjRPnDkM1kr-Sk-gSHJxL78a8[/IMG]

Posted

[quote name='magdabroy']Dokładnie: drogie, ale warte ceny :)
Zresztą jak wychodzę z założenia, że kremów itp. nie kupuje się co tydzień, więc warto w nie zainwestować lepszą kasę :)[/QUOTE]
Ja kremów nie kupuję dla siebie, używam naturalnych olejków na noc i są świetne :) Teraz mam arganowy, który zapobiega powstawaniu zmarszczek :evil_lol:
[quote name='dOgLoV']Ja sobie zrobiłam w górnej części ucha , ale na razie mam ten malutki a chciała bym taki pierścien jak by ;)

Macie jedno takie poza kolejnością zdjęcie ;)
[/QUOTE]
to jest tragus [url]http://www.timebombpiercing.com/wp-content/uploads/2013/09/jewels-tragus-helix-cartilage-piercing-earring-earrings-piercings.jpg[/url] ten kwiatuszek, który jest osobno ;)

[quote name='magdabroy']A czemu Ibri jest na dworze? :mad:[/QUOTE]
bo pewnie w domu sika :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']A czemu Ibri jest na dworze? :mad:[/QUOTE]

jest na puszorkach i smyczce :eviltong:

[quote name='magdabroy'][IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQTc5TVasUz8kQQp0b6fUvCUz_qjRPnDkM1kr-Sk-gSHJxL78a8[/IMG][/QUOTE]

kurde nie łapie sie w tych wszystkich nazwach :roll:

[quote name='vege*']Ja kremów nie kupuję dla siebie, używam naturalnych olejków na noc i są świetne :) Teraz mam arganowy, który zapobiega powstawaniu zmarszczek :evil_lol:

to jest tragus [URL]http://www.timebombpiercing.com/wp-content/uploads/2013/09/jewels-tragus-helix-cartilage-piercing-earring-earrings-piercings.jpg[/URL] ten kwiatuszek, który jest osobno ;)

bo pewnie w domu sika :diabloti:[/QUOTE]

Ja też kremów nie używam a powinnam , miałam taki hipoalergiczny kupic ale szkoda mi 60 zł wydac na niego :eviltong:

ale fajnie wygląda tyle kolczyków na uchu :loveu:

taaaaaaaaaa :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']jest na puszorkach i smyczce :eviltong:

kurde nie łapie sie w tych wszystkich nazwach :roll:
[/QUOTE]

Ja, za jej ostatni numer, to nawet na smyczy bym nie pozwoliła wyjść na dwór :diabloti:

Wujek google nie gryzie :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja, za jej ostatni numer, to nawet na smyczy bym nie pozwoliła wyjść na dwór :diabloti:

Wujek google nie gryzie :eviltong:[/QUOTE]

a niech wyjdzie pooddychac świeżym powietrzem :eviltong:

ale lenistwo bierze górę :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']
ale lenistwo bierze górę :eviltong:[/QUOTE]

No proszę Cię :roll:
Szybciej było wpisać w google "tragus", niż pisać posta z pytaniem "co to?" :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']No proszę Cię :roll:
Szybciej było wpisać w google "tragus", niż pisać posta z pytaniem "co to?" :eviltong:[/QUOTE]

no moze ale nie pomyślałam nawet żeby sprawdzić :eviltong:

macie jakąś fajną strone sklepu z kolczykami do góry ucha ? bo jakieś lipne znajduje ....

Posted

[quote name='dOgLoV']no moze ale nie pomyślałam nawet żeby sprawdzić :eviltong:

macie jakąś fajną strone sklepu z kolczykami do góry ucha ? bo jakieś lipne znajduje ....[/QUOTE]
Ja stąd zawsze biorę kolczyki ;)
ht tp://www.e-piercing.sklep.pl/

Posted

Hej laski :lol:

[quote name='magdabroy']Pobudka

[IMG]http://jastrzebie-zdroj.zak.edu.pl/wp-content/blogs.dir/20/files/2012/12/jastrzebie-zdroj-rekrutacja-trwa-ostatni-dzwonek.jpg[/IMG][/QUOTE]

a Ty co taki hałas od rana robisz :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']A bo wpadam, a tu wszędzie cisza :mad:

Idę zaraz obiadek szykować :)[/QUOTE]
Noooo a jak ja wchodze to Ty uciekasz i też jest cisza :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Noooo a jak ja wchodze to Ty uciekasz i też jest cisza :eviltong:[/QUOTE]

To wstawaj wcześniej, tak o 7 rano :evil_lol: Ja wtedy jestem na dogo :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie pieką, odkąd przestałam karmić piersią :eviltong:[/QUOTE]

hahahaha no to nie wiem co innego Cię pieczę , po popołudniówkach 7dma rano to dla mnie środek nocy :eviltong: