łamAga Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 [quote name='magdabroy']Zakażenie to jedno, a uszkodzić sobie jakiś nerw/mięsień to drugie :roll: Pewnie go wygotowała czy coś ;) Nie sądzę, żeby jedna wyciągnęła ze swojej buzi, a druga sobie wsadziła :evil_lol: Chipsy, pepsi, rogale 7day's :loveu: Potem miałam lepiej, bo pracował dla Vichy i miałam kosmetyki za free :)[/QUOTE] No dokładnie , mogła stracić mowe nawet :roll: rogale 7day's też uwielbiam :loveu: oooo kosmetyki za free , to mi sie podoba :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='vege*']:loveu: [/QUOTE] [quote name='dOgLoV'] rogale 7day's też uwielbiam :loveu: oooo kosmetyki za free , to mi sie podoba :diabloti:[/QUOTE] 7 day'sy są pycha :loveu: A kosmetykom z Vichy jestem wierna do tej pory, choć brat już tam dawno nie pracuje, bo otworzył swój biznes ;) Quote
vege* Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='magdabroy']7 day'sy są pycha :loveu: A kosmetykom z Vichy jestem wierna do tej pory, choć brat już tam dawno nie pracuje, bo otworzył swój biznes ;)[/QUOTE] No kosmetyki vichy są bardzo fajne, drogie ale warte ceny ;) Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='vege*']No kosmetyki vichy są bardzo fajne, drogie ale warte ceny ;)[/QUOTE] Dokładnie: drogie, ale warte ceny :) Zresztą jak wychodzę z założenia, że kremów itp. nie kupuje się co tydzień, więc warto w nie zainwestować lepszą kasę :) Quote
łamAga Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 [quote name='vege*']Kolczyka w języku bym nie zrobiła bo strasznie niszczy zęby :shake: Aga, w którym miejscu sobie zrobiłaś bo nie doczytałam? :) Ja mam od 1,5 roku tragusa i jest super :razz:[/QUOTE] Ja sobie zrobiłam w górnej części ucha , ale na razie mam ten malutki a chciała bym taki pierścien jak by ;) a ten tragus to jest ten co mi Angi ostatnio pokazywała ?? ten taki co przechodzi po przekątnej ucha ?? ;) Macie jedno takie poza kolejnością zdjęcie ;) [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC06393_zpsff5fb9d7.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='dOgLoV'] a ten tragus to jest ten co mi Angi ostatnio pokazywała ?? ten taki co przechodzi po przekątnej ucha ?? ;) [/QUOTE] [IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQTc5TVasUz8kQQp0b6fUvCUz_qjRPnDkM1kr-Sk-gSHJxL78a8[/IMG] Quote
vege* Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='magdabroy']Dokładnie: drogie, ale warte ceny :) Zresztą jak wychodzę z założenia, że kremów itp. nie kupuje się co tydzień, więc warto w nie zainwestować lepszą kasę :)[/QUOTE] Ja kremów nie kupuję dla siebie, używam naturalnych olejków na noc i są świetne :) Teraz mam arganowy, który zapobiega powstawaniu zmarszczek :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Ja sobie zrobiłam w górnej części ucha , ale na razie mam ten malutki a chciała bym taki pierścien jak by ;) a ten tragus to jest ten co mi Angi ostatnio pokazywała ?? ten taki co przechodzi po przekątnej ucha ?? ;) Macie jedno takie poza kolejnością zdjęcie ;) [/QUOTE] to jest tragus [url]http://www.timebombpiercing.com/wp-content/uploads/2013/09/jewels-tragus-helix-cartilage-piercing-earring-earrings-piercings.jpg[/url] ten kwiatuszek, który jest osobno ;) [quote name='magdabroy']A czemu Ibri jest na dworze? :mad:[/QUOTE] bo pewnie w domu sika :diabloti: Quote
łamAga Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 [quote name='magdabroy']A czemu Ibri jest na dworze? :mad:[/QUOTE] jest na puszorkach i smyczce :eviltong: [quote name='magdabroy'][IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQTc5TVasUz8kQQp0b6fUvCUz_qjRPnDkM1kr-Sk-gSHJxL78a8[/IMG][/QUOTE] kurde nie łapie sie w tych wszystkich nazwach :roll: [quote name='vege*']Ja kremów nie kupuję dla siebie, używam naturalnych olejków na noc i są świetne :) Teraz mam arganowy, który zapobiega powstawaniu zmarszczek :evil_lol: to jest tragus [URL]http://www.timebombpiercing.com/wp-content/uploads/2013/09/jewels-tragus-helix-cartilage-piercing-earring-earrings-piercings.jpg[/URL] ten kwiatuszek, który jest osobno ;) bo pewnie w domu sika :diabloti:[/QUOTE] Ja też kremów nie używam a powinnam , miałam taki hipoalergiczny kupic ale szkoda mi 60 zł wydac na niego :eviltong: ale fajnie wygląda tyle kolczyków na uchu :loveu: taaaaaaaaaa :roll: Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='dOgLoV']jest na puszorkach i smyczce :eviltong: kurde nie łapie sie w tych wszystkich nazwach :roll: [/QUOTE] Ja, za jej ostatni numer, to nawet na smyczy bym nie pozwoliła wyjść na dwór :diabloti: Wujek google nie gryzie :eviltong: Quote
łamAga Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 [quote name='magdabroy']Ja, za jej ostatni numer, to nawet na smyczy bym nie pozwoliła wyjść na dwór :diabloti: Wujek google nie gryzie :eviltong:[/QUOTE] a niech wyjdzie pooddychac świeżym powietrzem :eviltong: ale lenistwo bierze górę :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='dOgLoV'] ale lenistwo bierze górę :eviltong:[/QUOTE] No proszę Cię :roll: Szybciej było wpisać w google "tragus", niż pisać posta z pytaniem "co to?" :eviltong: Quote
łamAga Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 [quote name='magdabroy']No proszę Cię :roll: Szybciej było wpisać w google "tragus", niż pisać posta z pytaniem "co to?" :eviltong:[/QUOTE] no moze ale nie pomyślałam nawet żeby sprawdzić :eviltong: macie jakąś fajną strone sklepu z kolczykami do góry ucha ? bo jakieś lipne znajduje .... Quote
*Magda* Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Ja nie mam, bo ja kolczyków nie noszę, więc sklepów nie szukam :eviltong: Quote
vege* Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='dOgLoV']no moze ale nie pomyślałam nawet żeby sprawdzić :eviltong: macie jakąś fajną strone sklepu z kolczykami do góry ucha ? bo jakieś lipne znajduje ....[/QUOTE] Ja stąd zawsze biorę kolczyki ;) ht tp://www.e-piercing.sklep.pl/ Quote
*Magda* Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Pobudka [IMG]http://jastrzebie-zdroj.zak.edu.pl/wp-content/blogs.dir/20/files/2012/12/jastrzebie-zdroj-rekrutacja-trwa-ostatni-dzwonek.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Hej laski :lol: [quote name='magdabroy']Pobudka [IMG]http://jastrzebie-zdroj.zak.edu.pl/wp-content/blogs.dir/20/files/2012/12/jastrzebie-zdroj-rekrutacja-trwa-ostatni-dzwonek.jpg[/IMG][/QUOTE] a Ty co taki hałas od rana robisz :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 A bo wpadam, a tu wszędzie cisza :mad: Idę zaraz obiadek szykować :) Quote
łamAga Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 [quote name='magdabroy']A bo wpadam, a tu wszędzie cisza :mad: Idę zaraz obiadek szykować :)[/QUOTE] Noooo a jak ja wchodze to Ty uciekasz i też jest cisza :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 [quote name='dOgLoV']Noooo a jak ja wchodze to Ty uciekasz i też jest cisza :eviltong:[/QUOTE] To wstawaj wcześniej, tak o 7 rano :evil_lol: Ja wtedy jestem na dogo :eviltong: Quote
łamAga Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 [quote name='magdabroy']To wstawaj wcześniej, tak o 7 rano :evil_lol: Ja wtedy jestem na dogo :eviltong:[/QUOTE] No chyba Cię sutki pieką :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 [quote name='dOgLoV']No chyba Cię sutki pieką :eviltong:[/QUOTE] Nie pieką, odkąd przestałam karmić piersią :eviltong: Quote
łamAga Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 [quote name='magdabroy']Nie pieką, odkąd przestałam karmić piersią :eviltong:[/QUOTE] hahahaha no to nie wiem co innego Cię pieczę , po popołudniówkach 7dma rano to dla mnie środek nocy :eviltong: Quote
Recommended Posts