*Magda* Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Coś o Tobie Aga :diabloti: [IMG]http://img.kawusia.pl/images/b/e/be4af963836bf355b9f5286c7de1986b.jpg[/IMG] Quote
Agneees Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Ja zanim jeszcze młoda w domu zagościła oznajmiłam wszem i wobec, że żadnego psa w łóżku :angryy: Latem zajmowałam się dwoma labradorami znajomych przez 2 miesiące, spały ze mną, tak były nauczone więc jakoś to zaakceptowałam, chociaż nie powiem żebym czuła się komfortowo kiedy się rozpychały, śliniły poduszki a całe łóżko było pełne kłaków :evil_lol: Młoda pierwsze dwie noce przespała na kocyku obok łóżka ale niestety się budziła, kolejnego dnia po kryjomu mój chłopak wziął ją do łóżka no i się cwaniarze małej spodobało, nauczyła się wskakiwać i już nie było odwrotu. Nie rozpycha się póki co także nie narzekam :diabloti: Quote
3 x Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='dOgLoV']Jak była mała to też gryzła niesamowicie , mąż przyniósł z pracy taką grubą rękawice i wtedy nie bolało :evil_lol: Ona miała taką manie że budziła człowieka o 4rtej w nocy i nie było zmiłuj , trzeba było sie z nią godzinke pobawić ....[/QUOTE] ubiłabym :mad: u nas tylko czasami Fredziol dziamgoli w nocy jak ma srakę ;) [quote name='Agneees']Zamordowałabym :diabloti: zwłaszcza, że ja z tych co pospać sobie lubią. Sati na szczęście [I]przesypia całe noce od samego początku, oczywiście w łóżku[/I] :mad: rano zaczyna wariować dopiero wtedy kiedy widzi, że już ktoś oczy otworzył, wtedy zaczyna się szaleństwo, ciągnięcie za włosy, gryzienie po uszach :lol:[/QUOTE] olaboga pies w łóżku brr ;) [quote name='dOgLoV']pewnie jak była jeszcze w hodowli to bawiła sie z rodzeństwem o 4rtej i tak jej zostało hehe[/quote] tja, tak sobie to tłumacz ;) [quote name='dOgLoV'] ja tam bym chciała żeby psy spały ze mną w łóżku ale mąż nie pozwala :roll: juz mu powiedziałam że jak dojdzie do skutku kolejny szczeniak to na pewno będzie spał ( spała bo to ma być suczka ) ze mną w łóżku :diabloti: to jest własnie takie słodkie jak szczeniak Cię zaczepia :loveu:[/QUOTE] pies w łóżku to samo zło ! :mad: [quote name='Agneees']Ja zanim jeszcze młoda w domu zagościła oznajmiłam wszem i wobec, że żadnego psa w łóżku :angryy: Latem zajmowałam się dwoma labradorami znajomych przez 2 miesiące, spały ze mną, tak były nauczone więc jakoś to zaakceptowałam, chociaż nie powiem żebym [B]czuła się komfortowo kiedy się rozpychały, śliniły poduszki a całe łóżko było pełne kłaków [/B]:evil_lol: Młoda pierwsze dwie noce przespała na kocyku obok łóżka ale niestety się budziła, kolejnego dnia po kryjomu mój chłopak wziął ją do łóżka no i się cwaniarze małej spodobało, nauczyła się wskakiwać i już nie było odwrotu. Nie rozpycha się póki co także nie narzekam :diabloti:[/QUOTE] brrr powtórze sie - pies w łóżku to samo zło :-o Quote
Izabela124. Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 A ja sobie nie wyobrażam spania bez psów :eviltong: Quote
3 x Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='Izabela124.']A ja sobie nie wyobrażam spania bez psów :eviltong:[/QUOTE] a próbowałas z tz'tem? :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='3 x']a próbowałas z tz'tem? :evil_lol:[/QUOTE]I w trzy osoby spałam plus 2 psy i źle nie było :eviltong: Tylko wprawdzie dwa małe psy :D Quote
*Magda* Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='Izabela124.']I [B]w trzy osoby spałam [/B]plus 2 psy i źle nie było :eviltong: Tylko wprawdzie dwa małe psy :D[/QUOTE] No i się wydało :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='Izabela124.']A ja sobie nie wyobrażam spania bez psów :eviltong:[/QUOTE] ja też,tzn bez jednego psa,bo więcej nie mam:placz: Cześc Aga :) Quote
Izabela124. Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='magdabroy']No i się wydało :diabloti:[/QUOTE]Nic zbreźnego proszę nie myśleć :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 phi, co to jest spanie z 3 psami i kotem. na łóżku o szerokości 90 cm i długości 200. PIKUŚ :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='Izabela124.']Nic zbreźnego proszę nie myśleć :eviltong:[/QUOTE] Dobra, dobra ;) Ty wiesz swoje, a ja mam rację :eviltong: [quote name='Angi']phi, co to jest spanie z 3 psami i kotem. na łóżku o szerokości 90 cm i długości 200. PIKUŚ :diabloti:[/QUOTE] A gdzie śpi czwarty pies?? Quote
angineuuka Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 nie na łóżku. :P nawet nie lubi, woli na ziemi ;) Quote
Izabela124. Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='magdabroy']Dobra, dobra ;) Ty wiesz swoje, a ja mam rację :eviltong: [/QUOTE]Jesteś mały zbok jak Aga :D:evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='Izabela124.']Jesteś mały zbok jak Aga :D:evil_lol:[/QUOTE] Ja i Aga jesteśmy jak siostry syjamskie :loveu::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='magdabroy']Ja i Aga jesteśmy jak siostry syjamskie :loveu::evil_lol:[/QUOTE]Zauważyłam :D Quote
*Magda* Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='Izabela124.']Zauważyłam :D[/QUOTE] :oops::evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Dzień dobry :) Siedzisz na nk, a dogo to co-gorsze? :mad: Quote
3 x Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='Izabela124.']I w trzy osoby spałam plus 2 psy i źle nie było :eviltong: Tylko wprawdzie dwa małe psy :D[/QUOTE] w takim układzie chciałabym być tą osoba której pies nie przysługuje :razz: Quote
łamAga Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 [quote name='magdabroy']Dzień dobry :) Siedzisz na nk, a dogo to co-gorsze? :mad:[/QUOTE] hahahaha na dogo też byłam ale nic nie napisałam :eviltong: pojechalismy po drewno , okazało sie że koleś zrobił sobie z nas jaja , zawsze brał drzewo które go interesowało reszta była dla nas , co chwielismy odcinalismy sobie reszte palilismy na miejscu , a tym razem ściał i obalił drzewa , zostawił to wszystko i powiedział że mamy sobie odciąć wszystkie gałązki a jemu zostawić same oczyszczone drzewo :crazyeye: no chyba ocipiał , przecież nawet sprzętu nie mamy do tego , jedna mała piła a drzew z 15ście :crazyeye: więc Sebastian sie wqulwił i przyjechaliśmy do domu hehe a pogoda to w ogóle sprzyjająca , śnieg wali jak głupi , normalnie 10 cm na godzine spada , i do tego jest mokry jak cholera :roll: [quote name='3 x']w takim układzie chciałabym być tą osoba której pies nie przysługuje :razz:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a wiecie że w jednej hodowli urodziły się pręgowane tybetany ? :cool3: Quote
3 x Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='dOgLoV'] a wiecie że w jednej hodowli urodziły się pręgowane tybetany ? :cool3:[/QUOTE] nie mowilam, ze ja nie w temacie poka w jakiej ? Quote
*Magda* Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='dOgLoV']hahahaha na dogo też byłam ale nic nie napisałam :eviltong: pojechalismy po drewno , okazało sie że koleś zrobił sobie z nas jaja , zawsze brał drzewo które go interesowało reszta była dla nas , co chwielismy odcinalismy sobie reszte palilismy na miejscu , a tym razem ściał i obalił drzewa , zostawił to wszystko i powiedział że mamy sobie odciąć wszystkie gałązki a jemu zostawić same oczyszczone drzewo :crazyeye: no chyba ocipiał , przecież nawet sprzętu nie mamy do tego , jedna mała piła a drzew z 15ście :crazyeye: więc Sebastian sie wqulwił i przyjechaliśmy do domu hehe a pogoda to w ogóle sprzyjająca , śnieg wali jak głupi , normalnie 10 cm na godzine spada , i do tego jest mokry jak cholera :roll: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a wiecie że w jednej hodowli urodziły się pręgowane tybetany ? :cool3:[/QUOTE] Ale się nie logowałaś, bo sprawdzałam kiedy byłaś aktywna :eviltong: Koleś dobry :evil_lol: Oddaj mi śnieg :placz: W jakiej hodowli te pręgusy? Ale to chyba nie jest dopuszczalny kolor i będą miały wpis "niehodowlane" :roll: Quote
łamAga Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 [quote name='3 x']nie mowilam, ze ja nie w temacie poka w jakiej ?[/QUOTE] mam zdjęcia tylko takie które mają prawa autorskie wiec nie mogę wstawić ..... pisałam tylko do wiadomości że takie są , one mają już prawie 2 lata .... Quote
łamAga Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 [quote name='magdabroy']Ale się nie logowałaś, bo sprawdzałam kiedy byłaś aktywna :eviltong: Koleś dobry :evil_lol: Oddaj mi śnieg :placz: W jakiej hodowli te pręgusy? Ale to chyba nie jest dopuszczalny kolor i będą miały wpis "niehodowlane" :roll:[/QUOTE] z chęcią :roll: nie mogę podac bo nie wiedziałam że nie powinnam tego tu pisać i sie tak jakoś wyrwałam haha nie było tematu :oops: Quote
*Magda* Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 No ale nazwę hodowli chyba możesz podać? Powinni mieć zdjęcia na swojej stronie, to sobie oblookamy :) Quote
łamAga Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 [quote name='magdabroy']No ale nazwę hodowli chyba możesz podać? Powinni mieć zdjęcia na swojej stronie, to sobie oblookamy :)[/QUOTE] nie nie mają ;) Quote
Recommended Posts