Naklejka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Jetsan spi zwiniety w kłębek na dworze. Na spacerze wlazł w bagno po brzuch. Pogonił jednego kundla, "walczył" z borderem, przez co ma troszkę wyrwanej sierści i obśliniony łeb, jeszcze pogryzł się z blabladorką sąsiadów. Arni ma podbite oko. Milusi spacer :diabloti: Quote
łamAga Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 [quote name='Izabela124.'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/WP_20140112_002_zpse6e4f5f0.jpg[/URL] Kisiel tak na łóżku albo w klatce sypia :D[/QUOTE] prostują se kręgosłup hehe [quote name='3 x']nasz też tak właśnie spi tylko otacza go chmara piachu bo wczoraj jak się piesio bieganiem zmęczył o się położył w kałuży błotnej i do dzisiaj sie z niego kruszy ;) ale już nieduzo rano to wychwalałam swoje burki pod niebiosa, że ich ulubionym miejscem do spania jest przedpokój a nie p łóżko ;)[/QUOTE] To ulubona pozycja Qwendi .... jak wstanie to na bank też zostawi piaskownice , na razie się z niej nie sypie bo pada i jest mokra ale jak wyschnie to będzie meksyk na podłodze :roll: Quote
łamAga Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 [quote name='Naklejka']Jetsan spi zwiniety w kłębek na dworze. Na spacerze wlazł w bagno po brzuch. Pogonił jednego kundla, "walczył" z borderem, przez co ma troszkę wyrwanej sierści i obśliniony łeb, jeszcze pogryzł się z blabladorką sąsiadów. Arni ma podbite oko. Milusi spacer :diabloti:[/QUOTE] Hahahaha taki trochę brutalny spacer :diabloti: Quote
Naklejka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 [quote name='dOgLoV']Hahahaha taki trochę brutalny spacer :diabloti:[/QUOTE] A mnie gardło boli od darcia mordy na psy :evil_lol: Jetsan i Arni tworzą stado, które strasznie denerwuje inne psy, osobno jest super. Jetsan jest wielki, nosi wysoko ogon, ma nastroszoną siersć, a Arni piszczy, szczeka, warczy, a nie jest agresywny. Borderka to wyprowadziło z równowagi :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Jak dobrze, że ja na spacerach nie spotykam piesełów. :diabloti: Quote
Naklejka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 [quote name='Angi']Jak dobrze, że ja na spacerach nie spotykam piesełów. :diabloti:[/QUOTE] Borderek i Demi to byli towarzysze spaceru :D Tylko ostatnio Fred i Arni super się dogadywali. To wina Jetsana, że takie akcje były. Bo Arni kozaczył przy Jetsanie, a Fred nie polubił Jetsa, chociaż trochę próbowali się bawić. Zazdrość, zazdrość o wszystko :lol: Quote
angineuuka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 [quote name='Naklejka']Borderek i Demi to byli towarzysze spaceru :D Tylko ostatnio Fred i Arni super się dogadywali. To wina Jetsana, że takie akcje były. Bo Arni kozaczył przy Jetsanie, a Fred nie polubił Jetsa, chociaż trochę próbowali się bawić. [B]Zazdrość, zazdrość o wszystko [/B]:lol:[/QUOTE] skąd ja to znam ... :p Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 A ja miałam dziś śliczną pogodę :) +5'C i słoneczko :p Quote
łamAga Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Hejka laseczki ;) Qurde Magda , przegapiłam 11stego :roll: a 10tego jeszcze pamiętałam .... Quote
Aleksa. Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 [quote name='magdabroy']A ja miałam dziś śliczną pogodę :) +5'C i słoneczko :p[/QUOTE] Pozazdrościć :) . Quote
łamAga Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 [quote name='Angi']ahahahahahahahahahaha[/QUOTE] z czego ha ??:eviltong: Quote
angineuuka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 [quote name='dOgLoV']z czego ha ??:eviltong:[/QUOTE] z ciebie, bo z kogo. Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 [quote name='dOgLoV'] Qurde Magda , przegapiłam 11stego :roll: a 10tego jeszcze pamiętałam ....[/QUOTE] I co teraz?? Quote
łamAga Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 [quote name='Angi']z ciebie, bo z kogo.[/QUOTE] dzięki ej .... [quote name='magdabroy']I co teraz??[/QUOTE] no załamka , Piotrkowi życzeń nie złożyłam :roll: Quote
angineuuka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Miłości z tego nie będzie :evil_lol: Spierdzieliłaś Aga! xD Quote
łamAga Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 [quote name='Angi']Miłości z tego nie będzie :evil_lol: Spierdzieliłaś Aga! xD[/QUOTE] po całości :wallbash: Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Pocieszę Cię, że Iza też życzeń mu nie złożyła, więc...:diabloti: Może jak mu jutro Bodzian przekaże, to Ci wybaczy :cool3: W końcu 11 był w sobotę ;) Quote
łamAga Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 [quote name='magdabroy']Pocieszę Cię, że Iza też życzeń mu nie złożyła, więc...:diabloti: Może jak mu jutro Bodzian przekaże, to Ci wybaczy :cool3: W końcu 11 był w sobotę ;)[/QUOTE] ejjjj no właśnie , bede uratowana :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 [quote name='dOgLoV']byłam się umyć :eviltong:[/QUOTE] Po co? Nie było Cię jeszcze czuć :diabloti: Quote
łamAga Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 [quote name='magdabroy']Po co? Nie było Cię jeszcze czuć :diabloti:[/QUOTE] Nie ?? a ja sie czułam :eviltong: Quote
Recommended Posts