Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']O to oddajesz mi go? Nie musimy być kochankami? ha ha ha[/QUOTE]

ueeeee ale byc kochankiem /kochanką to lepsze niż na legalu :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']ueeeee ale byc kochankiem /kochanką to lepsze niż na legalu :eviltong:[/QUOTE]
Skąd wiesz? :diabloti:
[quote name='magdabroy']Zrobiły mi się jakieś miękkie :D[/QUOTE]Ha ha ha ha Magda

Posted

[quote name='Izabela124.']Żeby je rozkładać? :diabloti: Taka myśl mi przyszła po tej dzisiejszej pisaninie :D[/QUOTE]

hahahhahahaha nie :eviltong:

bo gdyby ich nie miały to robiły by ślady jak ślimak :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Popieram, co ta związek jak każdy ciągle przed kompem :eviltong:[/QUOTE]
zdaje się że prawie prezydencki
jeśli dobrze pamiętam to Danuta Wałęsa w książe swojej pisała, ze Lechu siedzi na górze i chce z nią (ona na parterze) przez komunikator jakiś gadac ;)

[quote name='dOgLoV']hahahhahahaha nie :eviltong:

bo gdyby ich nie miały to robiły by ślady jak ślimak :diabloti:[/QUOTE]

po to, to się majtki zakłada :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']To chyba Aga o Tobie: [URL]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2014/01/f7c834e351da15550cf9cf36eac1be0b_original.jpg?1388930260[/URL] :diabloti:[/QUOTE]

Noooo ja mam nie tylko jedną taka znajomą :diabloti:

[quote name='Angi']Cała Aga! :diabloti:[/QUOTE]

:eviltong:

[quote name='3 x']zdaje się że prawie prezydencki
jeśli dobrze pamiętam to Danuta Wałęsa w książe swojej pisała, ze Lechu siedzi na górze i chce z nią (ona na parterze) przez komunikator jakiś gadac ;)

po to, to się majtki zakłada :evil_lol:[/QUOTE]

A to z nami jeszcze aż tak źle nie jest , nie gadamy przez komunikatory :diabloti:

majtki ?? eeeee po co zakładać majtki , jeszcze jeden lump więcej do prania :diabloti: