łamAga Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 [quote name='Angi']dasz radę. ja mam półtora tygnia i ferie :D[/QUOTE] nawet mnie nie denerwuj :mad: Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 [quote name='Angi']kocham cię też mocno :D[/QUOTE] hihihihihihihihihhi wiem wiem po alkoholu kocha sie wszystkich :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Ale cisza od rana :cool3: pewnie każdy kaca leczy :cool3: Quote
vege* Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 [quote name='Angi']lepiej na popołudnie, niż na 8 :p[/QUOTE] Jak fajnie być studentem i iść do szkoły dopiero we wtorek na 12 :diabloti: Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 [quote name='vege*']Jak fajnie być studentem i iść do szkoły dopiero we wtorek na 12 :diabloti:[/QUOTE] Ja też miałam iść dopiero we wtorek a tu masz heh , spytam czy mi na piatek urlop dają ale bardzo w to wątpie :roll: a teraz uciekam do siostry na kawkę ;) będe wieczorkiem ;) Quote
Ty$ka Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Może pocieszy Was moje cierpienie... ja ide do szkoły jutro. Quote
*Magda* Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 [quote name='Angi']wstałam. ahaheheh[/QUOTE] Ja wstałam po 7, poszłam spać o 5 :eviltong: [quote name='dOgLoV'] będe wieczorkiem ;)[/QUOTE] Dla mnie już wieczór :mad: Quote
Ty$ka Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Już :lol: :lol: :lol: Jak smakowała kawa u Siostry? Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 [quote name='Ty$ka']Już :lol: :lol: :lol: Jak smakowała kawa u Siostry?[/QUOTE] Bardzooooo :loveu:i szampan i placuszek i sałatka gyros i wszystko było smaczne :diabloti: ale jak wlazłam u niej na wage to się przeraziłam , wiec mam zamiar zaczac jeździć na rolkach żeby się odchudzić :diabloti: Quote
Ty$ka Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 O jaaa, pełna sielanka :D E tam waga, na pewno waga zawyżała ;) Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 [quote name='Ty$ka']O jaaa, pełna sielanka :D E tam waga, na pewno waga zawyżała ;)[/QUOTE] yhymmmm na pewno , tak bym chciała z 3 kg zrzucić :roll: Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 [quote name='Ty$ka']Ja też :PPP Ale dla chcącego... ;)[/QUOTE] Niooo wiec zaczne od rolek .... mam nadzieje że się przy tym nie połamie :diabloti: chciałam też jechac na łyżwy ale Sebek nie chce bo tam zimno będzie :mdleje: Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 [quote name='Ty$ka']Jak będzie jeździł, to zimno nie będzie ;)[/QUOTE] Tez mu tak powiedziałam to stwierdził że On by wiecej leżał niż jeździł więc od lodu by mu zimno było :diabloti: Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 [quote name='Ty$ka']Buhahaha, a tej opcji nie pomyślałam :lol:[/QUOTE] haahaha :diabloti: [quote name='magdabroy']Na łyżwach jest gorąco :)[/QUOTE] też mu to mówiłam ale jak On nie chce na nie jechac to wymyśli tysiąc powodów dla których tam nie pojedzie :mad: Quote
łamAga Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 macie słit focie :evil_lol: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC06304_zps7917b9d5.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts