Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

no tak Ty się cieszysz :lol: ja nie bardzo,mam wrażenie ,ze las dosłownie śmierdzi zgnilizną liści,patyków i czuć zapach ziemi na polach.Już nie mówię o śniegu ,ale chociaż lekki przymrozek mógłby by być.

Posted

[quote name='marta.k9080']no tak Ty się cieszysz :lol: ja nie bardzo,mam wrażenie ,ze las dosłownie śmierdzi zgnilizną liści,patyków i czuć zapach ziemi na polach.Już nie mówię o śniegu ,ale chociaż lekki przymrozek mógłby by być.[/QUOTE]

Nieee :shake: zima to albo taka jak jest albo z dużą ilością śniegu ;)

Guest wolfheart
Posted

tak śnieżek poproszę :p

pewnie sypnie na Wielkanoc :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']

jutro ide przebić ucho :cool3:[/QUOTE]

przebij kilka razy:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']przebij kilka razy:diabloti:[/QUOTE]

Taaa i Sebek mnie zabije :eviltong: chciałam też we brwi to mi powiedział ze na to kasy mi nie da :angryy:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Taaa i Sebek mnie zabije :eviltong: chciałam też we brwi to mi powiedział ze na to kasy mi nie da :angryy:[/QUOTE]

masz swoje $$:razz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']no mam ale teraz mi szkoda wydac 100wkę na kolczyk :eviltong:[/QUOTE]

poczekaj trochę i zrób:razz:

Posted

[quote name='marta.k9080']poczekaj trochę i zrób:razz:[/QUOTE]

pewnie że zrobie :diabloti:

[quote name='Angi']we brwi u babek już mi się nie podoba. :P[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']niieeeeeeee[/QUOTE]

nie znacie się :shake:

Posted

Jestem umówiona na przyszłą sobotę na 11 stą na przebicie ucha :cool3:

jakiś młodzik bedzie mi to robił , ma może z 23 lata :evil_lol:

Do weta dzisiaj wzięliśmy też Pepsi żeby jej obciąc pazury , wychodzi wet na poczekalnie , patrzy na nas i go wmurowało , Sebastian mówi " to jest Pepsi ona tylko na skrócenie pazurów " a on " no właśnie bo tak patrze i myśle czy to inny kot czy zmienił kolor :evil_lol: w ogóle była tak nieznośna , wydzierała mi się , łaziła po półkach z karmą :diabloti: ludzie ją podziwiali hehe jeden koles nas sie pyta czy będzie miała młode , a ja że nie bo jest wysterylizowane , a on " ueeeeeeee bo jest tak piękna ze chciał bym taka " cały czas sie w nią wpatrywał i mówił że jest piękna aż Sebek mu powiedział że ma sobie wejść na internet i poszukać tej rasy do adopcji , że mnóstwo takich kotów szuka domku , pan sie bardzooooo ucieszył , ale nie wiem czy zapamietał rase bo najpierw mówił że to maine cool i ze to cos od zimna :diabloti: ale mu przeliterowalismy i niby wiedział że ma byc Coon :lol: