Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']książki są zdecydowanie lepsze niż filmy nakręcone na ich podstawie ;)[/QUOTE]

Czytałaś może 'musimy porozmawiać o Kevinie'? Film jest dobrze zrobiony, ale żeby go w pełni zrozumieć trzeba przeczytać książkę. Takie dopełnienie :)
Gorzej jak i książka, i film są do d... :lol:

Posted

[quote name='wiki4']Czytałaś może 'musimy porozmawiać o Kevinie'? Film jest dobrze zrobiony, ale żeby go w pełni zrozumieć trzeba przeczytać książkę. Takie dopełnienie :)
Gorzej jak i książka, i film są do d... :lol:[/QUOTE]

Nie czytałam , muszę zapamietać tytuł ;) mi się w pustyni i w puszczy i książka i film za bardzo nie podobały ....

Posted

Książke miałam jako lekturę i nigdy jej nie przeczytałam. Wysiadam jak opowiadają o jakichś kanałach :lol: Film może być :)
Polecasz jakiś fajny film? Byle nie komedia :D

Posted

[quote name='wiki4']Książke miałam jako lekturę i nigdy jej nie przeczytałam. Wysiadam jak opowiadają o jakichś kanałach :lol: Film może być :)
Polecasz jakiś fajny film? Byle nie komedia :D[/QUOTE]

hmmmmm wyspe tajemnic widziałaś ??

Posted

[quote name='wiki4']Opowiedz tak w skrócie :D[/QUOTE]

Głowną role gra leonardo di caprio , skazują go za zabicie zony i dzieci i wywożą na wyspę do tak jak by szpitala psychiatrycznego ....

Posted

[quote name='dOgLoV']Głowną role gra leonardo di caprio , skazują go za zabicie zony i dzieci i wywożą na wyspę do tak jak by szpitala psychiatrycznego ....[/QUOTE]

Ooo, to nasza pani od diagnostyki nam o tym opowiadała :) Zaraz sobie włączę. Dziękuję mamciu :loveu:

Posted

[quote name='wiki4']Ooo, to nasza pani od diagnostyki nam o tym opowiadała :) Zaraz sobie włączę. Dziękuję mamciu :loveu:[/QUOTE]

ależ prosze bardzo córeczko :loveu: mi sie bardzo podobał ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']To dramat o zniszczonym małżeństwie .... tak mniej więcej ...[/QUOTE]

Sebek jak zawsze ma poczucie humoru :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']Nie czytałam , muszę zapamietać tytuł ;) mi się [B]w pustyni i w puszczy[/B] i książka i film za bardzo nie podobały ....[/QUOTE]

[quote name='wiki4'][B]Książke miałam jako lekturę i nigdy jej nie przeczytałam[/B]. Wysiadam jak opowiadają o jakichś kanałach :lol: Film może być :)
Polecasz jakiś fajny film? Byle nie komedia :D[/QUOTE]

Jedyna lektura jaką przeczytałam z przyjemnością :)

Posted

[quote name='magdabroy']Sebek jak zawsze ma poczucie humoru :evil_lol:

Jedyna lektura jaką przeczytałam z przyjemnością :)[/QUOTE]

taaa :diabloti:

a mi się jakoś nie spodobała :shake:

[quote name='Angi']Sebek moze ta ksiazka chce ci dać coś do zrozumienia? :evil_lol:[/QUOTE]

może :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV'][IMG]http://demotywatory.pl/uploads/201312/1387731514_by_zex_0_600.jpg[/IMG]

:loveu:[/QUOTE]
słodkie :)
moja lena też takie buziaki w czółko psom daje a one cierpliwie to znoszą :)

Posted

[quote name='Angi']tak, już objedzona :D[/QUOTE]

szybka jesteś ....

[quote name='agaga21']słodkie :)
moja lena też takie buziaki w czółko psom daje a one cierpliwie to znoszą :)[/QUOTE]

Kocham takie widoki :loveu: