*Magda* Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='dOgLoV']byłam dzisiaj specjalnie kupic sobie łomże ale mi sie jej odechciało hehe[/QUOTE] To będziesz mieć na jutro ;) Quote
łamAga Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 [quote name='magdabroy']To będziesz mieć na jutro ;)[/QUOTE] jak mi Sebek nie wypije :eviltong: Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 Dzień dobry wszystkim , u nas pogoda paskudna , leje i wieje od samego rana :roll: z Ibri już nieco lepiej , całą noc bawiła się papierkiem od cukierka :loveu: po wizycie u weta będę mogła napisac coś więcej .... teraz uciekam do weta i do miasta ;) Quote
agaga21 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 cieszę się, że jej lepiej :) u nas 10-11 stopni i słońce. chyba w jakiejś innej wielkopolsce mieszkasz niż ja ;) Quote
*Magda* Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Dzień dobry wszystkim , u nas pogoda paskudna , leje i wieje od samego rana :roll:[/QUOTE] Masz moją wczorajszą pogodę :eviltong: Czekam na wieści o Ibri jak wrócisz do domu ;) Quote
agaga21 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 aga, daj znać co po wizycie u weta. my dziś się też z grubciem wybieramy. Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 [quote name='agaga21']cieszę się, że jej lepiej :) u nas 10-11 stopni i słońce. chyba w jakiejś innej wielkopolsce mieszkasz niż ja ;)[/QUOTE] Ta wiadomośc pisałam jak była własnie ulewa i wiało a wyobraź sobie że za pół godzinki wyszło piękne słoneczko i było tak ciepło jak by normalnie wiosna przyszła :multi: hmmm a dlaczego mi się wydawało że Ty mieszkasz gdzieś pod czeską granicą ?? :roll: [quote name='magdabroy']Masz moją wczorajszą pogodę :eviltong: Czekam na wieści o Ibri jak wrócisz do domu ;)[/QUOTE] już mamy ładnie :loveu: [quote name='Izabela124.']Dużo zdrówka Ibri życzę![/QUOTE] dziękujemy :lol: [quote name='agaga21']aga, daj znać co po wizycie u weta. my dziś się też z grubciem wybieramy.[/QUOTE] A więc z Ibri jest coraz lepiej :multi: wet stwierdził że skoro jest lepiej to nie bedzie jej tej krwi dzisiaj pobierał , dostała serie 4 zastrzykow jak co dzien i jutro znowu wizyta , ma wielki apetyt , bardzo jej nie w smak że ma jedzonko wydzielane , ale je aż jej sie uszy trzęsą i nie wymiotuje , dzisiaj ani razu nie wymiotowała i normalnie szuka zaczepki zeby tylko się pobawić :multi::multi::multi::multi: [quote name='marta.k9080']cześć :)[/QUOTE] hejka ;) Quote
Guest wolfheart Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Dzielna dziewczynka :multi::p Quote
*Magda* Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 To super wieści :multi: A jak w czasie świąt z zastrzykami? Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 [quote name='marta.k9080']Dzielna dziewczynka :multi::p[/QUOTE] bardzo silna i bardzo dzielna :loveu: [quote name='magdabroy']To super wieści :multi: A jak w czasie świąt z zastrzykami?[/QUOTE] Jutro się dopiero dowiemy , jeżeli będzie trzeba jej podać to nie ma problemu nasza wetka mieszka obok lecznicy wiec na pewno zejdzie na chwilke żeby Ibri te zastrzyki podac , nie ma problemu ;) Quote
agaga21 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='dOgLoV'] hmmm a dlaczego mi się wydawało że Ty mieszkasz gdzieś pod czeską granicą ?? :roll: [/QUOTE]ojeju...nie wiem:evil_lol: mieszkam dokładnie po środku między poznaniem a zieloną górą. super, że z ibri już taka poprawa. naucz się sama dawać zastrzyki, to nic trudnego ;) Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 [quote name='agaga21']ojeju...nie wiem:evil_lol: mieszkam dokładnie po środku między poznaniem a zieloną górą. super, że z ibri już taka poprawa. naucz się sama dawać zastrzyki, to nic trudnego ;)[/QUOTE] to nawet całkiem blisko do siebie mamy .... dawanie zastrzyków to nie dla mnie , na samą mysl mam gęsią skórkę brrrrr poza tym oni wiedzą ile czego dać , ona dostaje dużą ilośc tych leków i musiała bym mieć z każdego leku po jednej buteleczce .... Quote
phase Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 I od nas duuużo zdrówcia dla Ibri! Zuch dziewczyna, dzielna! I proszę za uchem wymiziać. :) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-HKs2vr6sUP0/UrM9l8CbQiI/AAAAAAAAJfY/3s2KFSIBfdU/s420/we_dwoje_1_15998.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 Dziękujemy Bardzo za śliczne życzonka :loveu::loveu:również życzymy wesołych świat i szczęśliwego nowego roku :lol: Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 Mąż dzisiaj mi kupił książke żebym w świeta miała co czytać :loveu: [IMG]http://ecsmedia.pl/c/bezdomna-b-iext21710364.jpg[/IMG] już nie moge sie doczekac aż zaczne ja czytac :lol: ( to nie jest książka o zwierzętach , nie sugerujcie sie okładką ) .... Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 [quote name='marta.k9080']nie znam :hmmmm:[/QUOTE] To dramat o zniszczonym małżeństwie .... tak mniej więcej ... Quote
wiki4 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 A właśnie, że jest o kocie :lol: Świetna książka, dwa razy do niej wracałam :) Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 [quote name='wiki4']A właśnie, że jest o kocie :lol: Świetna książka, dwa razy do niej wracałam :)[/QUOTE] aaaaa to nie opowiadaj , jeszcze bardziej mi sie podoba , z opisu jaki czytałam wywnioskowałam że nie ma w niej zwierząt .... a tu taka niespodzianka :multi: Quote
Guest wolfheart Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='dOgLoV']To dramat o zniszczonym małżeństwie .... tak mniej więcej ...[/QUOTE] i Sebek Ci to kupił:diabloti: Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 [quote name='marta.k9080']i Sebek Ci to kupił:diabloti:[/QUOTE] noooo bylismy w księgarni po Hobbita dla Igorka , ja sobie poszłam książki oglądac a on przyszedł dał mi ją i mówi " masz nie bedziesz sie w świeta nudziła , na pewno Ci się spodoba " :diabloti: Quote
wiki4 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Fajny byłby film na podstawie tej książki, ale pewnie by go spieprzyli :lol: Quote
łamAga Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 książki są zdecydowanie lepsze niż filmy nakręcone na ich podstawie ;) Quote
Recommended Posts