Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry wszystkim , u nas pogoda paskudna , leje i wieje od samego rana :roll:

z Ibri już nieco lepiej , całą noc bawiła się papierkiem od cukierka :loveu:

po wizycie u weta będę mogła napisac coś więcej ....

teraz uciekam do weta i do miasta ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Dzień dobry wszystkim , u nas pogoda paskudna , leje i wieje od samego rana :roll:[/QUOTE]

Masz moją wczorajszą pogodę :eviltong:

Czekam na wieści o Ibri jak wrócisz do domu ;)

Posted

[quote name='agaga21']cieszę się, że jej lepiej :)
u nas 10-11 stopni i słońce. chyba w jakiejś innej wielkopolsce mieszkasz niż ja ;)[/QUOTE]

Ta wiadomośc pisałam jak była własnie ulewa i wiało a wyobraź sobie że za pół godzinki wyszło piękne słoneczko i było tak ciepło jak by normalnie wiosna przyszła :multi:

hmmm a dlaczego mi się wydawało że Ty mieszkasz gdzieś pod czeską granicą ?? :roll:

[quote name='magdabroy']Masz moją wczorajszą pogodę :eviltong:

Czekam na wieści o Ibri jak wrócisz do domu ;)[/QUOTE]
już mamy ładnie :loveu:

[quote name='Izabela124.']Dużo zdrówka Ibri życzę![/QUOTE]

dziękujemy :lol:

[quote name='agaga21']aga, daj znać co po wizycie u weta. my dziś się też z grubciem wybieramy.[/QUOTE]

A więc z Ibri jest coraz lepiej :multi: wet stwierdził że skoro jest lepiej to nie bedzie jej tej krwi dzisiaj pobierał , dostała serie 4 zastrzykow jak co dzien i jutro znowu wizyta , ma wielki apetyt , bardzo jej nie w smak że ma jedzonko wydzielane , ale je aż jej sie uszy trzęsą i nie wymiotuje , dzisiaj ani razu nie wymiotowała i normalnie szuka zaczepki zeby tylko się pobawić :multi::multi::multi::multi:

[quote name='marta.k9080']cześć :)[/QUOTE]

hejka ;)

Posted

[quote name='marta.k9080']Dzielna dziewczynka :multi::p[/QUOTE]

bardzo silna i bardzo dzielna :loveu:

[quote name='magdabroy']To super wieści :multi:

A jak w czasie świąt z zastrzykami?[/QUOTE]

Jutro się dopiero dowiemy , jeżeli będzie trzeba jej podać to nie ma problemu nasza wetka mieszka obok lecznicy wiec na pewno zejdzie na chwilke żeby Ibri te zastrzyki podac , nie ma problemu ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']

hmmm a dlaczego mi się wydawało że Ty mieszkasz gdzieś pod czeską granicą ?? :roll:

[/QUOTE]ojeju...nie wiem:evil_lol: mieszkam dokładnie po środku między poznaniem a zieloną górą.
super, że z ibri już taka poprawa. naucz się sama dawać zastrzyki, to nic trudnego ;)

Posted

[quote name='agaga21']ojeju...nie wiem:evil_lol: mieszkam dokładnie po środku między poznaniem a zieloną górą.
super, że z ibri już taka poprawa. naucz się sama dawać zastrzyki, to nic trudnego ;)[/QUOTE]

to nawet całkiem blisko do siebie mamy ....

dawanie zastrzyków to nie dla mnie , na samą mysl mam gęsią skórkę brrrrr poza tym oni wiedzą ile czego dać , ona dostaje dużą ilośc tych leków i musiała bym mieć z każdego leku po jednej buteleczce ....

Posted

I od nas duuużo zdrówcia dla Ibri! Zuch dziewczyna, dzielna!
I proszę za uchem wymiziać. :)

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-HKs2vr6sUP0/UrM9l8CbQiI/AAAAAAAAJfY/3s2KFSIBfdU/s420/we_dwoje_1_15998.jpg[/IMG]

Posted

Mąż dzisiaj mi kupił książke żebym w świeta miała co czytać :loveu:

[IMG]http://ecsmedia.pl/c/bezdomna-b-iext21710364.jpg[/IMG]

już nie moge sie doczekac aż zaczne ja czytac :lol:

( to nie jest książka o zwierzętach , nie sugerujcie sie okładką ) ....

Posted

[quote name='wiki4']A właśnie, że jest o kocie :lol: Świetna książka, dwa razy do niej wracałam :)[/QUOTE]

aaaaa to nie opowiadaj , jeszcze bardziej mi sie podoba , z opisu jaki czytałam wywnioskowałam że nie ma w niej zwierząt .... a tu taka niespodzianka :multi:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']To dramat o zniszczonym małżeństwie .... tak mniej więcej ...[/QUOTE]

i Sebek Ci to kupił:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']i Sebek Ci to kupił:diabloti:[/QUOTE]

noooo bylismy w księgarni po Hobbita dla Igorka , ja sobie poszłam książki oglądac a on przyszedł dał mi ją i mówi " masz nie bedziesz sie w świeta nudziła , na pewno Ci się spodoba " :diabloti: