Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hejka!!!! siedze ogladam, przegladam nawet cofalam sie kilka razy, galerie przejrzalam od deski do deski i jestem koleja fanka NERONA!!! :iloveyou:

psiak cudo, niesamowicie fotogeniczny:iloveyou: spacerkowe zdjecia najlepsze! wymiziaj synka!!!

pozdrawiam

ps. zastanawialam sie nad wyborem lustrzanki teraz juz nie mam watpliwosci ;) napewno bedzie to sony alfa 350;)

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
hejka!!!! siedze ogladam, przegladam nawet cofalam sie kilka razy, galerie przejrzalam od deski do deski i jestem koleja fanka NERONA!!! :iloveyou:

psiak cudo, niesamowicie fotogeniczny:iloveyou: spacerkowe zdjecia najlepsze! wymiziaj synka!!!

pozdrawiam

ps. zastanawialam sie nad wyborem lustrzanki teraz juz nie mam watpliwosci ;) napewno bedzie to sony alfa 350;)

dziękujemy :oops::oops::oops::oops: bardzo nam miło że Neron zdobył kolejną fankę :loveu::loveu::loveu::loveu: lustrzanka alfa 350 jest rzeczywiście rewelacyjna i polecamy bo na prawdę warto !!!! co prawda nie mamy zbyt dobrego obiektywu ale jak na razie starcza nam ten :cool3: my też chcemy zobaczyć Twoje pieseczki a banerek nie działa i nie możemy sie do was dostać w odwiedzinki :-(

Posted

Lucky. napisał(a):
Może coś new ? :P

z archiwalnymi fotkami nie ma problemu bo mam ich mnóstwo :cool3: ale z nowościami ciężej :eviltong: zimno na dworze i brak czasu ( praca ) :p

Posted

Cavy napisał(a):
Ale słodki szczenior! :loveu: :loveu: :loveu:

dziękujemy , dziękujemy :oops::oops::oops::oops: straszny łobuz był z niego jak był szczeniakiem :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
dziękujemy , dziękujemy :oops::oops::oops::oops: straszny łobuz był z niego jak był szczeniakiem :evil_lol:

Z mojego potwora taki sam rozrabiaka był. I zostało mu to do dziś. :diabloti:

Posted

Cavy napisał(a):
Z mojego potwora taki sam rozrabiaka był. I zostało mu to do dziś. :diabloti:

Oj to mojemu na szczęście przeszło demolowanie mieszkania i rzeczy a zwłaszcza moich laczków :eviltong: co wyszłam bez niego to po powrocie zastałam moje paputy rozszarpane na kawałeczki :evil_lol:

QQk napisał(a):
Onkowate szczeniaki są zajefajne :loveu:
Wyglądają jak zmontowane z kilku różnych psów :)

Hihihihih dokładnie :lol: ale najlepsze jest czekanie co z takiego szczeniaka wyrośnie :lol:

Posted

Cavy napisał(a):
Jakim aparatem focisz? :cool3:

lustrzanka sony alfa350 :cool3: brakuję mi dobrego obiektywu i statywu ale to z czasem może uda się nadrobić :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']dziękujemy :oops::oops::oops::oops: bardzo nam miło że Neron zdobył kolejną fankę :loveu::loveu::loveu::loveu: lustrzanka alfa 350 jest rzeczywiście rewelacyjna i polecamy bo na prawdę warto !!!! co prawda nie mamy zbyt dobrego obiektywu ale jak na razie starcza nam ten :cool3: my też chcemy zobaczyć Twoje pieseczki a banerek nie działa i nie możemy sie do was dostać w odwiedzinki :-(

Witanko, szliczny on jest!!! Widac ze przeszedl kilk metamorfoz ze skutkiem niesamowitym, w sensie pozytywnym, teraz taki powazny duzy i madry, no i byl fajnym podroskiem:)

http://img266.imageshack.us/img266/6892/119i.jpg
nie widac zeby taki lobuz z niego byl, te oczka sa takie niewinne:iloveyou:

a dzieki ze napisalas ze mam problem z banerkiem juz poprawilam, powinno byc ok.

Pozdrawiam!!!!

Posted

dOgLoV napisał(a):
lustrzanka sony alfa350 :cool3: brakuję mi dobrego obiektywu i statywu ale to z czasem może uda się nadrobić :roll:

O, to pozazdrościć, zdjęcie super Ci wychodzą. :cool3:

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']Witanko, szliczny on jest!!! Widac ze przeszedl kilk metamorfoz ze skutkiem niesamowitym, w sensie pozytywnym, teraz taki powazny duzy i madry, no i byl fajnym podroskiem:)

http://img266.imageshack.us/img266/6892/119i.jpg
nie widac zeby taki lobuz z niego byl, te oczka sa takie niewinne:iloveyou:

a dzieki ze napisalas ze mam problem z banerkiem juz poprawilam, powinno byc ok.

Pozdrawiam!!!!

Oj był łobuziakiem ui to wielkim ale nigdy nie mialam serca zeby dlugo sie na niego gniewac :evil_lol:
super ze juz banerek wam dziala juz lecimy z odwiedzinkami :multi:

[quote name='Cavy']O, to pozazdrościć, zdjęcie super Ci wychodzą. :cool3:

dziękuję :oops:

[quote name='Lucky.']http://img266.imageshack.us/img266/6892/119i.jpg
Sodki .
Mam taki sam kocyk :P

bo my dogomaniacy powinnismy miec wszystko takie samo :evil_lol:

[quote name='Domixx m&m'] Boski i te ucholki jego...:loveu:
Mizianko dla niegoo...^^:loveu::eviltong:

Neruś wymiziany :lol:

[quote name='Ewa&Duffel']Neron jako szczeniak cudo :loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='QQk']Jak ten koc jest z pieskiem siedzącym w koszyku to ja też taki mam :razz:

dokladnie tak :lol: jest na nim pies siedzacy w koszyku :multi: a nie mowilam ze wszyscy dogomaniacy powinni miec taki koc :evil_lol: