łamAga Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='marta.k9080']już wciągnęłam wszystkie:diabloti:[/QUOTE] ja jeszcze nie otrwarłam :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 w Intermarche są Layś takie wielkie,większe niż TV paka:diabloti: zamierzam je kupić w Pn jak pójdę po mięcho dla Luny Quote
angineuuka Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='marta.k9080']w Intermarche są Layś takie wielkie,większe niż TV paka:diabloti: zamierzam je kupić w Pn jak pójdę po mięcho dla Luny[/QUOTE] więcej powietrza :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='Angi']więcej powietrza :diabloti:[/QUOTE] to też:evil_lol: Quote
łamAga Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 o mnie zawsze rozpier...ala , paczka wielka a jak otworzysz to wiecej powietrza niż chipsów :mad: Quote
Guest wolfheart Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 mam nadzieję w ogóle coś kupić w Intermarche bo jak zobaczę tłum ludzi(czyt.bydła) to chyba ucieknę,albo pozabijam:diabloti: Quote
vege* Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='dOgLoV']o mnie zawsze rozpier...ala , paczka wielka a jak otworzysz to wiecej powietrza niż chipsów :mad:[/QUOTE] Mnie też to wkurza bo właśnie w Laysach tak jest, że więcej powietrza niż chipsów :angryy: Ale w chipsowych podróbach (biedronka, tesco, kaufland) jest zawsze dużo chipsów :diabloti: Quote
łamAga Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 na ulicach juz sa takie korki ze masakra , wszyscy wala na galerię .... a ja tam musze koło piątku iść :placz: Quote
Guest wolfheart Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 najgorszy jest zawsze ten tydzień przedświąteczny:roll: szału można dostać Quote
angineuuka Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 heh, a ja w poniedziałek chyba jeszcze na zakupyyyy :roll: Quote
łamAga Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='marta.k9080']najgorszy jest zawsze ten tydzień przedświąteczny:roll: szału można dostać[/QUOTE] dokladnie , a ja nie mam jeszcze nic kupione z prezentów , tylko tyle co to do Marysi :roll: Quote
Guest wolfheart Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='dOgLoV']dokladnie , a ja nie mam jeszcze nic kupione z prezentów , tylko tyle co to do Marysi :roll:[/QUOTE] ryzykowne posunięcie :-o ja się uporałam na początku grudnia z prezentami Quote
łamAga Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='marta.k9080']ryzykowne posunięcie :-o ja się uporałam na początku grudnia z prezentami[/QUOTE] tzn do Gabi i Emi też mam bo stwierdziłam ze dostana kase i same sobie kupią co będą chciały , Sebkowi chce kupić e-booka a mamie i tacie zielonego pojęcia nie mam :shake: Quote
vege* Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 (edited) Ja mam prezent na razie tylko dla siostry i Nuki :oops: w niedzielę i poniedziałek idę z nią po prezenty dla rodziców i babć ;) Edited December 18, 2013 by vege* Quote
Guest wolfheart Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 ja zamówiłam przez internet ,łażenie po sklepach nie jest na moje nerwy :diabloti: Quote
łamAga Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='vege*']Ja mam prezent na razie tylko dla siostry i Nuki :oops: w niedzielę i poniedziałek idę z nią po prezenty dla rodziców i babć ;)[/QUOTE] My z rodzenstwem sobie prezentów nie robimy ..... tak jakos sie u nas utarło ze tylko rodzicom ;) Neron am dostac legowisko a Qwenda obroże , Ibri też obroze bo swoja zgubila a Pepsia moze te z jakąś nowa obrózke dostanie ;) [quote name='marta.k9080']ja zamówiłam przez internet ,łażenie po sklepach nie jest na moje nerwy :diabloti:[/QUOTE] ja tez wole przez neta ale teraz juz nie zdąże hehe Quote
vege* Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='dOgLoV']My z rodzenstwem sobie prezentów nie robimy ..... tak jakos sie u nas utarło ze tylko rodzicom ;) Neron am dostac legowisko a Qwenda obroże , Ibri też obroze bo swoja zgubila a Pepsia moze te z jakąś nowa obrózke dostanie ;) [/QUOTE] Ja mam tylko jedną siostrę więc sobie robimy prezenty, zawsze robiłyśmy :) Nuka dostanie obrożę i smaczki jakieś :) Quote
łamAga Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='vege*']Ja mam tylko jedną siostrę więc sobie robimy prezenty, zawsze robiłyśmy :) Nuka dostanie obrożę i smaczki jakieś :)[/QUOTE] ja mam siostrę i 2óch braci :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='vege*']Ja mam tylko jedną siostrę więc sobie robimy prezenty, zawsze robiłyśmy :) [/QUOTE] tak jak u mnie:p Quote
łamAga Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 patrzcie jak Marysia załatwiła wuja :diabloti: [video=youtube_share;cGvYkgfVDZ4]http://youtu.be/cGvYkgfVDZ4[/video] Quote
Guest wolfheart Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 :evil_lol:[COLOR=#ffffff].................[/COLOR] Quote
*Magda* Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 A ja mam 3 braci i siostrę, a do tego bratanka, 3 bratanice i Bodzian ma siostrę, brata i 3 bratanice/siostrzenice :eviltong: Bodzian już prezent swój dostał, a Theoś dostanie w Wigilię ;) Quote
łamAga Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 i zadowolony Bodzian z prezentu ?? ;) Quote
Recommended Posts