Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

w Intermarche są Layś takie wielkie,większe niż TV paka:diabloti: zamierzam je kupić w Pn jak pójdę po mięcho dla Luny

Posted

[quote name='marta.k9080']w Intermarche są Layś takie wielkie,większe niż TV paka:diabloti: zamierzam je kupić w Pn jak pójdę po mięcho dla Luny[/QUOTE]
więcej powietrza :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']więcej powietrza :diabloti:[/QUOTE]

to też:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

mam nadzieję w ogóle coś kupić w Intermarche bo jak zobaczę tłum ludzi(czyt.bydła) to chyba ucieknę,albo pozabijam:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']o mnie zawsze rozpier...ala , paczka wielka a jak otworzysz to wiecej powietrza niż chipsów :mad:[/QUOTE]
Mnie też to wkurza bo właśnie w Laysach tak jest, że więcej powietrza niż chipsów :angryy: Ale w chipsowych podróbach (biedronka, tesco, kaufland) jest zawsze dużo chipsów :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

najgorszy jest zawsze ten tydzień przedświąteczny:roll: szału można dostać

Posted

[quote name='marta.k9080']najgorszy jest zawsze ten tydzień przedświąteczny:roll: szału można dostać[/QUOTE]

dokladnie , a ja nie mam jeszcze nic kupione z prezentów , tylko tyle co to do Marysi :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']dokladnie , a ja nie mam jeszcze nic kupione z prezentów , tylko tyle co to do Marysi :roll:[/QUOTE]

ryzykowne posunięcie :-o ja się uporałam na początku grudnia z prezentami

Posted

[quote name='marta.k9080']ryzykowne posunięcie :-o ja się uporałam na początku grudnia z prezentami[/QUOTE]

tzn do Gabi i Emi też mam bo stwierdziłam ze dostana kase i same sobie kupią co będą chciały , Sebkowi chce kupić e-booka a mamie i tacie zielonego pojęcia nie mam :shake:

Posted (edited)

Ja mam prezent na razie tylko dla siostry i Nuki :oops: w niedzielę i poniedziałek idę z nią po prezenty dla rodziców i babć ;)

Edited by vege*
Guest wolfheart
Posted

ja zamówiłam przez internet ,łażenie po sklepach nie jest na moje nerwy :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Ja mam prezent na razie tylko dla siostry i Nuki :oops: w niedzielę i poniedziałek idę z nią po prezenty dla rodziców i babć ;)[/QUOTE]

My z rodzenstwem sobie prezentów nie robimy ..... tak jakos sie u nas utarło ze tylko rodzicom ;) Neron am dostac legowisko a Qwenda obroże , Ibri też obroze bo swoja zgubila a Pepsia moze te z jakąś nowa obrózke dostanie ;)

[quote name='marta.k9080']ja zamówiłam przez internet ,łażenie po sklepach nie jest na moje nerwy :diabloti:[/QUOTE]

ja tez wole przez neta ale teraz juz nie zdąże hehe

Posted

[quote name='dOgLoV']My z rodzenstwem sobie prezentów nie robimy ..... tak jakos sie u nas utarło ze tylko rodzicom ;) Neron am dostac legowisko a Qwenda obroże , Ibri też obroze bo swoja zgubila a Pepsia moze te z jakąś nowa obrózke dostanie ;)
[/QUOTE]
Ja mam tylko jedną siostrę więc sobie robimy prezenty, zawsze robiłyśmy :)
Nuka dostanie obrożę i smaczki jakieś :)

Posted

[quote name='vege*']Ja mam tylko jedną siostrę więc sobie robimy prezenty, zawsze robiłyśmy :)
Nuka dostanie obrożę i smaczki jakieś :)[/QUOTE]

ja mam siostrę i 2óch braci :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']Ja mam tylko jedną siostrę więc sobie robimy prezenty, zawsze robiłyśmy :)
[/QUOTE]

tak jak u mnie:p

Guest wolfheart
Posted

:evil_lol:[COLOR=#ffffff].................[/COLOR]

Posted

A ja mam 3 braci i siostrę, a do tego bratanka, 3 bratanice i Bodzian ma siostrę, brata i 3 bratanice/siostrzenice :eviltong:
Bodzian już prezent swój dostał, a Theoś dostanie w Wigilię ;)