Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']to Ci jakoś zleciało , widzisz mieszkała byś z teściowa i by Ci się nie nudziło samej w domu :diabloti:

a to chyba dobrze :evil_lol:[/QUOTE]

Wolę być sama :diabloti:

Chyba tak ;)

Posted

dołączam się do nielubiących przedświątecznych tłumów. dziś zawiozłam kamila n angielski, weszłam do dosłownie jednego sklepu i wyszłam z niego z sukienką i płaszczykiem :):) tłumów nie było a w sklepie za to -40% więc majątku nie straciłam :) takie zakupy to ja lubię a świąteczne prezenty głównie kupuję przez internet.

Guest wolfheart
Posted (edited)

siema :p
ja na zakupy nie chodzę w okresie świątecznej gorączki,bo chyba bym wszystkich powybijała :diabloti: Nie znoszę tłumów ludzi,głupiej muzyki w sklepach i "niby promocji" :shake: Tylko po mięcho dla Luny pójdę do Intermarche i starczy.

[IMG]http://img.besty.pl/images/304/90/3049089.jpg[/IMG]

Edited by marta.k9080
Posted

[quote name='agaga21']dołączam się do nielubiących przedświątecznych tłumów. dziś zawiozłam kamila n angielski, weszłam do dosłownie jednego sklepu i wyszłam z niego z sukienką i płaszczykiem :):) tłumów nie było a w sklepie za to -40% więc majątku nie straciłam :) takie zakupy to ja lubię a świąteczne prezenty głównie kupuję przez internet.[/QUOTE]

ja tez prezenty kupuję na allegro zazwyczaj ....

[quote name='marta.k9080']siema :p
ja na zakupy nie chodzę w okresie świątecznej gorączki,bo chyba bym wszystkich powybijała :diabloti: Nie znoszę tłumów ludzi,głupiej muzyki w sklepach i "niby promocji" :shake: Tylko po mięcho dla Luny pójdę do Intermarche i starczy.

[IMG]http://img.besty.pl/images/304/90/3049089.jpg[/IMG][/QUOTE]

ja dzisiaj o 19stej jade do media expert bo niby jest nocna wyprzedaż ..... nie lubie ale musze w koncu kupić ten telewizor ....

buahahahah ale teraz poleciałaś po calości :diabloti:

Własnie wróciliśmy od weta , na poczekalni siedziałam z 5cioma szczeniakami goldena , 4 chłopcy 1 dziewczynka , przesłodkie ale z pseudo ... koles był zainteresowany suczka to mu dali cene 500 zł :roll:

i grzywek tez był :diabloti: ciekawe czy rodowodowy .... laske widuje na wystawach ale zawsze jest bez psa ....

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
Własnie wróciliśmy od weta , na poczekalni siedziałam z 5cioma szczeniakami goldena , 4 chłopcy 1 dziewczynka , przesłodkie ale z pseudo ... koles był zainteresowany suczka to mu dali cene 500 zł :roll:
[/QUOTE]

powybijać...tych ludzi oczywiście:shake::angryy:

Guest wolfheart
Posted

uważaj żeby Cię nie stratowali na tej nocnej wyprzedaży :diabloti: ludzie są jak dzikie bydło na takich promocjach:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']no dobra to ja jadę , mam nadzieję że mnie nie połamią i że coś kupię :cool3:[/QUOTE]

to powodzenia:p

Guest wolfheart
Posted

jak Aga przeżyje ,to nam opowie czy coś upolowała :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']o ile przeżyje :grins:[/QUOTE]

wgniotą ją w podłogę:diabloti:

Posted

hehe nikt mnie nie zgniótł nie podreptał i nie połamał :diabloti:

ale większej ściemy nie widziałam , jak Ci ludzie z nas robią bałwanów i idiotów to się w pale nie mieści :angryy: traf chciał że w niedziele byliśmy w tym samym media expercie w poszukiwaniu telewizora , dzisiaj wchodzimy , sklep aż lśni od żółtego koloru z naklejkami wielka przecena ..... ale jakie było nasze zdziwienie jak zobaczyliśmy np : telewizor który w niedziele kosztował 12 999 dzisiaj kosztował .... 12 999 ale ściema i przekreślona cena że niby kosztował 14 999 a dalej telewizor który w niedziele kosztował 2 800 dzisiaj kosztował .... 2 800 ale że niby przeceniony z 3 800 :mdleje: więc sie wkurzyłam i mówie " jedziemy stąd " a Sebek mówi ze idzie obczaić wagę elektryczną , w niedziele też oglądaliśmy wagi bo teściowej chcemy kupić pod choinkę , no i Sebka upatrzona waga z 42 zł była przeceniona na .... 42 zł i kolejna ściema że przed przeceną kosztowała 68 zł :angryy:

no idioci :splat:

Posted

[quote name='dOgLoV']mogłas mi to powiedzieć zanim tam pojechałam , zaoszczedziła bym godzine czasu na leniuchowanie :eviltong:[/QUOTE]

To do mnie? Jak tak, to nie wiedziałam, że się wybierasz :eviltong:
A w avans'ie się targujcie ;) U nich idzie zbić cenę ;)

Posted

[quote name='magdabroy']To do mnie? Jak tak, to nie wiedziałam, że się wybierasz :eviltong:
A w avans'ie się targujcie ;) U nich idzie zbić cenę ;)[/QUOTE]

bo za późno weszłaś :eviltong:

mi się pojepało bo to nie o avans chodziło tylko o Neonet .... w avansie tylko jeden telewizor mi sie podobał i akurat on nie miał 3D :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']bo za późno weszłaś :eviltong:

mi się pojepało bo to nie o avans chodziło tylko o Neonet .... w avansie tylko jeden telewizor mi sie podobał i akurat on nie miał 3D :roll:[/QUOTE]

Pechozol :eviltong:

A nie macie u siebie sklepu "Partner"? Bo to jest ten sam właściciel co "Avans'u" ;)