Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']tylko że ja leciałam w dół nie w bok :diabloti:[/QUOTE]

następnym razem się bardziej postaraj :mad::diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']mam nadzieję że nie będzie nastepnego razu :eviltong:[/QUOTE]

nie chcesz do mnie dolecieć:-(:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']wole do Ciebie dolecieć inną formą transportu :eviltong:[/QUOTE]

jakaś Ty wygodnicka :roll::diabloti:

ja nie pijam miętowej herbaty,bo kiedyś napiłam się jak mnie mdliło i po chwili zwymiotowałam:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']jakaś Ty wygodnicka :roll::diabloti:

ja nie pijam miętowej herbaty,bo kiedyś napiłam się jak mnie mdliło i po chwili zwymiotowałam:diabloti:[/QUOTE]

hahahahaha no wiesz , kości niby się tak łatwo nie łamią , ale ja wole drugi raz nie ryzykowac :eviltong:

to na bank zbieg okoliczności , ale ja kiedyś jadłam paprykę nadziewaną i po niej zwymiotowałam , od tego czasu nie lubię smaku papryki :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']

to na bank zbieg okoliczności , ale ja kiedyś jadłam paprykę nadziewaną i po niej zwymiotowałam , od tego czasu nie lubię smaku papryki :shake:[/QUOTE]

dokładnie tak ,jak raz po czymś zwymiotuję to obrzydza mnie już zawsze :evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']dokładnie tak ,jak raz po czymś zwymiotuję to obrzydza mnie już zawsze :evil_lol:[/QUOTE]

bo to wtedy od razu się źle kojarzy ....

[quote name='Niufciak']siemanko Aga ;)[/QUOTE]

Hello Katarzyno :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']a ja piłam pomarańczo-cynamonową i żyję :diabloti:[/QUOTE]

z Biedronki taką?ja ją właśnie piję:p

Posted

[quote name='magdabroy']A ja nie mogę łączyć piwa i kukurydzy, bo będzie paw :eviltong: Przynajmniej było tak jeszcze kilka lat temu, ale wolę nie sprawdzać czy nadal tak jest :diabloti:[/QUOTE]

nie no lepiej nie ryzykować :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Tylko przez to rzadko jem pizze z kukurydzą, bo wtedy nie mogłabym zapijać jej piwem :diabloti:[/QUOTE]

to zawsze informuj że ma nie być kukurydzy :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Ale ja lubię pizze z kukurydzą :eviltong: Więc wolę nie łączyć i wtedy jest git :p[/QUOTE]

a ja wolę inne fast foody niz pizza :eviltong: