Guest wolfheart Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='dOgLoV']tylko że ja leciałam w dół nie w bok :diabloti:[/QUOTE] następnym razem się bardziej postaraj :mad::diabloti: Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='marta.k9080']następnym razem się bardziej postaraj :mad::diabloti:[/QUOTE] mam nadzieję że nie będzie nastepnego razu :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='dOgLoV']mam nadzieję że nie będzie nastepnego razu :eviltong:[/QUOTE] nie chcesz do mnie dolecieć:-(:diabloti: Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Sebek miał mi zrobić miętową herbatę , dal mi ....zrobiłam łyka i bym opluła monitor :roll: pomylił pudełka i zrobił mi jakaś kompozycje ziół :splat: Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='marta.k9080']nie chcesz do mnie dolecieć:-(:diabloti:[/QUOTE] wole do Ciebie dolecieć inną formą transportu :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='dOgLoV']wole do Ciebie dolecieć inną formą transportu :eviltong:[/QUOTE] jakaś Ty wygodnicka :roll::diabloti: ja nie pijam miętowej herbaty,bo kiedyś napiłam się jak mnie mdliło i po chwili zwymiotowałam:diabloti: Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='marta.k9080']jakaś Ty wygodnicka :roll::diabloti: ja nie pijam miętowej herbaty,bo kiedyś napiłam się jak mnie mdliło i po chwili zwymiotowałam:diabloti:[/QUOTE] hahahahaha no wiesz , kości niby się tak łatwo nie łamią , ale ja wole drugi raz nie ryzykowac :eviltong: to na bank zbieg okoliczności , ale ja kiedyś jadłam paprykę nadziewaną i po niej zwymiotowałam , od tego czasu nie lubię smaku papryki :shake: Quote
angineuuka Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 a ja piłam pomarańczo-cynamonową i żyję :diabloti: Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='Angi']a ja piłam pomarańczo-cynamonową i żyję :diabloti:[/QUOTE] a feeeee , nienawidzę cynamonu :shake: Quote
Guest wolfheart Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='dOgLoV'] to na bank zbieg okoliczności , ale ja kiedyś jadłam paprykę nadziewaną i po niej zwymiotowałam , od tego czasu nie lubię smaku papryki :shake:[/QUOTE] dokładnie tak ,jak raz po czymś zwymiotuję to obrzydza mnie już zawsze :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='marta.k9080']dokładnie tak ,jak raz po czymś zwymiotuję to obrzydza mnie już zawsze :evil_lol:[/QUOTE] bo to wtedy od razu się źle kojarzy .... [quote name='Niufciak']siemanko Aga ;)[/QUOTE] Hello Katarzyno :lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Angi']a ja piłam pomarańczo-cynamonową i żyję :diabloti:[/QUOTE] z Biedronki taką?ja ją właśnie piję:p Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 ja własnie jem orzeszki "kamyki" żeby sprawdzić czy jutro będe miała czerwone swędzące place na ciele :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 A ja nie mogę łączyć piwa i kukurydzy, bo będzie paw :eviltong: Przynajmniej było tak jeszcze kilka lat temu, ale wolę nie sprawdzać czy nadal tak jest :diabloti: Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='magdabroy']A ja nie mogę łączyć piwa i kukurydzy, bo będzie paw :eviltong: Przynajmniej było tak jeszcze kilka lat temu, ale wolę nie sprawdzać czy nadal tak jest :diabloti:[/QUOTE] nie no lepiej nie ryzykować :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 nie z biedry, tylko z niemcowni :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='dOgLoV']nie no lepiej nie ryzykować :eviltong:[/QUOTE] Tylko przez to rzadko jem pizze z kukurydzą, bo wtedy nie mogłabym zapijać jej piwem :diabloti: Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='magdabroy']Tylko przez to rzadko jem pizze z kukurydzą, bo wtedy nie mogłabym zapijać jej piwem :diabloti:[/QUOTE] to zawsze informuj że ma nie być kukurydzy :lol: Quote
*Magda* Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='dOgLoV']to zawsze informuj że ma nie być kukurydzy :lol:[/QUOTE] Ale ja lubię pizze z kukurydzą :eviltong: Więc wolę nie łączyć i wtedy jest git :p Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='magdabroy']Ale ja lubię pizze z kukurydzą :eviltong: Więc wolę nie łączyć i wtedy jest git :p[/QUOTE] a ja wolę inne fast foody niz pizza :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja wolę inne fast foody niz pizza :eviltong:[/QUOTE] To skocz po kebaba :p Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='magdabroy']To skocz po kebaba :p[/QUOTE] już umyłam zęby :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 To masz pecha :eviltong: Ja sobie zaraz idę zrobić zapiekankę z boczkiem i serem :loveu: Quote
łamAga Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='magdabroy']To masz pecha :eviltong: Ja sobie zaraz idę zrobić zapiekankę z boczkiem i serem :loveu:[/QUOTE] matko , o tej godzinie ?? :crazyeye: Quote
Recommended Posts