vege* Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Teatr cieni był zajebiaszczy :loveu: Tatiana też była spoko fajnie, ze wygrała, ale Ksenia, która wygrała Ukraiński MT też rysując piaskiem była o wiele lepsza ;) Quote
angineuuka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='vege*']Teatr cieni był zajebiaszczy :loveu: Tatiana też była spoko fajnie, ze wygrała, ale Ksenia, która wygrała Ukraiński MT też rysując piaskiem była o wiele lepsza ;)[/QUOTE] wiem, widziałam. Jednak fajnie, że nie wygrał nikt śpiewający :lol: Quote
vege* Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 No to akurat fajnie, że nie wygrał nikt śpiewający, tańczący czy żaden akrobata :lol: Quote
angineuuka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 taka odmiana :lol: Ale castingi są najlepsze :p Quote
angineuuka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja wole programy "śpiewające"[/QUOTE] ja wolę wszystkie, jeżeli o castingi chodzi :lol: Quote
łamAga Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 a ja nie , nudzą mnie programy typu "mam talent" " taniec z gwiazdami " itd nawet tytułów nie znam :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja nie , nudzą mnie programy typu "mam talent" " taniec z gwiazdami " itd nawet tytułów nie znam :eviltong:[/QUOTE] taniec z gwiazdami ahahahahhaha Quote
łamAga Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='Angi']taniec z gwiazdami ahahahahhaha[/QUOTE] co Cię tak rozśmieszyło ? :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='dOgLoV']więc jestem rozgrzeszona ?? :diabloti:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Magda na pewno mi wybacza :eviltong:[/QUOTE] Jak będzie z tego jakiś efekt, to wybaczę :diabloti::eviltong: Quote
łamAga Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='magdabroy']Jak będzie z tego jakiś efekt, to wybaczę :diabloti::eviltong:[/QUOTE] chciala bym .... Quote
*Magda* Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='dOgLoV']chciala bym ....[/QUOTE] Ja chciałabym Ci wybaczyć :) Więc na moje rozgrzeszenie musisz czekać :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='dOgLoV']chciala bym ....[/QUOTE] chciałabym, chciała... Teraz to po głowie mi chodzi :diabloti: Quote
łamAga Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='magdabroy']Ja chciałabym Ci wybaczyć :) Więc na moje rozgrzeszenie musisz czekać :diabloti:[/QUOTE] to do kosciola i sie pomodlić żeby coś wyszło ! :eviltong: [quote name='Angi']chciałabym, chciała... Teraz to po głowie mi chodzi :diabloti:[/QUOTE] hehehehe :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 a to nie ty powinnaś się modlić? :eviltong: Quote
łamAga Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='Angi']a to nie ty powinnaś się modlić? :eviltong:[/QUOTE] Ja byłam sie pomodlić :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='dOgLoV']to do kosciola i sie pomodlić żeby coś wyszło ! :eviltong: [/QUOTE] Teraz już po ptokach :eviltong: Jak się coś "w" Tobie kluje, to moje modlitwy już nie są potrzebne. A jak się nie wykluwa, to bierz się do roboty, a nie wyganiaj mnie do kościoła :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='magdabroy']Teraz już po ptokach :eviltong: Jak się coś "w" Tobie kluje, to moje modlitwy już nie są potrzebne. A jak się nie wykluwa, to bierz się do roboty, a nie wyganiaj mnie do kościoła :eviltong:[/QUOTE] są potrzebne, bo jeżeli się w niej coś kluje to modlić się trzeba żeby zdrowe bylo :evil_lol: ;) Quote
*Magda* Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Angi']są potrzebne, bo jeżeli się w niej coś kluje to modlić się trzeba żeby zdrowe bylo :evil_lol: ;)[/QUOTE] Będzie :) Quote
łamAga Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 cały czas działam tylko przerwy na dogo se robie :diabloti: Angi masz , nie chce mi sie pomniejszac :eviltong: [IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/2235172/956/main/869566af5d.jpeg[/IMG] Quote
*Magda* Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='dOgLoV']cały czas działam tylko przerwy na dogo se robie :diabloti: [/QUOTE] To szybko Wam idzie :eviltong: Znikasz na 5 min. i wracasz :diabloti: Quote
łamAga Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='magdabroy']To szybko Wam idzie :eviltong: Znikasz na 5 min. i wracasz :diabloti:[/QUOTE] a co będziemy sie rozpędzac , jak króliki :diabloti: Quote
*Magda* Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='dOgLoV']a co będziemy sie rozpędzac , jak króliki :diabloti:[/QUOTE] Nowa pozycja: na króliczka :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='magdabroy']Nowa pozycja: na króliczka :evil_lol:[/QUOTE] hahahaha a wiesz jaka to jest pozycja na żabę ?? :diabloti: Quote
Recommended Posts