Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teatr cieni był zajebiaszczy :loveu: Tatiana też była spoko fajnie, ze wygrała, ale Ksenia, która wygrała Ukraiński MT też rysując piaskiem była o wiele lepsza ;)

Posted

[quote name='vege*']Teatr cieni był zajebiaszczy :loveu: Tatiana też była spoko fajnie, ze wygrała, ale Ksenia, która wygrała Ukraiński MT też rysując piaskiem była o wiele lepsza ;)[/QUOTE]
wiem, widziałam. Jednak fajnie, że nie wygrał nikt śpiewający :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']więc jestem rozgrzeszona ?? :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']Magda na pewno mi wybacza :eviltong:[/QUOTE]

Jak będzie z tego jakiś efekt, to wybaczę :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja chciałabym Ci wybaczyć :) Więc na moje rozgrzeszenie musisz czekać :diabloti:[/QUOTE]

to do kosciola i sie pomodlić żeby coś wyszło ! :eviltong:

[quote name='Angi']chciałabym, chciała... Teraz to po głowie mi chodzi :diabloti:[/QUOTE]

hehehehe :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']to do kosciola i sie pomodlić żeby coś wyszło ! :eviltong:
[/QUOTE]

Teraz już po ptokach :eviltong: Jak się coś "w" Tobie kluje, to moje modlitwy już nie są potrzebne. A jak się nie wykluwa, to bierz się do roboty, a nie wyganiaj mnie do kościoła :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Teraz już po ptokach :eviltong: Jak się coś "w" Tobie kluje, to moje modlitwy już nie są potrzebne. A jak się nie wykluwa, to bierz się do roboty, a nie wyganiaj mnie do kościoła :eviltong:[/QUOTE]
są potrzebne, bo jeżeli się w niej coś kluje to modlić się trzeba żeby zdrowe bylo :evil_lol: ;)

Posted

cały czas działam tylko przerwy na dogo se robie :diabloti:

Angi masz , nie chce mi sie pomniejszac :eviltong:

[IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/2235172/956/main/869566af5d.jpeg[/IMG]