*Magda* Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 No to jak Ty obiad chcesz jeść o 15, to teraz wypad z psami :mad: Quote
angineuuka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='magdabroy']No to jak Ty obiad chcesz jeść o 15, to teraz wypad z psami :mad:[/QUOTE] właśnie :P Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Ja chciałam iść to Sebastian stwierdzil ze teraz to sie juz nie opłaca .... Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 wiem .... ale Sebek to lyń jest , lepiej powiedziec ze sie teraz nie opłaca ;) ale pomóc mi i jak wczoraj bylam w pracy to chociaż pozamiatac i umyć podłogi to po co :roll: Quote
*Magda* Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='dOgLoV']wiem .... ale Sebek to lyń jest , lepiej powiedziec ze sie teraz nie opłaca ;) ale pomóc mi i jak wczoraj bylam w pracy to chociaż pozamiatac i umyć podłogi to po co :roll:[/QUOTE] Witaj w świecie mężatek :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Może to Ci pomoże na sikającą Ibri :diabloti: [IMG]http://static1.thm.pl/obrazki/18471-7165-sposob-na-noszenie-zwierzaka.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='Angi']obrażam się na ciebie :p[/QUOTE] na ile ? :lol: [quote name='magdabroy']Witaj w świecie mężatek :diabloti:[/QUOTE] tez tak masz ?? mi się wydaje że tylko ja tak mam , quźwa powiedzial mi że był w mieście i nie miał czasu a jak wrocil to był zmęczony , a ja w pracy to bykiem pewnie leżałam i drinki popijałam :angryy: Quote
*Magda* Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='dOgLoV'] tez tak masz ?? mi się wydaje że tylko ja tak mam , quźwa powiedzial mi że był w mieście i nie miał czasu a jak wrocil to był zmęczony , a ja w pracy to bykiem pewnie leżałam i drinki popijałam :angryy:[/QUOTE] Czasem tak :roll: Quote
angineuuka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 do czasu gdy fotałek nie będzie :P Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Madziu śliczne prezenciki :loveu: teraz nie wiem który wybrać :roll: hej Marta ;) Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 no to wybierajcie , tylko jak ?? przecież ich nie widzieliście :diabloti: Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 musze mieć Magdy zgodę :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='Angi']wcale nie musisz :diabloti:[/QUOTE] no właśnie:p Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Neronowi sie coś stało do weta sie nie mozemy dodzwonic :placz: Quote
łamAga Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Nie wiem , były oby dwa na dworze nagle Neron zaczal piszczec jak głupi Sebastian po niego poszedl przyprowadzil go do domu a on ledwo szedł i nie mógł sie położyć , jak mu sie udało to sie okazało ze ma całego fifolka we krwi i strasznie napuchnietego , nogi tylnie mu sie całe trzęsły i zgiąć ich nie mogł , moze wlazł na nią a ona go tam ugryzła albo cholera wie , juz nie piszczy ale jest zakrwawiony i jak wstaje to łazić nie umie :-( wet dalej nie odbiera .... Quote
Recommended Posts