Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiem .... ale Sebek to lyń jest , lepiej powiedziec ze sie teraz nie opłaca ;) ale pomóc mi i jak wczoraj bylam w pracy to chociaż pozamiatac i umyć podłogi to po co :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']wiem .... ale Sebek to lyń jest , lepiej powiedziec ze sie teraz nie opłaca ;) ale pomóc mi i jak wczoraj bylam w pracy to chociaż pozamiatac i umyć podłogi to po co :roll:[/QUOTE]

Witaj w świecie mężatek :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']obrażam się na ciebie :p[/QUOTE]

na ile ? :lol:
[quote name='magdabroy']Witaj w świecie mężatek :diabloti:[/QUOTE]

tez tak masz ?? mi się wydaje że tylko ja tak mam , quźwa powiedzial mi że był w mieście i nie miał czasu a jak wrocil to był zmęczony , a ja w pracy to bykiem pewnie leżałam i drinki popijałam :angryy:

Posted

[quote name='dOgLoV']
tez tak masz ?? mi się wydaje że tylko ja tak mam , quźwa powiedzial mi że był w mieście i nie miał czasu a jak wrocil to był zmęczony , a ja w pracy to bykiem pewnie leżałam i drinki popijałam :angryy:[/QUOTE]

Czasem tak :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']wcale nie musisz :diabloti:[/QUOTE]

no właśnie:p

Posted

Nie wiem , były oby dwa na dworze nagle Neron zaczal piszczec jak głupi Sebastian po niego poszedl przyprowadzil go do domu a on ledwo szedł i nie mógł sie położyć , jak mu sie udało to sie okazało ze ma całego fifolka we krwi i strasznie napuchnietego , nogi tylnie mu sie całe trzęsły i zgiąć ich nie mogł , moze wlazł na nią a ona go tam ugryzła albo cholera wie , juz nie piszczy ale jest zakrwawiony i jak wstaje to łazić nie umie :-( wet dalej nie odbiera ....