*Magda* Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 [quote name='natija']ja patrze z seriali tylko na wspolnej ;)[/QUOTE] No, ja "na wspólnej", "prawo agaty" i "przepis na życie". Ale w niedzielę "przepisu" nie oglądałam, bo zaczął się strasznie mulić ten serial i odpuściłam sobie :D Quote
natija Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 no to widze,ze lubisz polskie seriale:) Quote
*Magda* Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 "na wspólnej" zaczęłam oglądać z nudów, "przepis" bo obsada wyglądała ciekawie, a "prawo agaty" dlatego, że lubię Widawską o Karolaka :) Quote
*Magda* Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Ale nie mam jakiegoś przymusu ;) Wczoraj "na wspólnej" nie widziałam i żyję :eviltong: Quote
natija Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 nie ja bez wspolnej nie dam ady,jestem uzalezniona,w srode bitwa o dom,w czwartek kuchenne rewolucje,a w sobote mam talent ;) Quote
*Magda* Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 "Mam talent" już mnie nudzi i tej serii nie oglądam :shake: Quote
angineuuka Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 a ja dziś na wspólnej nie oglądałam :p Czas Honoru się kończy :( Quote
natija Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 no ta seria jeest dosc kiepsa,ale za to na niemcu jest ciekawsza;) Quote
3 x Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 ło jezusicku dobrze ze z jednym psem się wstrzeliłam w towarzystwo, bo z serialami nie bardo ;) Quote
łamAga Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 hejka ;) Ja seriali też nie oglądam , jedyne co mnie interesuje to program TLC i programy dokumentalne , jak "zwierzęca obsesja " , "lek na lęk" "wstydliwe choroby Nowego Jorku " i " porodówka" :lol: ale obecnie nic nie oglądam bo mąż mi spalił telewizor oglądając siatkówke a do salonu mi sie wieczorem nie chce iść bo ja wolę oglądać w łóżeczku pod kołderką jak już spać idę :diabloti: A tak w ogóle to przyszłam się tylko przywitać , życzyć miłego dnia skoro ma mnie dzisiaj tu nie być ;) Quote
kalyna Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Aga o tak wczesnej porze na dogo :crazyeye: co za poświęcenie :evil_lol: U mnie telewizor wieczorem ciągle jest włączony.. najpierw wiadomości, potem "na wspólnej", "M jak miłość" lub "Na dobre i na złe" później coś na tvn i ok. 23 lub później go wyłączam :lol: choć ja już tych seriali nie lubię... O wiele bardziej lubię oglądać moje ukochane Animal Planet :loveu: Quote
*Magda* Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='dOgLoV'] A tak w ogóle to przyszłam się tylko przywitać , życzyć miłego dnia skoro ma mnie dzisiaj tu nie być ;)[/QUOTE] A ja się wcale nie zdziwię, jak i tak tu wieczorkiem zawitasz :eviltong: Quote
natija Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 dokladnia Magda nie wytrzyma i choc na chwile tu zawita;) animal planet tez lubie ogladac,operacyjki czasem poogladam,doktor g ogladalam moj Tz powiedzia,ze mam cos z glowa,ze patrze jak robia sekcje nieboszczykowi:roll: Quote
3 x Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='natija']dokladnia Magda nie wytrzyma i choc na chwile tu zawita;) animal planet tez lubie ogladac,operacyjki czasem poogladam,doktor g ogladalam moj Tz powiedzia,ze mam cos z glowa,ze patrze jak robia sekcje nieboszczykowi:roll:[/QUOTE] nie łam się ja kiedyś namiętnie czytywałam nekrologi w gazecie wyborczej ;) Quote
natija Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 no to znaczy,ze z nami wszystko ok:);) Quote
Guest wolfheart Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) Ja seriali też nie oglądam , jedyne co mnie interesuje to program TLC i programy dokumentalne A tak w ogóle to przyszłam się tylko przywitać , życzyć miłego dnia skoro ma mnie dzisiaj tu nie być ;)[/QUOTE] mam podobnie :) i nie znoszę programów typu "mam talent " itp ,g*wno mnie obchodzi jaki kto ma talent:eviltong: masz tu być:mad: Quote
*Magda* Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='marta.k9080']mam podobnie :) i nie znoszę programów typu "mam talent " itp ,g*wno mnie obchodzi jaki kto ma talent:eviltong: masz tu być:mad:[/QUOTE] Marta, co tak bojowo nastawiona jesteś?? Quote
Guest wolfheart Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='magdabroy']Marta, co tak bojowo nastawiona jesteś??[/QUOTE] bojowo?skądże ja zawsze taka jestem :p Quote
Oscar Patric Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Ja wolę albo dobrą książkę albo film zobaczyć,niż durnotę Quote
Izabela124. Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 ja w ogóle TV nie oglądam :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='Izabela124.']ja w ogóle TV nie oglądam :eviltong:[/QUOTE] i na dodatek jesz dziwne rzeczy :eviltong: Quote
łamAga Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 [quote name='magdabroy']A ja się wcale nie zdziwię, jak i tak tu wieczorkiem zawitasz :eviltong:[/QUOTE] noooooo Ty to mnie dobrze znasz :eviltong: nie wiedzialam że tak szybko wszystko zalatwimy :cool1: Quote
Recommended Posts