Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='natija']ja patrze z seriali tylko na wspolnej ;)[/QUOTE]

No, ja "na wspólnej", "prawo agaty" i "przepis na życie". Ale w niedzielę "przepisu" nie oglądałam, bo zaczął się strasznie mulić ten serial i odpuściłam sobie :D

Posted

hejka ;)

Ja seriali też nie oglądam , jedyne co mnie interesuje to program TLC i programy dokumentalne , jak "zwierzęca obsesja " , "lek na lęk" "wstydliwe choroby Nowego Jorku " i " porodówka" :lol: ale obecnie nic nie oglądam bo mąż mi spalił telewizor oglądając siatkówke a do salonu mi sie wieczorem nie chce iść bo ja wolę oglądać w łóżeczku pod kołderką jak już spać idę :diabloti:

A tak w ogóle to przyszłam się tylko przywitać , życzyć miłego dnia skoro ma mnie dzisiaj tu nie być ;)

Posted

Aga o tak wczesnej porze na dogo :crazyeye:
co za poświęcenie :evil_lol:

U mnie telewizor wieczorem ciągle jest włączony.. najpierw wiadomości, potem "na wspólnej", "M jak miłość" lub "Na dobre i na złe" później coś na tvn i ok. 23 lub później go wyłączam :lol: choć ja już tych seriali nie lubię...

O wiele bardziej lubię oglądać moje ukochane Animal Planet :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']
A tak w ogóle to przyszłam się tylko przywitać , życzyć miłego dnia skoro ma mnie dzisiaj tu nie być ;)[/QUOTE]

A ja się wcale nie zdziwię, jak i tak tu wieczorkiem zawitasz :eviltong:

Posted

dokladnia Magda nie wytrzyma i choc na chwile tu zawita;)
animal planet tez lubie ogladac,operacyjki czasem poogladam,doktor g ogladalam moj Tz powiedzia,ze mam cos z glowa,ze patrze jak robia sekcje nieboszczykowi:roll:

Posted

[quote name='natija']dokladnia Magda nie wytrzyma i choc na chwile tu zawita;)
animal planet tez lubie ogladac,operacyjki czasem poogladam,doktor g ogladalam moj Tz powiedzia,ze mam cos z glowa,ze patrze jak robia sekcje nieboszczykowi:roll:[/QUOTE]

nie łam się
ja kiedyś namiętnie czytywałam nekrologi w gazecie wyborczej ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

Ja seriali też nie oglądam , jedyne co mnie interesuje to program TLC i programy dokumentalne

A tak w ogóle to przyszłam się tylko przywitać , życzyć miłego dnia skoro ma mnie dzisiaj tu nie być ;)[/QUOTE]

mam podobnie :)
i nie znoszę programów typu "mam talent " itp ,g*wno mnie obchodzi jaki kto ma talent:eviltong:

masz tu być:mad:

Posted

[quote name='marta.k9080']mam podobnie :)
i nie znoszę programów typu "mam talent " itp ,g*wno mnie obchodzi jaki kto ma talent:eviltong:

masz tu być:mad:[/QUOTE]

Marta, co tak bojowo nastawiona jesteś??

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Marta, co tak bojowo nastawiona jesteś??[/QUOTE]

bojowo?skądże ja zawsze taka jestem :p

Posted

[quote name='magdabroy']A ja się wcale nie zdziwię, jak i tak tu wieczorkiem zawitasz :eviltong:[/QUOTE]

noooooo Ty to mnie dobrze znasz :eviltong:

nie wiedzialam że tak szybko wszystko zalatwimy :cool1: