*Magda* Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Nie mogę oglądać takich tragedii :shake::-( Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']Nie mogę oglądać takich tragedii :shake::-([/QUOTE] ja też nie :/ co jade do pracy i mam przejechac koło tych *******o.....ych rur co kłada to mam ciarki a jak jeszcze słysze kopare na chodzie to już w ogóle mam dziwne myśli hehe Quote
3 x Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='dOgLoV'] hejka ;) no ja też nie znam :diabloti: ale luknęłam na niego i może być :lol:[/QUOTE] też luknełam i tez może być ;) ale wolę Denzela Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='3 x']też luknełam i tez może być ;) ale wolę Denzela[/QUOTE] ja też zdecydowanie ;) Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='3 x']też luknełam i tez może być ;) ale wolę Denzela[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']ja też zdecydowanie ;)[/QUOTE] A ja Bodziana :diabloti::eviltong: Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']A ja Bodziana :diabloti::eviltong:[/QUOTE] Oj tam My tu o marzeniach mówimy :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='dOgLoV']Oj tam My tu o marzeniach mówimy :eviltong:[/QUOTE] Możecie pomarzyć o Bodzianie :diabloti: Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']Możecie pomarzyć o Bodzianie :diabloti:[/QUOTE] Bodzian jest bardziej dostepny niż Denzel :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='dOgLoV']Bodzian jest bardziej dostepny niż Denzel :eviltong:[/QUOTE] Czyli marzenie bardziej realne ;) Ale pamiętaj, że będę walczyć jak lwica :diabloti: Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']Czyli marzenie bardziej realne ;) Ale pamiętaj, że będę walczyć jak lwica :diabloti:[/QUOTE] hahahahahha mówisz ze w Opolu bedziemy walczyć w kisielu ?? :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='dOgLoV']hahahahahha mówisz ze w Opolu bedziemy walczyć w kisielu ?? :diabloti:[/QUOTE] A mogę wybrać smak?? Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']A mogę wybrać smak??[/QUOTE] ale to Ty chcesz walczyć w nim czy go jeść ?? :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='dOgLoV']ale to Ty chcesz walczyć w nim czy go jeść ?? :eviltong:[/QUOTE] jak w trakcie walki będzie jadła to będzie mieć więcej siły i Ci przy*ebie porządniej:evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='dOgLoV']ale to Ty chcesz walczyć w nim czy go jeść ?? :eviltong:[/QUOTE] Jak "utopisz" moją twarz, to chociaż będę mogła podjeść coś, co będzie mi smakowało :eviltong: A druga sprawa, to będzie można potem oblizać wygraną osobę :diabloti: Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='marta.k9080']jak w trakcie walki będzie jadła to będzie mieć więcej siły i Ci przy*ebie porządniej:evil_lol:[/QUOTE] hahahaha kisiel i energia haahaha powodzenia :eviltong: Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']Jak "utopisz" moją twarz, to chociaż będę mogła podjeść coś, co będzie mi smakowało :eviltong: A druga sprawa, to będzie można potem oblizać wygraną osobę :diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt: ja tam nie chce żeby mnie ktoś lizał :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='dOgLoV']:roflt::roflt::roflt::roflt: ja tam nie chce żeby mnie ktoś lizał :eviltong:[/QUOTE] Ciebie nikt nie będzie lizał, bo przegrasz :diabloti: Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']Ciebie nikt nie będzie lizał, bo przegrasz :diabloti:[/QUOTE] specjalnie bym przegrała żeby mnie tylko nie lizali :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='dOgLoV']specjalnie bym przegrała żeby mnie tylko nie lizali :eviltong:[/QUOTE] Tak, już Ci wierzę :diabloti: Quote
łamAga Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='magdabroy']Tak, już Ci wierzę :diabloti:[/QUOTE] hahahaha :diabloti: [quote name='Angi']hehehe, a ja będę focić :D[/QUOTE] zgadzam się :lol: Quote
3 x Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='dOgLoV']Bodzian jest bardziej dostepny niż Denzel :eviltong:[/QUOTE] co nijak nie zmienia faktu, że i tak nie znam ;) Quote
*Magda* Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 [quote name='3 x']co nijak nie zmienia faktu, że i tak nie znam ;)[/QUOTE] To mój mąż ;) I Aga ma na niego chrapkę :diabloti: Quote
3 x Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 [quote name='magdabroy']To mój mąż ;) I Aga ma na niego chrapkę :diabloti:[/QUOTE] jak podobny do denzala to i ja moge miec chrapkę ;) Quote
Recommended Posts