łamAga Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='magdabroy']Angelika, ale pojechałaś :evil_lol: Aga była rano na dogo, więc pewnie humor od razu jej się poprawił jak to czytała :diabloti:[/QUOTE] oj czytała czytała :eviltong: [quote name='3 x']dobrze że moje tak spią sporadycznie ale z jajkami to mogę kiedyś wam przy okazji zapodac zdjęcie szczeniaka/Psa przez duże P i dużego psa przez małe p ;) ale duzy tylko w zabawie sporadycznie na plecach leżakuje[/QUOTE] ja chętnie popatrze :diabloti: nasze psy często tak śpią :lol: Qwendi to już zawsze hehe :diabloti: [quote name='Angi']Aga, dlaczego twój znajomy mnie śledzi? :P :mad:[/QUOTE] jaki ? [quote name='Niufciak']boszzz moje nk to już chyba pajęczyna zarosło, tysiące lat tam nie byłam :P[/QUOTE] to wejdz i odkurz pajeczynki hehe i mnie zapros jak jeszcze Cie nie mam bo tez tam wchodze ale na chwilę ;) Quote
wiki4 Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='dOgLoV'] ale to taki odruch był , siedzimy , siedzimy , pojawiły sie tybki to ja buch na ring i robie zdjęcia a On z nimi został sobie :evil_lol:[/QUOTE] :mad::mad: Na córkę nie płaci to niech chociaż troche posiedzi :lol: Quote
łamAga Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='wiki4']:mad::mad: Na córkę nie płaci to niech chociaż troche posiedzi :lol:[/QUOTE] hahahahhahahahahaha ale to wstydzioch jest jak sam zostaje hehe wiesz On jeden Wy dwie :eviltong: Quote
łamAga Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 ide do sklepu , zaraz wrócę , moze Angi do tego czasu tutaj się doczłapie o coś ciężko jej to idzie :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 doczłapała, bo musiała iść ale nie odpowie bo nie chce mi się iść na nk :p Quote
łamAga Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='Angi']doczłapała, bo musiała iść ale nie odpowie bo nie chce mi się iść na nk :p[/QUOTE] idz bo do czegos to potrzebuje ! :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 wali mnie to :lol: trza napisać do czego :p Quote
łamAga Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='Angi']wali mnie to :lol: trza napisać do czego :p[/QUOTE] nie no jak nie chce Ci sie sprawdzac to napisz chociaż jaki miał avatar ;) Quote
łamAga Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='Angi']brzydki :p[/QUOTE] poważnie pytam ;) Quote
łamAga Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='magdabroy']Toście se pogadały :evil_lol:[/QUOTE] no :roll: Quote
angineuuka Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='magdabroy']Toście se pogadały :evil_lol:[/QUOTE] :grins: [COLOR=#ffffff][SIZE=1].................. [/SIZE][/COLOR] Quote
łamAga Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 angi spytała dlaczego? ale jak mam jej odpowiedziec jak nie wiem o kogo jej chodzi ?? :roll: Quote
łamAga Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 trzeba sobie piwo otworzyć bo dzisiaj na trzeźwo się nie da rozmwiać , wszystko mnie wqulwia .... Quote
*Magda* Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='dOgLoV']trzeba sobie piwo otworzyć bo dzisiaj na trzeźwo się nie da rozmwiać , wszystko mnie wqulwia ....[/QUOTE] Okres Ci się skończył i masz nerwa :diabloti: Ja piję kawę :) Quote
łamAga Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='magdabroy']Okres Ci się skończył i masz nerwa :diabloti: Ja piję kawę :)[/QUOTE] no dokładnie :eviltong: kawe juz piłam .... Quote
*Magda* Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Ja piję już czwartą kawę dzisiaj :roll: Quote
łamAga Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='magdabroy']Ja piję już czwartą kawę dzisiaj :roll:[/QUOTE] ja zdążyłam wypić tylko dwie porządne i jedną śmieciową ;) Quote
*Magda* Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='dOgLoV']ja zdążyłam wypić tylko dwie porządne i jedną [B]śmieciową[/B] ;)[/QUOTE] To trzeba było sypać kawę, a nie śmieci :diabloti: Quote
łamAga Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='magdabroy']To trzeba było sypać kawę, a nie śmieci :diabloti:[/QUOTE] hahahahaha tylko smieci miałam pod ręką czyli 3in1 :roll: Quote
*Magda* Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='dOgLoV']hahahahaha tylko smieci miałam pod ręką czyli 3in1 :roll:[/QUOTE] Fuuuuuuuuuuuuuuuuuj, kawa z cukrem :mdleje: Quote
łamAga Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='magdabroy']Fuuuuuuuuuuuuuuuuuj, kawa z cukrem :mdleje:[/QUOTE] hehehehehe czasami musze sie taka podratować :eviltong: Ibri ma z banią :diabloti: cały czas teraz siedzi i szuka światełka :lol: [video=youtube_share;W-AMgCEHK3Y]http://youtu.be/W-AMgCEHK3Y[/video] Quote
Recommended Posts