*Magda* Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 [quote name='dOgLoV']Ano fakt hehe to skoro nie istniejesz to jak sie spotkamy w Opolu ?? :eviltong:[/QUOTE] Dlatego się nie spotkamy :diabloti: Pamiętaj, że 3 lata temu też miałyśmy się spotkać :eviltong: A tak poważnie, to wszystko zależy od Bogdana urlopu ;) Quote
łamAga Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 [quote name='magdabroy']Dlatego się nie spotkamy :diabloti: Pamiętaj, że 3 lata temu też miałyśmy się spotkać :eviltong: A tak poważnie, to wszystko zależy od Bogdana urlopu ;)[/QUOTE] Pamiętam , pamiętam , ja wtedy byłam :eviltong: ale Ty nie istniałas już wtedy :eviltong: wiem wiem ;) ja już wstepnie zapowiedziałam Sebkowi że jedziemy nawet jak sedzia będzie nie odpowiedni ;) Quote
*Magda* Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 [quote name='dOgLoV']Pamiętam , pamiętam , ja wtedy byłam :eviltong: ale Ty nie istniałas już wtedy :eviltong: wiem wiem ;) ja już wstepnie zapowiedziałam Sebkowi że jedziemy nawet jak sedzia będzie nie odpowiedni ;)[/QUOTE] Istniałam w swoim świecie :eviltong: Ja powinnam coś widzieć na przełomie stycznia/lutego ;) więc jak coś, to zdążycie Qwedni zgłosić :) Quote
łamAga Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 [quote name='magdabroy']Istniałam w swoim świecie :eviltong: Ja powinnam coś widzieć na przełomie stycznia/lutego ;) więc jak coś, to zdążycie Qwedni zgłosić :)[/QUOTE] ja tam caly czas istnieje w swoim świecie :eviltong: ale i tak bede go namawiała , lubie wystawy w Opolu ;) Quote
angineuuka Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 mi też macie dać wcześnie znać, muszę se dzień zarezerwować. Tybki są w sobotę? Quote
*Magda* Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 [quote name='Angi']mi też macie dać wcześnie znać, muszę se dzień zarezerwować. Tybki są w sobotę?[/QUOTE] 3 lata temu były w niedzielę ;) Quote
łamAga Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 [quote name='Angi']mi też macie dać wcześnie znać, muszę se dzień zarezerwować. Tybki są w sobotę?[/QUOTE] nie mam zielonego pojęcia kiedy będą , mi się wydaje że zazwyczaj jeździmy w niedzielę na wystawę , ta sobota była wyjątkiem ;) ale spoko , zdążymy Ci dać znac ;) Quote
angineuuka Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 no to w niedziele będzie u mnie kieeeepsko... Quote
*Magda* Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 [quote name='Angi']no to w niedziele będzie u mnie kieeeepsko...[/QUOTE] Bo.................. Quote
angineuuka Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 szkoła ;) musiałabym się zmyć wcześniej :p Quote
łamAga Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 [quote name='Angi']szkoła ;) musiałabym się zmyć wcześniej :p[/QUOTE] a jak byś raz nie poszła to co by sie stało ?? ja też do pracy w poniedziałek pójdę ;) Quote
*Magda* Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 [quote name='Angi']szkoła ;) musiałabym się zmyć wcześniej :p[/QUOTE] Albo jeden dzień wagarować :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 [quote name='magdabroy']Albo jeden dzień wagarować :evil_lol:[/QUOTE] jaki jeden :evil_lol: potem jakoś na wesele mam jechać :P Quote
*Magda* Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Wczoraj narzekałaś, że się szybko zmywam z dogo :mad: To jak dziś siedzę, to gadaj ze mną :diabloti: Quote
łamAga Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 byłam wziąć szybki prysznic :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 a ja zaraz idę na dwór ,znowu pizga:evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 [quote name='dOgLoV']byłam wziąć szybki prysznic :eviltong:[/QUOTE] Zdążył się brud odkleić? :diabloti: [quote name='marta.k9080']a ja zaraz idę na dwór ,znowu pizga:evil_lol:[/QUOTE] U mnie też pizga :placz: Quote
łamAga Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 [quote name='marta.k9080']a ja zaraz idę na dwór ,znowu pizga:evil_lol:[/QUOTE] Jak ja sie ciesze że juz nie musze iść z psami na spacer :eviltong: a najbardziej zawsze się cieszę jak wracam z nocki i wiem że nie musze zaraz iść z psem na dwór tylko od razu biorę gorący prysznic i pod kołderkę :loveu: Quote
łamAga Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 [quote name='magdabroy']Zdążył się brud odkleić? :diabloti: [/QUOTE] szpachelką se pomogłam :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 [quote name='dOgLoV']Jak ja sie ciesze że juz nie musze iść z psami na spacer :eviltong: a najbardziej zawsze się cieszę jak wracam z nocki i wiem że nie musze zaraz iść z psem na dwór tylko od razu biorę gorący prysznic i pod kołderkę :loveu:[/QUOTE] Ale najpierw lookasz na dogo,a dopiero potem idziesz spać :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 a ja zasypiam na siedząco a mam jeszcze tyle zadane .. :mdleje: Quote
Guest wolfheart Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 [quote name='dOgLoV']Jak ja sie ciesze że juz nie musze iść z psami na spacer :eviltong: [/QUOTE] :eviltong: przywykłam przez te prawie dwa lata Quote
łamAga Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 [quote name='magdabroy']Ale najpierw lookasz na dogo,a dopiero potem idziesz spać :eviltong:[/QUOTE] dokładnie tak :razz: zaglądam na dogo , na pocztę , na facebooka i ide spać :eviltong: [quote name='Angi']a ja zasypiam na siedząco a mam jeszcze tyle zadane .. :mdleje:[/QUOTE] na leżąco się lepiej śpi :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 [quote name='dOgLoV']dokładnie tak :razz: zaglądam na dogo , na pocztę , na facebooka i ide spać :eviltong: [/QUOTE] Wiem, bo lookam czy byłaś na dogo :evil_lol: Quote
Recommended Posts