Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']dzisiaj to ja umierałam w szkole :roll:
i jutro znowu :roll:[/QUOTE]

współczuję ;/

[quote name='magdabroy']Zanim wyszliśmy z domu, to mu powiedziałam, że najpóźniej o 21 chcę być w domu ;) Żeby Theoś poszedł spać w swoim łóżku :)
Gdyby on pił, to bym się zabrała z Theosiem, a on by został ;) Ktoś by mi go do domu przywiózł ;) A że ja piłam, a on kierowca, to nie miał wyjścia :diabloti:[/QUOTE]

mądre posunięcie ;)

chyba se piwko jebne tak mi na picie zrobiłas ochoty :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']
mądre posunięcie ;)

chyba se piwko jebne tak mi na picie zrobiłas ochoty :diabloti:[/QUOTE]

Miał pić Bodzian ;) Ale kumpel serwował whisky, a on tego nie lubi :evil_lol: Ja lubię whisky, więc wyszło, że ja piję :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Miał pić Bodzian ;) Ale kumpel serwował whisky, a on tego nie lubi :evil_lol: Ja lubię whisky, więc wyszło, że ja piję :diabloti:[/QUOTE]

Pisalam już że masz zjeba....ne smaki ?? :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']chciałam sobie usta pomalowac pomadka ( taką w plynie , na kulkę ) , maluję a tu mi leci po ustach , mówie " qurwa pomadka mi sie rozlała" po chwili czuje w ustach straszny smak , patrze a to perfumetka z kulką :peace: jeju jak plułam , nawet guma miętowa nie pomogła .... oczywiście musiał to widzieć koles obok :splat:[/QUOTE]
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: jeblam :P

Posted

[quote name='dOgLoV']współczuję ;/

chyba se piwko jebne tak mi na picie zrobiłas ochoty :diabloti:[/QUOTE]

Może chcesz mnie jutro zastąpić :cool3: blisko będziesz mieć ;)

ja już wypiłam, takiego głodu piwowego daaawno nie miałam... ahh przez szkołę wpadnę w alkoholizm...
o takie: [URL]http://www.uwuja.pl/86-246-thickbox/piwo-fortuna-czarne.jpg[/URL]
z każdą kolejną butelką lepiej mi smakuje.. jeszcze trochę i je pokocham :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: jeblam :P[/QUOTE]

to powstań :diabloti:

mam zdjęcie Twojej miłości :eviltong:

[quote name='magdabroy']Mądra się odezwała :eviltong:[/QUOTE]

no ba ! :diabloti:

Posted

kuhwa, dalej sie smieje :diabloti:

chociaz mi sie przpomnialo, jak bylam kiedys u rodziny w Anglii to ciocia kupila blyszczyk. Ona kupowala, to nawet nie patrzalam co to :P Pomalowalam te usta a po chwili to zasycha. Mysle se, co jest. Biore to do lapy, czytam a to eyeliner :mdleje: :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']kuhwa, dalej sie smieje :diabloti:

chociaz mi sie przpomnialo, jak bylam kiedys u rodziny w Anglii to ciocia kupila blyszczyk. Ona kupowala, to nawet nie patrzalam co to :P Pomalowalam te usta a po chwili to zasycha. Mysle se, co jest. Biore to do lapy, czytam a to eyeliner :mdleje: :evil_lol:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:teraz ja pizgam z Ciebie :eviltong:

pomysl jak ten koleś się pizgał :eviltong:

proszę , pozwalam Ci wydrukować sobie to i powiesić nad łóżkiem :diabloti:

specjalnoe dla Ciebie go sfotografowałam :evil_lol:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05407_zps38e93537.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Angi']Kuuuuuuubus :loveu: :evil_lol: a jego chlopak byl? :D

Szkoda mi tuszu :P Ale bede zdjecia wywolywac, wiec wiesz :evil_lol:[/QUOTE]

oczywiście że był , swoją piękną blond czuprynką zasłaniał mi grzywki i musiałam prawie się w niego wkomponować żeby zrobić Izie i Kiss-owi zdjęcia :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']nierozlaczna para. W Zabrzu to sedziowal ring obok nas :diabloti:[/QUOTE]

musieli czuć swoją bliskość :diabloti: coraz więcej gej-ów mnie otacza :lol:

Posted

[quote name='Angi']ale on byl mega mily. Geje chyba tak maja. :diabloti:[/QUOTE]

Tak , tylko Aleks jest odchyłem od normy:diabloti: ( cześć Aleks :evil_lol: )

osobiście znam geja i milszego człowieka nie znam , jest dobry az za bardzo i przez to jst wykorzystywany ( nie w tym sensie co myślicie:diabloti: ) ....

Posted

[quote name='Angi']ej no, Aleks jest mily. ;)[/QUOTE]

Tak Aleks jest miły inaczej , bardziej oryginalnie ;) tak jak inny mój znajomy gej ;) ale jest już zajęty przez ciemnoskórego umięśnionego obcokrajowca :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']fuuu, murzyn? :evil_lol:[/QUOTE]

tak jakoś :eviltong:

[IMG]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/p206x206/531811_551392171591325_1039670175_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Angi']oooolll. :P wez lepiej psy wstawiaj xd[/QUOTE]

jutro :eviltong:

sorki laski że do was nie zaglądam dzisiaj ale nie mam na to głowy , jutro wszystko po nadrabiam , obiecuję :roll:

Posted

[quote name='Angi']obiecywac se mozesz :p to ja tez jutro dodam fotki :P[/QUOTE]

jutro mam błogie lenistwo , poza spacerem z psami nigdzie sie nie ruszam , Sebek idzie na nocke a ja se strzelę piwko i posiedzę przed kopem prawie cały dzień !