Guest wolfheart Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='dOgLoV']normalnie przeszłam samą siebie , taka rozkojarzona byłam że chyba mi całkiem rozum odebrało :roflt:ale nie napisze wam co zrobiłam bo aż wstyd buahahahahahahahahahahahahahaha jeju jaka ja jestem głupia :roll:[/QUOTE] MUSISZ nam zdradzić skoro już narobiłaś smaka...:diabloti: bo wpie*dol:boom::boom::boom: Quote
łamAga Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 [quote name='marta.k9080']MUSISZ nam zdradzić skoro już narobiłaś smaka...:diabloti: bo wpie*dol:boom::boom::boom:[/QUOTE] to ho , najpierw kawkę wypijemy a później mi łep rozpi.....lisz :lol: zrobisz mi przysługę :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='dOgLoV']to ho , najpierw kawkę wypijemy a później mi łep rozpi.....lisz :lol: zrobisz mi przysługę :diabloti:[/QUOTE] no lecę:diabloti: Quote
wiki4 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='dOgLoV']Ooo doberek :loveu: dawno sie nie widziałyśmy :diabloti: opowiadałam Sebkowi bo wam nie mogłam ( koleś obok nie mógł słyszeć ) , jak siedzieliśmy a Wy do nas podeszłyście i Ty mówisz do Pauli " to są właśnie moi rodzice " a ten koleś co siedział obok Sebka spojrzał sie na nas i o mało z ławki nie spadł :roflt::roflt::roflt::roflt: [/QUOTE] :roflt::roflt: To może dlatego później się tak dziwnie patrzył cały czas :lol: Quote
łamAga Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 [quote name='marta.k9080']no lecę:diabloti:[/QUOTE] adres moge Ci podać w priv :eviltong: [quote name='wiki4']:roflt::roflt: To może dlatego później się tak dziwnie patrzył cały czas :lol:[/QUOTE] pewnie tak hehe nawet zdjęć mi sie nie chce oglądac jak wyszły .... Quote
Guest wolfheart Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='dOgLoV']adres moge Ci podać w priv :eviltong:[/QUOTE] jak podasz to już po Tobie...chyba że podzielisz się z nami swoją wtopą:diabloti: Quote
łamAga Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 [quote name='marta.k9080']jak podasz to już po Tobie...chyba że podzielisz się z nami swoją wtopą:diabloti:[/QUOTE] jak miała byś przyjechać to warto podać i zginąć hyhy :eviltong: nic takiego , Sebek tylko stwierdził że ja to już mam ostatnie stadium alkoholizmu :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='dOgLoV']jak miała byś przyjechać to warto podać i zginąć hyhy :eviltong: nic takiego , Sebek tylko stwierdził że ja to już mam ostatnie stadium alkoholizmu :diabloti:[/QUOTE] przede mną nie zwiejesz:diabloti: brzmi obiecująco....:diabloti: Quote
łamAga Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 [quote name='marta.k9080']przede mną nie zwiejesz:diabloti: brzmi obiecująco....:diabloti:[/QUOTE] chciałam sobie usta pomalowac pomadka ( taką w plynie , na kulkę ) , maluję a tu mi leci po ustach , mówie " qurwa pomadka mi sie rozlała" po chwili czuje w ustach straszny smak , patrze a to perfumetka z kulką :peace: jeju jak plułam , nawet guma miętowa nie pomogła .... oczywiście musiał to widzieć koles obok :splat: Quote
Guest wolfheart Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
łamAga Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 jestem oryginalnie głupia , nic tylko se w łeb strzelić ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 nie jest tak źle [SIZE=1](chyba)[/SIZE]:diabloti: Quote
łamAga Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 [quote name='marta.k9080']nie jest tak źle [SIZE=1](chyba)[/SIZE]:diabloti:[/QUOTE] no właśnie .... chyba hehe Quote
Guest wolfheart Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Dzisiaj se pośpisz godzinkę dłużej :razz: Quote
łamAga Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 [quote name='marta.k9080']Dzisiaj se pośpisz godzinkę dłużej :razz:[/QUOTE] i tylko to mnie dzisiaj pociesza , ale wizja pracy w przyszły weekend jest mało fajna i jeszcze w tygodniu po 12 h :roll: Quote
kalyna Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='dOgLoV']chciałam sobie usta pomalowac pomadka ( taką w plynie , na kulkę ) , maluję a tu mi leci po ustach , mówie " qurwa pomadka mi sie rozlała" po chwili czuje w ustach straszny smak , patrze a to perfumetka z kulką :peace: jeju jak plułam , nawet guma miętowa nie pomogła .... oczywiście musiał to widzieć koles obok :splat:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Sebek to się kiedyś załamie przez Ciebie :lol: Gratki dla Qwendi ;) Quote
łamAga Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 [quote name='magdabroy']Aga, rozwalasz mnie :diabloti:[/QUOTE] Ciebie rozwalam a siebie przerażam :eviltong: Quote
łamAga Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 [quote name='kalyna']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Sebek to się kiedyś załamie przez Ciebie :lol: Gratki dla Qwendi ;)[/QUOTE] dziekuje ;) szkoda ze nie przyjechałaś z Wiki i Paulą ;) Sebek już sie załamał :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Tak w ogóle to dobry wieczór, bo miałyśmy dziś ze sobą nie gadać :eviltong: Quote
łamAga Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 [quote name='magdabroy']Tak w ogóle to dobry wieczór, bo miałyśmy dziś ze sobą nie gadać :eviltong:[/QUOTE] ej a własnie co Ty tu robisz ?? jestem jakaś " rozwalona" i zapomniałam że miało Cie nie być :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='dOgLoV']ej a własnie co Ty tu robisz ?? jestem jakaś " rozwalona" i zapomniałam że miało Cie nie być :eviltong:[/QUOTE] Już wróciliśmy z urodzin ;) Nie chciałam Theosia budzić w środku nocy, więc wzięłam Bodziana za fraki i przed 21 powiedziałam, że jedziemy :evil_lol: A że on był kierowcą, to musiał mnie posłuchać :diabloti: Quote
łamAga Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 [quote name='magdabroy']Już wróciliśmy z urodzin ;) Nie chciałam Theosia budzić w środku nocy, więc wzięłam Bodziana za fraki i przed 21 powiedziałam, że jedziemy :evil_lol: A że on był kierowcą, to musiał mnie posłuchać :diabloti:[/QUOTE] hehehehe niezle se go wyszkoliłaś :diabloti: Quote
kalyna Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='dOgLoV']szkoda ze nie przyjechałaś z Wiki i Paulą ;) Sebek już sie załamał :eviltong:[/QUOTE] dzisiaj to ja umierałam w szkole :roll: i jutro znowu :roll: Quote
*Magda* Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='dOgLoV']hehehehe niezle se go wyszkoliłaś :diabloti:[/QUOTE] Zanim wyszliśmy z domu, to mu powiedziałam, że najpóźniej o 21 chcę być w domu ;) Żeby Theoś poszedł spać w swoim łóżku :) Gdyby on pił, to bym się zabrała z Theosiem, a on by został ;) Ktoś by mi go do domu przywiózł ;) A że ja piłam, a on kierowca, to nie miał wyjścia :diabloti: Quote
Recommended Posts