marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Z Tobą też ;) No przecież odbiorę Cię z PKP :) Nie takie ciężkie ;) Po prostu, będę udawać, że jej tam nie ma :diabloti: Już to widzę....:evil_lol: Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):A zapomniałaś, że Theoś będzie :razz: i Tora , quwa to chyba jednak pojade :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Angi napisał(a):to może od razu niech nie jedzie?:diabloti: Nie, no niech już zobaczy mnie w realu :diabloti: marta1624 napisał(a):Już to widzę....:evil_lol: Ja też :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 dOgLoV napisał(a):i Tora , quwa to chyba jednak pojade :eviltong: Wiedziałam :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Nie, no niech już zobaczy mnie w realu :diabloti: Ja też :evil_lol: a w Opolu jest Real ? ja myslalam ze tylko Tesco :cool1: Quote
angineuuka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 dOgLoV napisał(a):i Tora , quwa to chyba jednak pojade :eviltong: Kij z Torą, Theoś lepszy haha :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 dOgLoV napisał(a):a w Opolu jest Real ? ja myslalam ze tylko Tesco :cool1: lepiej nie myśl :cool1::evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 dOgLoV napisał(a):a w Opolu jest Real ? ja myslalam ze tylko Tesco :cool1: Hehe spotkanie na wystawie psów w Realu (vel. Tesco) :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 dOgLoV napisał(a):a w Opolu jest Real ? ja myslalam ze tylko Tesco :cool1: Nawet 2 są :eviltong: Angi napisał(a):Kij z Torą, Theoś lepszy haha :evil_lol: :loveu: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Angi napisał(a):Kij z Torą, Theoś lepszy haha :evil_lol: Ja tam bym chciała zobaczyć i Theosia, i Torę :roll: Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Angi napisał(a):lepiej nie myśl :cool1::evil_lol: :diabloti: marta1624 napisał(a):Hehe spotkanie na wystawie psów w Realu (vel. Tesco) :evil_lol: Sedzia grupy 2 giej : Pani z działu warzyw buahahahha magdabroy napisał(a):Nawet 2 są :eviltong: :loveu: To jesteśmy umówione :diabloti: Quote
angineuuka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 marta1624 napisał(a):Ja tam bym chciała zobaczyć i Theosia, i Torę :roll: to jedziem razem :D Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 dOgLoV napisał(a)::diabloti: Sedzia grupy 2 giej : Pani z działu warzyw buahahahha To jesteśmy umówione :diabloti: Tylko dogadajcie się w którym, bo znając was to ty będziesz w jednym, a Magda w drugim :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 marta1624 napisał(a):Ja tam bym chciała zobaczyć i Theosia, i Torę :roll: Opole nie jest tak daleko :cool3: dOgLoV napisał(a): To jesteśmy umówione :diabloti: Jeden jest jakiś kilometr od wystawy ;) Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='magdabroy']Opole nie jest tak daleko :cool3: to jedziem razem :-D W weekend dowiem się co ze szkołą, nie mówię że nie... :roll: Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 marta1624 napisał(a):Tylko dogadajcie się w którym, bo znając was to ty będziesz w jednym, a Magda w drugim :eviltong: na tysiąc % by tak sie stało :diabloti: magdabroy napisał(a): Jeden jest jakiś kilometr od wystawy ;) dobra to ja bede w tym drugim :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 dOgLoV napisał(a):na tysiąc % by tak sie stało :diabloti: dobra to ja bede w tym drugim :evil_lol: To się spotkacie na pewno :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 marta1624 napisał(a):W weekend dowiem się co ze szkołą, nie mówię że nie... :roll: Już się fajna ekipa zbiera :multi: dOgLoV napisał(a): dobra to ja bede w tym drugim :evil_lol: Ten drugi jest na Wrocławskiej, jakbyś chciała wiedzieć ;) W C.H. Karolinka ;) Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Już się fajna ekipa zbiera :multi: Ten drugi jest na Wrocławskiej, jakbyś chciała wiedzieć ;) W C.H. Karolinka ;) To ja jakbym jechała to pojadę do Tesco, żeby nie było :lol: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 marta1624 napisał(a):To ja jakbym jechała to pojadę do Tesco, żeby nie było :lol: Tesco jest zupełnie w innym kierunku :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Już się fajna ekipa zbiera :multi: Ten drugi jest na Wrocławskiej, jakbyś chciała wiedzieć ;) W C.H. Karolinka ;) i tak zapomnę :eviltong: marta1624 napisał(a):To ja jakbym jechała to pojadę do Tesco, żeby nie było :lol: buahahaha a Angi do biedronki :cool1: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Tesco jest zupełnie w innym kierunku :evil_lol: To tym bardziej będzie udane spotkanie :evil_lol: Ty z Agą w Realach (różnych, przy dzale z warzywami :evil_lol:), ja w Tesco. Tylko Angi byłaby na wystawie :lol: Quote
*Magda* Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Zapominacie, że jeszcze będzie Iza i Niufciak :eviltong: I z innego forum, będzie też jedna kobitka :p Quote
angineuuka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='marta1624']To tym bardziej będzie udane spotkanie :evil_lol: Ty z Agą w Realach (różnych, przy dzale z warzywami :evil_lol:), ja w Tesco. Tylko Angi byłaby na wystawie :lol: tyle wygrać :grins: Quote
marta1624 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 magdabroy napisał(a):Zapominacie, że jeszcze będzie Iza i Niufciak :eviltong: I z innego forum, będzie też jedna kobitka :p Może jest więcej sklepów? :lol: Quote
Recommended Posts