Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Atkaaaa']unbebable nie przeginaj!:mad::diabloti:[/QUOTE]

:loveu::loveu:
do żadnego innego psa(poza baltem:diabloti:) gram nie pałał taką nienawiścią- a nigdy wczesniej z pudlem do czynienia nie miał, więc coś w tym musi być :diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']Najbardziej mi sie podobała jak Atkaaaa złapał pudelsona za noge i podniosła:lol:Bo się na psa Maxowej o ile dobrze pamiętam rzucił:evil_lol:[/quote]
podobała* złapał* no dzieki xD
no co, ktoś musiał ratować sytuację, xD Nie Dżeksona wina, że Maxio się do niego przykleił :loveu:
[quote name='gops']no pudels byl agresywny , sama widzialam jak zaatakowal Jagode bo podeszla do pileczki :eviltong::lol:[/quote]

:mad::mad::placz: nie lubię Was! Toż to pomówienia jakieś! Mój biedny, święty, francuski piesek :diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']:loveu::loveu:
do żadnego innego psa(poza baltem:diabloti:) gram nie pałał taką nienawiścią- a nigdy wczesniej z pudlem do czynienia nie miał, więc coś w tym musi być :diabloti:[/quote]

po prostu poczuł się zagrożony:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Najbardziej mi sie podobała jak Atkaaaa złapał pudelsona za noge i podniosła:lol:Bo się na psa Maxowej o ile dobrze pamiętam rzucił:evil_lol:[/quote]
w takich sytuacjach butelkoterapia się sprawdza,prawda Olku?:diabloti:

Posted

[quote name='Marta_Ares']a dlaczego my nadal jestesmy bezdomni?:shake:

mielismy chyba byc z glorienami-lorienami:eviltong:[/quote]
Przeoczyłam, przepraszam :oops::oops::oops:

Posted

[quote name='sunshine']A ja się skromnie przypominam czy ktoś nas przygarnie?:evil_lol:
Jeśli nie to wpisz mnie Esterko na wolny domek proszę bo ja nie chce mieszkać na werdandzie:lol::diabloti:[/QUOTE]

Może do nas :cool3:

Posted

[quote name='sunshine']A ja się skromnie przypominam czy ktoś nas przygarnie?:evil_lol:
Jeśli nie to wpisz mnie Esterko na wolny domek proszę bo ja nie chce mieszkać na werdandzie:lol::diabloti:[/quote]Poczekajmy jeszcze trochę, czy wszyscy tam gdzie yuki proponuje się zgadzają, a jak nie to wieczorem wrzucę Was w ten wolny domek ;)

[quote name='Saint']Wiecie już jak z tymi namiotami (cenowo)? ;)[/quote]Nie wiem :niewiem: Pani powiedziała, że się do mnie sama odezwie jak wymyśli, nie chcę jej bombardować telefonami :shake: Ale jak nie da znać do poniedziałku, to zadzwonię :eviltong:

Posted

[quote name='akira']a można by cały ten domek siedmio osobowy? i jaki jego koszt byłby jak coś[/quote]
A dlaczego chciałabyś cały domek? Grupa osób chętnych z dogo?

Posted

Z całym szacunkiem ale to zlot dogomaniaków... ludzi z psami i taką pasją... z rodzinką można jechać w innym terminie ;).
Estera Poczekam;) youki czytałaś wcześniejszy post?:cool3: Nie będzie Wam przeszkadzał husky z ADHD?;p

Posted

[quote name='Marta_Ares']rodzinka:diabloti:[/quote]
[quote name='Unbelievable']

to samo pomyślałam :angryy:
[/quote]
Też tak myślę...dlatego pytam i czekam na odpowiedź :cool1: