Atkaaaa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 unbebable nie przeginaj!:mad::diabloti: Quote
olekg89 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Najbardziej mi sie podobała jak Atkaaaa złapał pudelsona za noge i podniosła:lol:Bo się na psa Maxowej o ile dobrze pamiętam rzucił:evil_lol: Quote
gops Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 no pudels byl agresywny , sama widzialam jak zaatakowal Jagode bo podeszla do pileczki :eviltong::lol: Quote
Unbelievable Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='Atkaaaa']unbebable nie przeginaj!:mad::diabloti:[/QUOTE] :loveu::loveu: do żadnego innego psa(poza baltem:diabloti:) gram nie pałał taką nienawiścią- a nigdy wczesniej z pudlem do czynienia nie miał, więc coś w tym musi być :diabloti: Quote
Atkaaaa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='olekg89']Najbardziej mi sie podobała jak Atkaaaa złapał pudelsona za noge i podniosła:lol:Bo się na psa Maxowej o ile dobrze pamiętam rzucił:evil_lol:[/quote] podobała* złapał* no dzieki xD no co, ktoś musiał ratować sytuację, xD Nie Dżeksona wina, że Maxio się do niego przykleił :loveu: [quote name='gops']no pudels byl agresywny , sama widzialam jak zaatakowal Jagode bo podeszla do pileczki :eviltong::lol:[/quote] :mad::mad::placz: nie lubię Was! Toż to pomówienia jakieś! Mój biedny, święty, francuski piesek :diabloti: Quote
Atkaaaa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='Unbelievable']:loveu::loveu: do żadnego innego psa(poza baltem:diabloti:) gram nie pałał taką nienawiścią- a nigdy wczesniej z pudlem do czynienia nie miał, więc coś w tym musi być :diabloti:[/quote] po prostu poczuł się zagrożony:diabloti::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='Atkaaaa']Mój biedny, święty, francuski piesek :diabloti:[/QUOTE] to we francji też mają papieża? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: atkaa, to już jest nadinterpretacja :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 a dlaczego my nadal jestesmy bezdomni?:shake: mielismy chyba byc z glorienami-lorienami:eviltong: Quote
asiunia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='olekg89']Najbardziej mi sie podobała jak Atkaaaa złapał pudelsona za noge i podniosła:lol:Bo się na psa Maxowej o ile dobrze pamiętam rzucił:evil_lol:[/quote] w takich sytuacjach butelkoterapia się sprawdza,prawda Olku?:diabloti: Quote
Estera Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 [quote name='Marta_Ares']a dlaczego my nadal jestesmy bezdomni?:shake: mielismy chyba byc z glorienami-lorienami:eviltong:[/quote] Przeoczyłam, przepraszam :oops::oops::oops: Quote
cymbianka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='Unbelievable']ja bym się do was wbiła (mimo iż mnie nikt nie chce:diabloti:) ale szczurzy nie lubi pudla :placz:[/QUOTE] ijeee ja chce szczura w domku!!:loveu::evil_lol: Quote
yuki Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Cymbianka a jakie masz psiury?skoroście mnie przygarnęli to z ciekawości pytam:eviltong: bo tu czytam coś o jakiś szczurach :) Quote
Unbelievable Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='yuki']Cymbianka a jakie masz psiury?skoroście mnie przygarnęli to z ciekawości pytam:eviltong: bo tu czytam coś o jakiś szczurach :)[/QUOTE] szczur to mój pies :diabloti: Quote
yuki Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Z imienia czy z podobieństwa :eviltong: ?? Quote
sunshine Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 A ja się skromnie przypominam czy ktoś nas przygarnie?:evil_lol: Jeśli nie to wpisz mnie Esterko na wolny domek proszę bo ja nie chce mieszkać na werdandzie:lol::diabloti: Quote
Saint Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Wiecie już jak z tymi namiotami (cenowo)? ;) Quote
yuki Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='sunshine']A ja się skromnie przypominam czy ktoś nas przygarnie?:evil_lol: Jeśli nie to wpisz mnie Esterko na wolny domek proszę bo ja nie chce mieszkać na werdandzie:lol::diabloti:[/QUOTE] Może do nas :cool3: Quote
Estera Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 [quote name='sunshine']A ja się skromnie przypominam czy ktoś nas przygarnie?:evil_lol: Jeśli nie to wpisz mnie Esterko na wolny domek proszę bo ja nie chce mieszkać na werdandzie:lol::diabloti:[/quote]Poczekajmy jeszcze trochę, czy wszyscy tam gdzie yuki proponuje się zgadzają, a jak nie to wieczorem wrzucę Was w ten wolny domek ;) [quote name='Saint']Wiecie już jak z tymi namiotami (cenowo)? ;)[/quote]Nie wiem :niewiem: Pani powiedziała, że się do mnie sama odezwie jak wymyśli, nie chcę jej bombardować telefonami :shake: Ale jak nie da znać do poniedziałku, to zadzwonię :eviltong: Quote
akira Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 a można by cały ten domek siedmio osobowy? i jaki jego koszt byłby jak coś Quote
Asia & Ginger Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='akira']a można by cały ten domek siedmio osobowy? i jaki jego koszt byłby jak coś[/quote] 222 zł/osoba x 7 dni = 1554 zł/tydzień + ewentualne opłaty za psy Quote
Estera Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 [quote name='akira']a można by cały ten domek siedmio osobowy? i jaki jego koszt byłby jak coś[/quote] A dlaczego chciałabyś cały domek? Grupa osób chętnych z dogo? Quote
Marta_Ares Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='Estera']A dlaczego chciałabyś cały domek? Grupa osób chętnych z dogo?[/quote] rodzinka:diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='yuki']Z imienia czy z podobieństwa :eviltong: ??[/QUOTE] z podobieństwa :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']rodzinka:diabloti:[/QUOTE] to samo pomyślałam :angryy: rodzinek nie zapraszamy! Quote
sunshine Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Z całym szacunkiem ale to zlot dogomaniaków... ludzi z psami i taką pasją... z rodzinką można jechać w innym terminie ;). Estera Poczekam;) youki czytałaś wcześniejszy post?:cool3: Nie będzie Wam przeszkadzał husky z ADHD?;p Quote
Estera Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 [quote name='Marta_Ares']rodzinka:diabloti:[/quote] [quote name='Unbelievable'] to samo pomyślałam :angryy: [/quote] Też tak myślę...dlatego pytam i czekam na odpowiedź :cool1: Quote
Recommended Posts