Estera Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 :lol:Aaaaa! i nie bić mi się o Anię! Czy Ona chce czy nie, skoro Autystykowa nie jedzie (Mysia, to potwierdzona 100% informacja?) to Rose i Krystiana bierzemy do naszego domku :lol: Będą się znowu fajnie z Asią żarły :lol: Odstąpimy im to łoże małżeńskie, chociaż chciałam z Asią je zająć :lol: Talia ja obietnic dotrzymuję, więc spoko-poleję. Chyba, że bardzo nieletnia jesteś, to nie mogę jako organizator :lol: Dodałam dwie dziewczyny na S do listy zlotowiczów :evil_lol: Wybaczcie, ale trochę minie jak się nicków nauczę pisać, bez patrzenia :lol: Tak wiec mamy 23 osoby, z czego od 4 nie wiemy czy jada. Brakuje jeszcze 9 osob! A jak chcecie skady domkow umiesci w pierwszym poscie, to prosze mi jak krowie na rowie napisac DOMEK NUMER .... 1. 2. 3. itd. :lol: Pozdrawiam i uciekam do pracy. Quote
sachma Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [URL="http://www.dogomania.../members/4811-Estera"][B][COLOR=#00bb00][B]Estera[/B][/COLOR][/B][/URL] , proszę cię bardzo ;) [COLOR=darkorange][B]3. [/B][/COLOR][B][COLOR=black]7-mio osobowy[/COLOR][/B] 1. Szerkanka [COLOR=black]2./3. Talia+os. tow.[/COLOR] [COLOR=black]4.[/COLOR] sachma [COLOR=black]5.[/COLOR] [COLOR=black]6.[/COLOR] [COLOR=black]7. ;) i jeszcze znalazłam mały błąd : [/COLOR][QUOTE]22. sachma - pies (Prusz[U][B]CZ[/B][/U] Gdański)[/QUOTE] :) Quote
rose Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Estera']:lol:Aaaaa! i nie bić mi się o Anię! Czy Ona chce czy nie, skoro Autystykowa nie jedzie (Mysia, to potwierdzona 100% informacja?) to Rose i Krystiana bierzemy do naszego domku :lol: Będą się znowu fajnie z Asią żarły :lol: Odstąpimy im to łoże małżeńskie, chociaż chciałam z Asią je zająć :lol: [/QUOTE] Ojej jak miło:loveu: Asiu już się nie mogę doczekać:loveu::evil_lol: Quote
Rybc!a Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [COLOR=darkorange][B]3. [/B][/COLOR][B][COLOR=black]7-mio osobowy[/COLOR][/B] 1. Szerkanka [COLOR=black]2./3. Talia+os. tow.[/COLOR] [COLOR=black]4.[/COLOR] sachma [COLOR=black]5.[/COLOR] [COLOR=black]6.[/COLOR] [COLOR=black]7. Do tego domku, może dopisać mnie+psa, Borsuczka i Karolinkka+pies? :) Jeśli nie macie nic przeciwko, oczywiście. [/COLOR] Quote
Szerkanka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Rybc!a'][COLOR=darkorange][B]3. [/B][/COLOR][B][COLOR=black]7-mio osobowy[/COLOR][/B] 1. Szerkanka [COLOR=black]2./3. Talia+os. tow.[/COLOR] [COLOR=black]4.[/COLOR] sachma [COLOR=black]5.[/COLOR] [COLOR=black]6.[/COLOR] [COLOR=black]7. Do tego domku, może dopisać mnie+psa, Borsuczka i Karolinkka+pies? :) Jeśli nie macie nic przeciwko, oczywiście. [/COLOR][/QUOTE] sachma i ja tez bierzemy psy :) Quote
Talia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Rybc!a'][COLOR=darkorange][B]3. [/B][/COLOR][B][COLOR=black]7-mio osobowy[/COLOR][/B] 1. Szerkanka [COLOR=black]2./3. Talia+os. tow.[/COLOR] [COLOR=black]4.[/COLOR] sachma [COLOR=black]5.[/COLOR] [COLOR=black]6.[/COLOR] [COLOR=black]7. Do tego domku, może dopisać mnie+psa, Borsuczka i Karolinkka+pies? :) Jeśli nie macie nic przeciwko, oczywiście. [/COLOR][/QUOTE] Oczywiscie że nie mamy nic przeciwko :) :loveu: Estera, no troche nieletnia, ale zahartowana :D Quote
sachma Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 yy a dużo będzie nieletnich? bo bałam się już że będę najmłodsza :D [URL="http://www.dogomania.../members/102236-Szerkanka"][B]Szerkanka[/B][/URL] , ja tylko mam nadzieje że Lenny się nie wystraszy twojego miśka :D bo takiego wielkiego psa to on na oczy nigdy nie widział :P Quote
Szerkanka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='sachma']yy a dużo będzie nieletnich? bo bałam się już że będę najmłodsza :D [URL="http://www.dogomania.../members/102236-Szerkanka"][B]Szerkanka[/B][/URL] , ja tylko mam nadzieje że Lenny się nie wystraszy twojego miśka :D bo takiego wielkiego psa to on na oczy nigdy nie widział :P[/QUOTE] co Wy odrazu wszyscy z tym wielkim;p talia ze kropa, Marta ze Konik, wiecie co;p;p hm... a nie masz w okolic jakis sasiadow wiekszych na przetestowanie? :) Quote
Talia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ale ja bardzo lubię Twojego psiaka :) Śliczny jest. Sama chciałabym takiego olbrzyma ;) Mam nadzieje, że moja Tinka go polubi, bo swego czasu ona była osikana na punkcie dużych psów :D Quote
sachma Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [QUOTE]hm... a nie masz w okolic jakis sasiadow wiekszych na przetestowanie? [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE] Niestety.. ja i tak będę musiała jeździć do Pruszcza na spacery, bo tu strach puścić do tych psów, albo agresory, albo nie wiadomo kiedy ostatni raz szczepione.. a niestety znajomi szybciej do posiadania dzieci niż psa ;) Quote
Szerkanka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Talia']Ale ja bardzo lubię Twojego psiaka :) Śliczny jest. Sama chciałabym takiego olbrzyma ;) Mam nadzieje, że moja Tinka go polubi, bo swego czasu ona była osikana na punkcie dużych psów :D[/QUOTE] No mam nadzieje ze Lu nie stanie sie postrachem zlotu :) On to powiem Wam, ze za zabawami z psami to tak srednio po biega przez 15 min. i pozniej idzie sie soba zajac:) I moga po nim skakac, brykac ile chca, jedyne co to o zabawki swoje jest zazdrosny i jezeli psiurek mu ukradnie to podbiega i kulturalnie wyciaga mu ją z pyskka;] Ale tak to nie ma czego sie baaac... a i strachus z niego wiec najpierw beda musieli sie dac wszyscy na spokojnie obwachac:) Quote
Talia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Szerkanka']No mam nadzieje ze Lu nie stanie sie postrachem zlotu :) On to powiem Wam, ze za zabawami z psami to tak srednio po biega przez 15 min. i pozniej idzie sie soba zajac:) I moga po nim skakac, brykac ile chca, jedyne co to o zabawki swoje jest zazdrosny i jezeli psiurek mu ukradnie to podbiega i kulturalnie wyciaga mu ją z pyskka;] Ale tak to nie ma czego sie baaac... a i strachus z niego wiec najpierw beda musieli sie dac wszyscy na spokojnie obwachac:)[/QUOTE] Na pewno nie będzie :) Jak będzie burza to z Tiną będzie się chował pod stolikiem :D Quote
Unbelievable Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Szerkanka']No mam nadzieje ze Lu nie stanie sie postrachem zlotu :) [/QUOTE] ja się bardziej boję, że mój agresor dalej będzie szalał, i to on będzie postrachem :evil_lol: Quote
Talia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Unbelievable']ja się bardziej boję, że mój agresor dalej będzie szalał, i to on będzie postrachem :evil_lol:[/QUOTE] Mój pies lubi się bawić w kotka i myszkę :D Chętnie szczypię po szynkach :) Quote
Unbelievable Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Talia']Mój pies lubi się bawić w kotka i myszkę :D Chętnie szczypię po szynkach :)[/QUOTE] a gram detronizuje wszystkich konkurentów (czyt- samców z jajkami, bez jajek się nie liczą :evil_lol:) a wszystko inne uwielbia ;) Quote
Talia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Moja suczka bezmaciczna raczej nie ma problemów... czasami jest zbyt upierdliwa i strasznie goni psiaka w celach zabawy, pofuka trochę, poszczypię w tyłek, ale nigdy pierasza bez powodu nie zaatakowała. W ogóle to ona chyba nie umie się bić, bo jak pies ja dopadnie to jest pisk, lemur na grzbiecie i odchodzi. Quote
Marta_Ares Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Unbelievable']a gram detronizuje wszystkich konkurentów (czyt- samców z jajkami, bez jajek się nie liczą :evil_lol:) a wszystko inne uwielbia ;)[/QUOTE] szczegolnie suczki!! :P:P Quote
Talia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Marta_Ares']szczegolnie suczki!! :P:P[/QUOTE] Sa może kondomy dla psów? :D Quote
Unbelievable Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Marta_Ares']szczegolnie suczki!! :P:P[/QUOTE] każdego rodzaju :evil_lol: nawet z chomikiem się nie gryzł :multi: [quote name='Talia']Sa może kondomy dla psów? :D[/QUOTE] :evil_lol: spoko loko, szczur odjajczony :diabloti: Quote
basia bonnie Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Unbelievable']każdego rodzaju :evil_lol: nawet z chomikiem się nie gryzł :multi: [/QUOTE] Tworzyli świetną parę przy tarasie:loveu: Chomiś Was odwiedzi w któryś dzień, mam nadzieję :cool3: Quote
Talia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='basia bonnie']Tworzyli świetną parę przy tarasie:loveu: Chomiś Was odwiedzi w któryś dzień, mam nadzieję :cool3:[/QUOTE] Bedziemy czekać :loveu: Quote
basia bonnie Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Talia']Bedziemy czekać :loveu:[/QUOTE] No już nie udawaj, że się tak cieszysz :evil_lol::evil_lol: Quote
Talia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='basia bonnie']No już nie udawaj, że się tak cieszysz :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Myślałam, że mnie nie znasz i się nie zorientujesz... ahh rozszyfrowałaś mnie ;) upsss... Quote
Recommended Posts