Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

Posted

:lol:Aaaaa! i nie bić mi się o Anię! Czy Ona chce czy nie, skoro Autystykowa nie jedzie (Mysia, to potwierdzona 100% informacja?) to Rose i Krystiana bierzemy do naszego domku :lol: Będą się znowu fajnie z Asią żarły :lol:
Odstąpimy im to łoże małżeńskie, chociaż chciałam z Asią je zająć :lol:

Talia ja obietnic dotrzymuję, więc spoko-poleję. Chyba, że bardzo nieletnia jesteś, to nie mogę jako organizator :lol:

Dodałam dwie dziewczyny na S do listy zlotowiczów :evil_lol: Wybaczcie, ale trochę minie jak się nicków nauczę pisać, bez patrzenia :lol:

Tak wiec mamy 23 osoby, z czego od 4 nie wiemy czy jada. Brakuje jeszcze 9 osob!

A jak chcecie skady domkow umiesci w pierwszym poscie, to prosze mi jak krowie na rowie napisac

DOMEK NUMER ....
1.
2.
3.
itd. :lol:
Pozdrawiam i uciekam do pracy.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL="http://www.dogomania.../members/4811-Estera"][B][COLOR=#00bb00][B]Estera[/B][/COLOR][/B][/URL] , proszę cię bardzo ;)

[COLOR=darkorange][B]3. [/B][/COLOR][B][COLOR=black]7-mio osobowy[/COLOR][/B]
1. Szerkanka
[COLOR=black]2./3. Talia+os. tow.[/COLOR]
[COLOR=black]4.[/COLOR] sachma
[COLOR=black]5.[/COLOR]
[COLOR=black]6.[/COLOR]
[COLOR=black]7.

;)
i jeszcze znalazłam mały błąd :
[/COLOR][QUOTE]22. sachma - pies (Prusz[U][B]CZ[/B][/U] Gdański)[/QUOTE] :)

Posted

[quote name='Estera']:lol:Aaaaa! i nie bić mi się o Anię! Czy Ona chce czy nie, skoro Autystykowa nie jedzie (Mysia, to potwierdzona 100% informacja?) to Rose i Krystiana bierzemy do naszego domku :lol: Będą się znowu fajnie z Asią żarły :lol:
Odstąpimy im to łoże małżeńskie, chociaż chciałam z Asią je zająć :lol:
[/QUOTE]

Ojej jak miło:loveu:
Asiu już się nie mogę doczekać:loveu::evil_lol:

Posted

[COLOR=darkorange][B]3. [/B][/COLOR][B][COLOR=black]7-mio osobowy[/COLOR][/B]
1. Szerkanka
[COLOR=black]5.[/COLOR]
[COLOR=black]6.[/COLOR]
[COLOR=black]7.

Do tego domku, może dopisać mnie+psa, Borsuczka i Karolinkka+pies? :) Jeśli nie macie nic przeciwko, oczywiście.
[/COLOR]

Posted

[quote name='Rybc!a'][COLOR=darkorange][B]3. [/B][/COLOR][B][COLOR=black]7-mio osobowy[/COLOR][/B]
1. Szerkanka
[COLOR=black]5.[/COLOR]
[COLOR=black]6.[/COLOR]
[COLOR=black]7.

Do tego domku, może dopisać mnie+psa, Borsuczka i Karolinkka+pies? :) Jeśli nie macie nic przeciwko, oczywiście.
[/COLOR][/QUOTE]

sachma i ja tez bierzemy psy :)

Posted

[quote name='Rybc!a'][COLOR=darkorange][B]3. [/B][/COLOR][B][COLOR=black]7-mio osobowy[/COLOR][/B]
1. Szerkanka
[COLOR=black]5.[/COLOR]
[COLOR=black]6.[/COLOR]
[COLOR=black]7.

[/COLOR][/QUOTE]
Oczywiscie że nie mamy nic przeciwko :) :loveu:
Estera, no troche nieletnia, ale zahartowana :D

Posted

yy a dużo będzie nieletnich? bo bałam się już że będę najmłodsza :D
[URL="http://www.dogomania.../members/102236-Szerkanka"][B]Szerkanka[/B][/URL] , ja tylko mam nadzieje że Lenny się nie wystraszy twojego miśka :D bo takiego wielkiego psa to on na oczy nigdy nie widział :P

Posted

[quote name='sachma']yy a dużo będzie nieletnich? bo bałam się już że będę najmłodsza :D
[URL="http://www.dogomania.../members/102236-Szerkanka"][B]Szerkanka[/B][/URL] , ja tylko mam nadzieje że Lenny się nie wystraszy twojego miśka :D bo takiego wielkiego psa to on na oczy nigdy nie widział :P[/QUOTE]
co Wy odrazu wszyscy z tym wielkim;p talia ze kropa, Marta ze Konik, wiecie co;p;p

hm... a nie masz w okolic jakis sasiadow wiekszych na przetestowanie? :)

Posted

Ale ja bardzo lubię Twojego psiaka :) Śliczny jest. Sama chciałabym takiego olbrzyma ;)
Mam nadzieje, że moja Tinka go polubi, bo swego czasu ona była osikana na punkcie dużych psów :D

Posted

[QUOTE]hm... a nie masz w okolic jakis sasiadow wiekszych na przetestowanie? [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE]
Niestety.. ja i tak będę musiała jeździć do Pruszcza na spacery, bo tu strach puścić do tych psów, albo agresory, albo nie wiadomo kiedy ostatni raz szczepione.. a niestety znajomi szybciej do posiadania dzieci niż psa ;)

Posted

[quote name='Talia']Ale ja bardzo lubię Twojego psiaka :) Śliczny jest. Sama chciałabym takiego olbrzyma ;)
Mam nadzieje, że moja Tinka go polubi, bo swego czasu ona była osikana na punkcie dużych psów :D[/QUOTE]

No mam nadzieje ze Lu nie stanie sie postrachem zlotu :) On to powiem Wam, ze za zabawami z psami to tak srednio po biega przez 15 min. i pozniej idzie sie soba zajac:)
I moga po nim skakac, brykac ile chca, jedyne co to o zabawki swoje jest zazdrosny i jezeli psiurek mu ukradnie to podbiega i kulturalnie wyciaga mu ją z pyskka;]
Ale tak to nie ma czego sie baaac... a i strachus z niego wiec najpierw beda musieli sie dac wszyscy na spokojnie obwachac:)

Posted

[quote name='Szerkanka']No mam nadzieje ze Lu nie stanie sie postrachem zlotu :) On to powiem Wam, ze za zabawami z psami to tak srednio po biega przez 15 min. i pozniej idzie sie soba zajac:)
I moga po nim skakac, brykac ile chca, jedyne co to o zabawki swoje jest zazdrosny i jezeli psiurek mu ukradnie to podbiega i kulturalnie wyciaga mu ją z pyskka;]
Ale tak to nie ma czego sie baaac... a i strachus z niego wiec najpierw beda musieli sie dac wszyscy na spokojnie obwachac:)[/QUOTE]
Na pewno nie będzie :) Jak będzie burza to z Tiną będzie się chował pod stolikiem :D

Posted

[quote name='Unbelievable']ja się bardziej boję, że mój agresor dalej będzie szalał, i to on będzie postrachem :evil_lol:[/QUOTE]
Mój pies lubi się bawić w kotka i myszkę :D Chętnie szczypię po szynkach :)

Posted

[quote name='Talia']Mój pies lubi się bawić w kotka i myszkę :D Chętnie szczypię po szynkach :)[/QUOTE]
a gram detronizuje wszystkich konkurentów (czyt- samców z jajkami, bez jajek się nie liczą :evil_lol:) a wszystko inne uwielbia ;)

Posted

Moja suczka bezmaciczna raczej nie ma problemów... czasami jest zbyt upierdliwa i strasznie goni psiaka w celach zabawy, pofuka trochę, poszczypię w tyłek, ale nigdy pierasza bez powodu nie zaatakowała. W ogóle to ona chyba nie umie się bić, bo jak pies ja dopadnie to jest pisk, lemur na grzbiecie i odchodzi.

Posted

[quote name='Unbelievable']a gram detronizuje wszystkich konkurentów (czyt- samców z jajkami, bez jajek się nie liczą :evil_lol:) a wszystko inne uwielbia ;)[/QUOTE]
szczegolnie suczki!! :P:P

Posted

[quote name='Marta_Ares']szczegolnie suczki!! :P:P[/QUOTE]
każdego rodzaju :evil_lol: nawet z chomikiem się nie gryzł :multi:

[quote name='Talia']Sa może kondomy dla psów? :D[/QUOTE]
:evil_lol: spoko loko, szczur odjajczony :diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']każdego rodzaju :evil_lol: nawet z chomikiem się nie gryzł :multi:
[/QUOTE]
Tworzyli świetną parę przy tarasie:loveu:

Chomiś Was odwiedzi w któryś dzień, mam nadzieję :cool3:

Posted

[quote name='basia bonnie']Tworzyli świetną parę przy tarasie:loveu:

Chomiś Was odwiedzi w któryś dzień, mam nadzieję :cool3:[/QUOTE]
Bedziemy czekać :loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']No już nie udawaj, że się tak cieszysz :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Myślałam, że mnie nie znasz i się nie zorientujesz... ahh rozszyfrowałaś mnie ;) upsss...