Okamia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='sunshine']Jesteście okrutni:lol:[/quote] Kwestia przyzwyczajenia :loveu: po 2 dniach ich pokochasz :evil_lol::loveu: Quote
sunshine Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='Okamia']Kwestia przyzwyczajenia :loveu: po 2 dniach ich pokochasz :evil_lol::loveu:[/quote] Albo zabiję:diabloti: a raczej oni mnie:evil_lol:...ale będę się bronić :mad::cool3: Quote
Cieplutkaa. Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 To zanim się wszyscy pozabijacie chciałabym się dopisac do listy rezerwowej :eviltong: Justyśka + pies . :p aa i powiedzcie mi jeszcze.. Czy na zloty jeżdżą jakies osoby grajace na gitarze ? :loveu: Bo ostatnio mi ludzie probuja uswiadomic, ze na tego typu spotkaniach juz sie nie gra... i nie spiewa. :placz::diabloti: Quote
sunshine Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Justy$ka']To zanim się wszyscy pozabijacie chciałabym się dopisac do listy rezerwowej :eviltong: Justyśka + pies . :p aa i powiedzcie mi jeszcze.. Czy na zloty jeżdżą jakies osoby grajace na gitarze ? :loveu: Bo ostatnio mi ludzie probuja uswiadomic, ze na tego typu spotkaniach juz sie nie gra... i nie spiewa. :placz::diabloti:[/quote] A to niby dlaczego?:diabloti: Ja tam mogę śpiewać :loveu: ... nie umiem ale mogę:evil_lol:. P.S ostatnio śpiewali barkę:razz: Quote
Atkaaaa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 tak!! Tak!! Weź gitarę!!! :D Tylko nie dawaj jej Magdzie:lol: Quote
Estera Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Jak ktoś kto umie grać weźmie gitarę, to będzie i granie i śpiewanie :cool3: Komar zawsze ma gitarę i gra i śpiewa, ale nie wiadomo czy pojedzie :niewiem: Justy$ka dopisuję Cię do listy rezerwowej. Jesteś na niej 6-sta. Jak zwolnią się miejsca, dam znać ;) Quote
Marta_Ares Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Estera a tych ludzi ode mnie dopisałaś? Quote
Estera Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Marta_Ares']Estera a tych ludzi ode mnie dopisałaś?[/quote]tak, 3 osoby. Bo pisałaś 2-3. Miejsca 3,4,5 na liście rezerwowej :lol: Quote
Pinesk@ Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Mam nadzieję, ze o mnie jako rezerwowa +os. towarzysząca+2 psy nikt nie zapomniał bo tego zlotu nie chcę odpuścić :mad: ;) Quote
Estera Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Nikt nie zapomniał :lol: Miejsce 1 i 2 :cool3: Jakby co pamiętajcie, że są jeszcze namioty :cool3: Quote
Daja_ Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Gdybym tylko mogła jechać wzięłabym gitarkę :cool3: Było by grania.... ;) Quote
Estera Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Daja_']Gdybym tylko mogła jechać wzięłabym gitarkę :cool3: Było by grania.... ;)[/quote] Jechać jak najbardziej możesz :cool3: Tylko z miejscem gorzej :eviltong: Do namiotu czy dopisać do rezerwowych? :eviltong: Quote
Daja_ Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Estera']Jechać jak najbardziej możesz :cool3: Tylko z miejscem gorzej :eviltong: Do namiotu czy dopisać do rezerwowych? :eviltong:[/quote] nie mogę :placz: Bo niestety moje psisko nie zalicza się do grona :-( Lubi mieć własne zdanie :lol: Quote
Pinesk@ Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Prosiłabym o dopisanie do rezerwowych jeszcze jedną osobę, jest tu na dogo ale rzadko ale prosił mnie o dopisanie, nick [B]bartolini[/B], upchnijcie go gdzieś tam na końcu ;) Quote
Cieplutkaa. Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='sunshine']A to niby dlaczego?:diabloti: Ja tam mogę śpiewać :loveu: ... nie umiem ale mogę:evil_lol:. P.S ostatnio śpiewali barkę:razz:[/quote] A nie wiem dlaczego. :niewiem: Ja tam baadzo lubie spiewc. :diabloti: [quote name='Atkaaaa']tak!! Tak!! Weź gitarę!!! :D Tylko nie dawaj jej Magdzie:lol:[/quote] Łojoj. A jak ją rozpoznam ? :eviltong: [quote name='Estera']Jak ktoś kto umie grać weźmie gitarę, to będzie i granie i śpiewanie :cool3: Komar zawsze ma gitarę i gra i śpiewa, ale nie wiadomo czy pojedzie :niewiem: Justy$ka dopisuję Cię do listy rezerwowej. Jesteś na niej 6-sta. Jak zwolnią się miejsca, dam znać ;)[/quote] Ja gitarę mogę wziąć. Śpiewac też mogę. :loveu: Ale tylko na Waszą odpowiedzialnosc ! Jeśli komus zaczną uszy krwawic to zeby nie bylo na mnie ! :eviltong::diabloti: Pod namiotami w ostatecznosci tez bym mogla spac... :roll: Chociaz mam dosc złe wspomnienia. xDDD Quote
Asia & Ginger Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Daja_']nie mogę :placz: Bo niestety moje psisko nie zalicza się do grona :-( Lubi mieć własne zdanie :lol:[/quote] Zawsze można jechać bez psa. ;) Quote
Daja_ Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Zawsze można jechać bez psa. ;)[/quote] to jak bez jednej nogi ! :eviltong: Quote
polciuaa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 ejj co to za listy rezerwowe? bo ja znowu nie w temacie no! :placz: :diabloti: Quote
Estera Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Pinesk@']Prosiłabym o dopisanie do rezerwowych jeszcze jedną osobę, jest tu na dogo ale rzadko ale prosił mnie o dopisanie, nick [B]bartolini[/B], upchnijcie go gdzieś tam na końcu ;)[/quote]Dobrze, jest 7my :eviltong: [quote name='Justy$ka'] Ja gitarę mogę wziąć. Śpiewac też mogę. :loveu: Ale tylko na Waszą odpowiedzialnosc ! Jeśli komus zaczną uszy krwawic to zeby nie bylo na mnie ! :eviltong::diabloti: Pod namiotami w ostatecznosci tez bym mogla spac... :roll: Chociaz mam dosc złe wspomnienia. xDDD[/quote]Bierz, bierz, jak będzie źle to będziemy krzyczeć, żebyś przestała :eviltong: Na razie jesteś na rezerwowej, jakby się miejsce jakimś cudem nie zwolniło to wtedy pomyslisz o namiocie ;) [quote name='dogomanka_']ejj co to za listy rezerwowe? bo ja znowu nie w temacie no! :placz: :diabloti:[/quote]bo się miejsca na zlot skończyły :eviltong: I w zeszyciku zapisuję sobie kto jeszcze chętny i w kolejności listy, będę pisać do ludzi, że zwolniło się miejsce. Bo obecnie to tylko namioty w gre wchodzą. Ew. spanie na ziemi :eviltong: Quote
Mi. Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 no niestety będe musiała zabrać ze sobą swojego kundla :razz: ehh.. jakoś sobie poradzimy. będzie jechał ktoś z wawy pociągiem? edit. dopiero teraz spojrzałam na 1 strone, że nikogo z warszawy nie będzie - toż to skandal :P :wink: Quote
polciuaa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 łee,to kto by mnie przyjął na podłoge jakby moi rodzice się zgodzili?:roll::loveu::diabloti: Quote
sunshine Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 My, strachliwi ! :diabloti: Przyda nam się obstawa pod lasem :evil_lol: Quote
jolkablaszczyk Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 No więc dobrze.... bardzo bym prosiła żeby wpisać mnie i mojego psa na listę oczywiście my pod namiotem - juz mamy wprawę i nie ma problemu :):) mam nadzieję ze uda mi się dotrzeć i tu, i pospędzać miło czas z wami i naszymi podopiecznymi. Może kilka słów o nas... Ja... mieszkam w Rybniku, mam 25 lat, pracuję w szpitalu jako sanitariuszka, w tym roku (dopiero) zrobiłam maturę, przymierzam się do kursu dogoterapii z Maszą.. no właśnie - Masza.. Masza jest cztero-letnią suką rasy Alaskan Malamute. Jak to suka tej rasy lepiej dogaduje sie z psami niż sukami.... generalnie lubi mieć olewczy stosunek do ludzi i zwierząt (im wiecej ktoś zabiega o jej względy tym bardziej olewa, za to garnie sie złośliwie do osób które nie są zainteresowane znajomością z nią). Bawi sie rzadko a jeśli juz to najchętniej z psami, które są zbliżone do niej gabarytowo... małe psy jej raczej nie krecą... jakby ktoś był bardziej zainteresowany to zapraszam do wątku Maszy --> link w podpisie, pod spodem. :) Pozdrawiam serdecznie. Quote
Estera Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Zapraszamy serdecznie, zapisałam :) Quote
Marta_Ares Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 oo mamucik bedzie na zlocie:multi: zapraszamy serdecznie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts