Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Okamia']Kwestia przyzwyczajenia :loveu: po 2 dniach ich pokochasz :evil_lol::loveu:[/quote]
Albo zabiję:diabloti: a raczej oni mnie:evil_lol:...ale będę się bronić :mad::cool3:

Posted

To zanim się wszyscy pozabijacie chciałabym się dopisac do listy rezerwowej :eviltong: Justyśka + pies . :p

aa i powiedzcie mi jeszcze.. Czy na zloty jeżdżą jakies osoby grajace na gitarze ? :loveu: Bo ostatnio mi ludzie probuja uswiadomic, ze na tego typu spotkaniach juz sie nie gra... i nie spiewa. :placz::diabloti:

Posted

[quote name='Justy$ka']To zanim się wszyscy pozabijacie chciałabym się dopisac do listy rezerwowej :eviltong: Justyśka + pies . :p

aa i powiedzcie mi jeszcze.. Czy na zloty jeżdżą jakies osoby grajace na gitarze ? :loveu: Bo ostatnio mi ludzie probuja uswiadomic, ze na tego typu spotkaniach juz sie nie gra... i nie spiewa. :placz::diabloti:[/quote]
A to niby dlaczego?:diabloti: Ja tam mogę śpiewać :loveu: ... nie umiem ale mogę:evil_lol:.
P.S ostatnio śpiewali barkę:razz:

Posted

Jak ktoś kto umie grać weźmie gitarę, to będzie i granie i śpiewanie :cool3:
Komar zawsze ma gitarę i gra i śpiewa, ale nie wiadomo czy pojedzie :niewiem:
Justy$ka dopisuję Cię do listy rezerwowej. Jesteś na niej 6-sta. Jak zwolnią się miejsca, dam znać ;)

Posted

[quote name='Daja_']Gdybym tylko mogła jechać wzięłabym gitarkę :cool3:
Było by grania.... ;)[/quote]
Jechać jak najbardziej możesz :cool3: Tylko z miejscem gorzej :eviltong:
Do namiotu czy dopisać do rezerwowych? :eviltong:

Posted

[quote name='Estera']Jechać jak najbardziej możesz :cool3: Tylko z miejscem gorzej :eviltong:
Do namiotu czy dopisać do rezerwowych? :eviltong:[/quote]
nie mogę :placz:
Bo niestety moje psisko nie zalicza się do grona :-(

Lubi mieć własne zdanie :lol:

Posted

Prosiłabym o dopisanie do rezerwowych jeszcze jedną osobę, jest tu na dogo ale rzadko ale prosił mnie o dopisanie, nick [B]bartolini[/B], upchnijcie go gdzieś tam na końcu ;)

Posted

[quote name='sunshine']A to niby dlaczego?:diabloti: Ja tam mogę śpiewać :loveu: ... nie umiem ale mogę:evil_lol:.
P.S ostatnio śpiewali barkę:razz:[/quote]

A nie wiem dlaczego. :niewiem:
Ja tam baadzo lubie spiewc. :diabloti:

[quote name='Atkaaaa']tak!! Tak!! Weź gitarę!!! :D Tylko nie dawaj jej Magdzie:lol:[/quote]

Łojoj. A jak ją rozpoznam ? :eviltong:

[quote name='Estera']Jak ktoś kto umie grać weźmie gitarę, to będzie i granie i śpiewanie :cool3:
Komar zawsze ma gitarę i gra i śpiewa, ale nie wiadomo czy pojedzie :niewiem:
Justy$ka dopisuję Cię do listy rezerwowej. Jesteś na niej 6-sta. Jak zwolnią się miejsca, dam znać ;)[/quote]

Ja gitarę mogę wziąć.
Śpiewac też mogę. :loveu:
Ale tylko na Waszą odpowiedzialnosc !
Jeśli komus zaczną uszy krwawic to zeby nie bylo na mnie ! :eviltong::diabloti:

Pod namiotami w ostatecznosci tez bym mogla spac... :roll:
Chociaz mam dosc złe wspomnienia. xDDD

Posted

[quote name='Pinesk@']Prosiłabym o dopisanie do rezerwowych jeszcze jedną osobę, jest tu na dogo ale rzadko ale prosił mnie o dopisanie, nick [B]bartolini[/B], upchnijcie go gdzieś tam na końcu ;)[/quote]Dobrze, jest 7my :eviltong:

[quote name='Justy$ka']
Ja gitarę mogę wziąć.
Śpiewac też mogę. :loveu:
Ale tylko na Waszą odpowiedzialnosc !
Jeśli komus zaczną uszy krwawic to zeby nie bylo na mnie ! :eviltong::diabloti:

Pod namiotami w ostatecznosci tez bym mogla spac... :roll:
Chociaz mam dosc złe wspomnienia. xDDD[/quote]Bierz, bierz, jak będzie źle to będziemy krzyczeć, żebyś przestała :eviltong:
Na razie jesteś na rezerwowej, jakby się miejsce jakimś cudem nie zwolniło to wtedy pomyslisz o namiocie ;)

[quote name='dogomanka_']ejj co to za listy rezerwowe? bo ja znowu nie w temacie no! :placz: :diabloti:[/quote]bo się miejsca na zlot skończyły :eviltong: I w zeszyciku zapisuję sobie kto jeszcze chętny i w kolejności listy, będę pisać do ludzi, że zwolniło się miejsce. Bo obecnie to tylko namioty w gre wchodzą. Ew. spanie na ziemi :eviltong:

Posted

no niestety będe musiała zabrać ze sobą swojego kundla :razz:
ehh.. jakoś sobie poradzimy.
będzie jechał ktoś z wawy pociągiem? edit. dopiero teraz spojrzałam na 1 strone, że nikogo z warszawy nie będzie - toż to skandal :P :wink:

• 2 weeks later...
Posted

No więc dobrze.... bardzo bym prosiła żeby wpisać mnie i mojego psa na listę oczywiście my pod namiotem - juz mamy wprawę i nie ma problemu :):) mam nadzieję ze uda mi się dotrzeć i tu, i pospędzać miło czas z wami i naszymi podopiecznymi. Może kilka słów o nas... Ja... mieszkam w Rybniku, mam 25 lat, pracuję w szpitalu jako sanitariuszka, w tym roku (dopiero) zrobiłam maturę, przymierzam się do kursu dogoterapii z Maszą.. no właśnie - Masza.. Masza jest cztero-letnią suką rasy Alaskan Malamute. Jak to suka tej rasy lepiej dogaduje sie z psami niż sukami.... generalnie lubi mieć olewczy stosunek do ludzi i zwierząt (im wiecej ktoś zabiega o jej względy tym bardziej olewa, za to garnie sie złośliwie do osób które nie są zainteresowane znajomością z nią). Bawi sie rzadko a jeśli juz to najchętniej z psami, które są zbliżone do niej gabarytowo... małe psy jej raczej nie krecą... jakby ktoś był bardziej zainteresowany to zapraszam do wątku Maszy --> link w podpisie, pod spodem. :) Pozdrawiam serdecznie.