Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']Tylko nie Cerberowa:mad::evil_lol:[/quote]

a co masz do mnie?????????
i czemu się wystraszyłeś? a co ja jakaś trędowata jestem, czy coś?

[quote]nie no bez przesady:eviltong:[/quote]czemu???

Posted

Martaaaa kryjmy sie Luiza nadciągaaaaaa:evil_lol:
Luizko-nie no gdzież tam ,ja do ciebie nic nie mam.Raczej w trosce o ciebie ,bo uważam ,że nie bawiłabyś sie zbyt dobrze w takim towarzystwie:roll:
I marcie chodziło zapewne o to samo.:cool3:

Posted

[quote name='olekg89']Martaaaa kryjmy sie Luiza nadciągaaaaaa:evil_lol:
Luizko-nie no gdzież tam ,ja do ciebie nic nie mam.Raczej w trosce o ciebie ,bo uważam ,że nie bawiłabyś sie zbyt dobrze w takim towarzystwie:roll:
I marcie chodziło zapewne o to samo.:cool3:[/quote]

rozumiem... nie no spoko... ja i tak nie mam możliwości by gdziekolwiek jechać, ale nie oznacza to tak czy siak, że nie potrafię, lub, ze nie mogłabym się dobrze bawić ,,w takim'' towarzystwie :)

Posted

Olek czasem mógłbyś już odpuścić :) idź zobacz czy Czarkowi rana dobrze się goji :P

Posted

[quote name='Cerber']rozumiem... nie no spoko... ja i tak nie mam możliwości by gdziekolwiek jechać, ale nie oznacza to tak czy siak, że nie potrafię, lub, ze nie mogłabym się dobrze bawić ,,w takim'' towarzystwie :)[/QUOTE]

hym, a po co ci oglądać ten wątek? :hmmmm:

Posted

[quote name='olekg89']Matka miłosierdzia??Po co się wtrącasz??
Luiza odebrała to całkiem inaczej niż ty.Więc pilnuj sobie Łukasza :cool3:[/quote]
[I][B]już ja sobie go pilnuję :diabloti: przez kilka postów byłes milutki :eviltong:[/B][/I]

Posted

[quote name='Unbelievable']hym, a po co ci oglądać ten wątek? :hmmmm:[/quote]

Weszłam sobie z ciekawości. Nie ukrywam, ze przez chwilkę też pomyślałam coby może pojechać, ale w sumie jak przemyślałam, to raczej się nie wybiorę... no a że akurat o sobie co nie co przeczytałam, to się odezwałam... :razz: z resztą dogo jest z tego co wiem ogólnodostępne i chyba można wszędzie wchodzić i czytać? :cool1:

Posted

Olus kochany Ty uważąj lepiej na bana, modzi czuwają :diabloti:

[quote name='dogomanka_']a tutaj jak zwykle milutko i przyjemnie.:loveu::diabloti:[/quote]
Kondomanka przeciez to w koncu dogomaniacy :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='olekg89']szanszajn-harmonii i zgody na dogo nie ma:diabloti:A na zlotach to już w ogóle:evil_lol:[/quote]
Ja się tam z wami pozabijam:eviltong: Mam niewyparzona gębę:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']szanszajn-harmonii i zgody na dogo nie ma:diabloti:A na zlotach to już w ogóle:evil_lol:[/quote]

no my to np. mamy coroczną tradycję chociaż raz się ostro pokłócić :eviltong::diabloti:

ale ogólnie na zlocie wszyscy się kofciają przecież :diabloti::evil_lol:

Posted

Częściowo ,ale też z tego powodu że spotykamy się częściej w Vipowskim gronie:diabloti:

Marta-jacy groźni:diabloti:To wy jacyś zahukani i się baliście do nas przyjść na tarasik :diabloti: