yuki Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='olekg89']Dochodzenie do porozumienia z osobą z którą nie jest się prawnie związanym jest żałosne.Nie jesteś jego własnością i możesz robić co ci się podoba.[/QUOTE] Oj, Olek ale się czepiasz :lol: niech sobie dochodzą jak chcą, nic Ci do tego przecież :cool3: Nie ma różnicy poza tym czy jest się prawnie związanym czy nie :p Quote
Estera Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Rinuś już w sumie nie ma miejsc w domkach [url]http://www.dogomania.pl/forum/12987762-post309.html[/url] Quote
olekg89 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Yuki-ale dla mnie to żałosne i już:lol:I musze to powiedzieć ,bo inaczej boli mnie serduszko:-(:evil_lol: Quote
Pinesk@ Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Hmm czyli domki wszystkie zajęte? Co za pech :diabloti: Jakby się coś wykruszyło to deklaruję swoją obecność+pies, ewentualnie jeszcze osoba towarzysząca+ drugi pies :cool3: EDIT: co do campingów- samemu trzeba przytargać czy są na miejscu?:evil_lol: I wyżywienie rozumiem każdy na własną rękę, tak? Quote
Mi. Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 a jak daleko od naszego miejsca będą jakieś sklepy?:cool3: hmm... skoro to od 5 lipca to może wpadłabym na więcej niż na 2 dni to po drodze miałabym też urodziny na zlocie :cool3: 18. :diabloti: hehe no a nad psem to się zastanawiam.. niby dobry byłby dla niej taki skok na głęboką wodę ale myśle, że wtedy obie będziemy się męczyć :roll: Quote
olekg89 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Pineska-to nie kolonia ,jesz to co sobie kupisz i zrobisz.:razz: Quote
Rinuś Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='olekg89']Dochodzenie do porozumienia z osobą z którą nie jest się prawnie związanym jest żałosne.Nie jesteś jego własnością i możesz robić co ci się podoba.[/quote] A co za różnica czy jesteśmy prawnie związani czy nie?Związek to kompromisy na które trzeba iść:) będziesz w związku to zobaczysz :DTy też bałbyś się mnie puścić samą :P uu a te miejsca to lipa,ale na bank się wykruszy połowa więc się nie martwię :D Quote
Pinesk@ Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='olekg89']Pineska-to nie kolonia ,jesz to co sobie kupisz i zrobisz.:razz:[/quote] Jaaasne, pytam dla pewności :diabloti: Quote
Unbelievable Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Estera']:oops::oops::oops: Nie podziękuję, bo za podziękowania się chyba nie dziękuje. :lol:[/QUOTE] nasz proboszcz zawsze dziękuje za podziękowania :evil_lol: i te dziękowanie schodzi mu dłużej niż podziękowania :evil_lol: Quote
Rahl Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Estera'][B][SIZE=5][COLOR=Red]Na dzień dzisiejszy jestem zmuszona zamknąć zapisy. Nie ma już miejsc wolnych w domkach. Na 33 miejsca mamy 33 osoby. :shake: Następne zapisy będą ew. w marcu jak ktoś się wykruszy, a znając życie- wykruszą się. :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/B] Na razie zapraszam do namiotów/przyczep campingowych. :cool3:[/quote] Hmmm... dzisiaj dostałam od os. tow. zapewnienie, że może jechać... Ale rozumiem, że nie ma dla niej miejsca? Tzn. Ja być może mogłabym spać z nią w namiocie, ale mojej mamie się to nie podoba, porozmawiam z tatą, może on ją namówi :roll: . W sumie, to dałoby się do mnie dopisać na pierwszej stronie os. tow. i domek/namiot ? :razz: Quote
olekg89 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Asia-zostań przy domku przecież wiesz jak to jest do końca roku się połowa wykruszy:razz:I twoja Os.tow. wskoczy na miejsce. Quote
Rahl Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dobra, w sumie to masz rację... ;] to czekam cierpliwie aż się zwolni miejsce dla mnie i Ewki ;] Quote
olekg89 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ee przecież ty jesteś na liście :evil_lol: A poza tym stwierdziłem z Esti ,ze jak możecie razem spać w łóżku:cool3:To Esti zapisze ci os.tow. bez czekania na miejsce. Quote
Mysia_ Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Rinuś, według mnie bez róznicy czy jesteście prawnie związani czy też nie, wiadomo, że na kompromis czasem trzeba pójść ;) ale żeby nawzajem się ograniczać - tego to ja zupełnie nie rozumię :roll: Jesteście dorosłymi ludźmi i sami o sobie decydujecie, a odpoczynek od siebie napewno dobrze Wam zrobi :diabloti: Quote
Rahl Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 A spoko, oczywiście, że możemy... :) W razie gdyby łóżko było trochę małe, to mogę wziąć śpiwór... ;-) A no, w sumie, to jestem na liście... Nie wiem co ze mną dzisiaj, trochę roztrzepana jestem :PP Quote
Estera Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Pinesk@']Hmm czyli domki wszystkie zajęte? Co za pech :diabloti: Jakby się coś wykruszyło to deklaruję swoją obecność+pies, ewentualnie jeszcze osoba towarzysząca+ drugi pies :cool3: EDIT: co do campingów- samemu trzeba przytargać czy są na miejscu?:evil_lol: I wyżywienie rozumiem każdy na własną rękę, tak?[/quote]Tak domki są zajęte, namioty/campingi trzeba samemu przytachać :razz: Zapiszę Ciebie sobie w moim magicznym zeszyciku (w którym zapisuję, o co mam zapytać p.Agnieszke, bo jak wspominałam wcześniej mam sklerozę :evil_lol:) i dam znać jak się coś zwolni. Ale dla pewności, sama śledź pierwszą stronę :cool3: Wyżywienie na własną rękę. [quote name='Mi.']a jak daleko od naszego miejsca będą jakieś sklepy?:cool3: hmm... skoro to od 5 lipca to może wpadłabym na więcej niż na 2 dni to po drodze miałabym też urodziny na zlocie :cool3: 18. :diabloti: hehe no a nad psem to się zastanawiam.. niby dobry byłby dla niej taki skok na głęboką wodę ale myśle, że wtedy obie będziemy się męczyć :roll:[/quote] Nie mam pojęcia jak ze sklepami, ale już zapisuję sobie to w magicznym zeszyciku i zapytam kiedyś :cool3: co do psa, to sama znasz go najlepiej :eviltong: [quote name='Unbelievable']nasz proboszcz zawsze dziękuje za podziękowania :evil_lol: i te dziękowanie schodzi mu dłużej niż podziękowania :evil_lol:[/quote] :roflt: Asiu- możesz zawsze spać ze swoją os. tow. w jednym łóżku :cool3: Albo można wziąć jakiś materac do domku :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='gordonowa']Dobra, w sumie to masz rację... ;] to czekam cierpliwie aż się zwolni miejsce dla mnie i Ewki ;][/quote] No i zawsze można wziąć jakiś dmuchany materac i śpiwór i spać na podłodze. Gdy się jedzie samochodem to nie problem się z tym zabrać, gorzej gdy jedzie się pociągiem. :cool3: Quote
Rahl Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Gdyby kto nie zauważył, to na poprzedniej strone napisałam, że mogę spać w jednym łóżku lub ew. mogę sobie śpiwór wziąć jeśli łóżka są małe ;-). Quote
Estera Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Asia & Ginger']No i zawsze można wziąć jakiś dmuchany materac i śpiwór i spać na podłodze. Gdy się jedzie samochodem to nie problem się z tym zabrać, gorzej gdy jedzie się pociągiem. :cool3:[/quote]napisałam już to :cool3: [quote name='gordonowa']Gdyby kto nie zauważył, to na poprzedniej strone napisałam, że mogę spać w jednym łóżku lub ew. mogę sobie śpiwór wziąć jeśli łóżka są małe ;-).[/quote] Zauważyłam, ale jak już posta wysłałam, nie chciało mi się edytować. Aśka pewnie tak samo :cool3: My tu chcemy pomóc, a Ty co :mad::lol: Quote
Asia & Ginger Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dokładnie, gdy wysłałam posta, Wasze posty już były i też nie chciało mi się edytować. ;) Jeśli chodzi o sklep, to: [URL="http://www.morskiedomki.pl/index.php?index"]Morskiedomki.pl - Domki letniskowe nad morzem[/URL] [B]Drogowskazy po Bobolinie:[/B] [LIST] [*]Sklep -100m [*]Bar -150m [*]Stołówka -100m [*]Stadnina koni -300m [*]Zarybiony kanał -200m [*]Plaża -500m [/LIST] Quote
Atkaaaa Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Pinesk@']Hmm czyli domki wszystkie zajęte? Co za pech :diabloti: Jakby się coś wykruszyło to deklaruję swoją obecność+pies, ewentualnie jeszcze osoba towarzysząca+ drugi pies :cool3: EDIT: co do campingów- samemu trzeba przytargać czy są na miejscu?:evil_lol: I wyżywienie rozumiem każdy na własną rękę, tak?[/quote] :loveu::loveu:Ania jedziesz:multi::multi: Quote
Marta_Ares Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 ja bym prosiła o wrzucenie na liste rezerwowych 2/3 osob znajomi z dogo i agility z wloclawka stwierdzili ze oni tez by chetnie pojechali:roll: Najlepiej do jednego domku z nami Quote
Marta_Ares Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 nie no bez przesady:eviltong: Ola od Kory i Damian:evil_lol: Quote
olekg89 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 No to ok:evil_lol:Już myślałem ,że Luizkę i wystraszyłem sie:-( Quote
Recommended Posts