Koperek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Coś a'la AZJATA łamane przez MOSKIEWSKI łamane przez na pewno jakiś STRÓŻUJĄCY hehe ;) Tak, czy siak przepiękny pies, na którego zwróciłam uwagę już daaawno temu, ale se pomyślałam: No kto, jak nie on pierwszy znajdzie dom! Cóż- widać pomyliłam się i to mocno- czeka już któryś miesiąc z kolei... Przybył baaardzo chudy i zaniedbany, nie wychodził z początku z budy. Ale to się zmieniło- spójrzcie proszę na zdjęcia :) Krótka notka ze strony Negri: 1941/08 Pięć lat, pies, mieszaniec owczarka kaukaskiego. Trafił do schroniska bardzo chudy. Obecnie przybrał na masie i czeka na nowy dom. Jest troszkę nieufny. Po przełamaniu pierwszych lodów staje sie bardzo miłym i oddanym psem. Fotki moje ;): Quote
GoskaGoska Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 no ja tez mu miala robic ogloszenia - i watek zakładac, a ja po nr to nie parę miesiécy, a rok w schronisku mu zleciał:shake: - jak bym moskiewskiego absoluteni do oglosznie nie dawała- to akurat moskiewski stózujacy - jest rasę uznaną za agresywną Quote
Koperek Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Gdyby miał ucięte uszy i ogon to wyszedłby jak nic OWCZAREK AZJATYCKI! Dlatego nie chcę dawać go w ogłoszeniach, jako stróżujący, czy moskiewski, czy jakiś inny, bo ani podobny z wyglądu, ani z charakteru! On jest fajny, miziasty :) Quote
ulvhedinn Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 On jest wielka klucha do kochania i tyle :evil_lol: Quote
mimoza Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Alez sliczny pies:loveu: Przydaby mu sie fajny domek... Quote
GoskaGoska Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 pies do ogłoszen dostał imię Cezar i ma wyróżione allegro, po Bugimi:cool3: http://allegro.pl/item733043422_piekny_pies_mix_bernerdyna_kaukaza_do_adopcji.html Quote
Koperek Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Może dopiszę, że na obrońcę, czyli psa stróżującego to AZJATEK średnio się nadaje. Oprócz tego, że od przyjęcia go do schronu to dopiero wczoraj usłyszałam dźwięki szczeku, a i tak jedynie na psa zza kraty, a nie na ludzia to on po prostu MISIEK- PRZYTULAK jest! ;) Przewielki i na pewno samą posturą odstrasza, ale maślak i tyle hehe Quote
GoskaGoska Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 a z innym psami się dogaduje? nie wiem czemu jeszcze telefon nie jest czerwony Quote
Koperek Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 GoskaGoska napisał(a):a z innym psami się dogaduje? Oczywiście, że się dogaduje. Nie ma jakichś zatargów. Wiadomo, że najlepiej w nowym domu, aby z suką zamieszkał, ale i samiec nie będzie mu przeszkadzał ;) Quote
xmartix Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ktoś tam do mnie napisał w sprawie innego psa ale jak się nie zdecyduje to zaproponuje tego bo ten jest zdrowy Quote
GoskaGoska Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 podniosę pieska ma jakiegos obserwatora - moze ktos zadzwoni Quote
GoskaGoska Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 to jeszcze raz podniosę - dziewne ze takie ladnego pieska nikt nie chce:shake: Quote
GoskaGoska Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 no nic zobaczymy co będzie jedna Pani - jest nim wstępnie zainteresowana. Quote
GoskaGoska Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Pani byla dzis u psiaka - i bardzo jej się podoba - w pt ma zapisaną kastracje - pies oczywiście :eviltong: Pani teraz wzmacnia ogordzenie mam nadzieję, ze nie zapeszę i jak sie uda to za tydz wreszcie opuści schronisko. Pani widać ze ma serce dla zwierząt i nie chce zapeszyć, ale wydaje mi się , ze będzie dobrze. Quote
Basia1244 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 No i co z tym azjato-benkiem? Już biega po swoim podwórku? Quote
GoskaGoska Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ta Pani co go miala zabrac- go nie weznie, bo owczarek nie dogaduje się ze spanielem i owczarek zamieszka z Panstwem , ale ...nie wiem czy w miedzy czasie nie znalazl innego domu, cos mi sie wydaje ze tak Quote
Recommended Posts