Jump to content
Dogomania

Onka - uratowana przed kieleckim schronem pilnie potrzebuje tymczasu! i domu stałego.

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
Irenko, Eliza - dzięki, ze jesteście...bo mnie juz wszystko opada....a od czytania dogo jeszcze bardziej:shake:

Andziu, zrób jej podstawowy pakiet - ale gratkę - 5, 10 razy pod rząd, żeby waliła po oczach, gumtree z różnych kont na różne miasta, swietokrzyskieschronisko.net i tym samym adopcje.org, e-zwierzak, przygarnijzwierzaka.pl - musi się cosik ruszyć.

Posted

beka napisał(a):
Andziu jak Tinka się czuje?
Nie ma problemów?
Ona powinna znaleźć dom gdzie ktoś jest cały czas...

Wczoraj rano czuła sie nie najlepiej...była osowiała, cały czas spała. Córka do mnie zadzwoniął i wygoniłam ich czym prędzej do weta. Wetka jeszcze raz obejrzała, obmacała, dała antybiotyk (bo w związku tymi 3 szwami), lek przeciwbólowy i nic wiecej nie stwierdziła. Kazałam córce obserwować czy przypadkiem nie będzie krwi w k..e i sikach, ale na szczęście nic takiego nie ma...Wieczoram juz czuła się chyba lepiej, bo była weselsza.

Ona moze zostawać w domu/mieszkaniu jak kogoś nie ma (ja mieszkam na 9 piętrze i jak na razie nawet nikt nie pomyślałby, że ona w ten sposób zrobi...). Tylko po tym wypadku muszą być zamkniete okna....przynajmniej do czasu, kiedy nie poczuje sie pewnie...

i gdzie taki super domek znaleźć jak prawie nikt oprócz wiejskich łochów nie zadzwonił....

ma allegro, jest na krakowskich zwierzakach,muszę siąść nad innymi...:-(

Posted

betel napisał(a):
I co tam u kaskaderki??? Już w lepszej kondycji???

Tak, kaskaderka czuje się dobrze...odetchnęłam:mdleje: jeszcze parę takich akcji i pojadę do psychiatryka (do którego pewne osoby najchętniej by mnie od razu wepchały:cool3:)

tu sobie mozecie poczytać co o mnie sądzą:

FORUM FUNDACJI DLA RATOWANIA ZWIERZĄT BEZDOMNYCH "EMIR" :: Zobacz temat - Raj???dla psow w Niemczech???

czyli w skrócie - jestem nienormalna, zadnego psa nie należy mnie powierzać a na dodatek biorę kasę za adopcje i to jest moim celem - czyli dorobienie się na zwierzakach...

no to już wiecie, z kim macie do czynienia:p

Posted

TO PO PROSTU SKANDAL. Nigdy więcej nie przyłącze się do żadnych działan Emira i Arki , co to za ludzie, jaki poziom umysłowy.Szczeniackie obrażania innych ,bez pokrycia i znajomości tematu oraz faktów. Żenujące.
Andziu, nie przyjmuj się , nawet nie ma co z nimi dyskutować bo nie warto zniżać się do takiego poziomu!!!:angryy:

Ps. Cieszę się że z onką lepiej.

Posted

To samo powiedziałabym w drugą stronę , ale na to jestem jednak za poważna. Przytoczę więc tylko fragment regulaminu forum Emira, którego jego członkowie niestety , jak widać po tym co napisali o Tobie, nie przestrzegają:" Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem".

Jeśli admin toleruje takie teksty , to ten fakt wiele mówi o wiarygodności takiego fotum.:diabloti:
Buziaki Andziu i nie przejmuj się głupotami.

Posted

:mad:ale jaja:angryy:
za co one sie tak na tobie mszcza Andzia?:shake: niezle tak epitety leca, az sie czytac nie chce....

A co to te k u...y bez sumienia i serca obchodzi !?

sa chyba na takie teksty odpowiednie paragrafy:angryy::angryy::angryy:

Posted

nie no poszły po całości ... przegięły :angryy:
zalogowałam się tam i jak się "uaktywnię" to dam upust swoim myślom ... a taki piekny regulamin mają ... ale widać można go mieć w d....
ale mi się zagotowało ... kipię

Posted

fioneczka i po co ?
Tylko się denerwować?
Wiecie co... najważniejsze, że to my wiemy jaka jest nasza kochana Andzia!! :loveu:
I nikt nam jej nie zabierze :lmaa:

Pamietajcie :

Idiota pierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem...

... czy jakoś tak ;>

Jak tam lalka nasza kochana ?
Mozna prosic wiecej zdjec?

Ona jest teraz u Ciebie andziu ?
Gdzies czytalam ze jak twoj pieso wroci to tego piesa amku zrobi ..?:p

Posted

Mnie też te teksty oburzyły, ale nie zamierzm zniżać się do poziomu osób, które je "wyprodukowały" Napisałam jednak na forum Emira parę słów. Cytuję:"Drogie Panie i Panowie, bardzo łatwo jest oczerniać innych i opluwać ich przeróżnymi zarzutami bez podawania konkretnych faktów i dowodów. To, co pisaliście w swoich postach na temat Andzi jest po prostu żenującym przykładem braku wychowania. Szkodzi nie tyle osobie, o której piszecie(bo ci którzy ją znają, wiedzą, że to nieprawda), ale samej fundacji, na forum której się wypowiadacie. Do tej pory miałem o Emirze bardzo dobre zdanie, ale po przeczytaniu takich komentarzy zmuszona byłam je zmienić. Dodam też, że nie znacie regulaminu forum, na którym piszecie, mówiącym że:" Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem".
Przerażający jest nie tylko styl waszych wypowiedzi, ale także język i ortografia. Całość zdecydowanie nie wzbudza zaufania i świadczy o niskiej kulturze piszących. Chyba po prostu lubicie poprawiać własną samoocenę, oczerniając innych. Znam dobrze Andzię i wiem, że jest psiarą z prawdziwego zdarzenia, która robi dla zwierząt bardzo dużo. Proponuję by na przyszłość, pisząc na forum dobrze zastanowić się nad treścią własnych postów choćby ze względu na własne dobro.
Życzę refleksyjnego wieczoru
Betel"

Zrobiłam to raczej z potrzeby serca , nie licząc, że tamta strona coś zrozumie.