magda z. Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Klementynkaa napisał(a):GUTEK ogłoszony na ND, kontakt na amikat. dzięki, ale mi ta strona nie wchodzi-tzn blokuje się, bo jest zawirusowana:roll: wczoraj nawet strazniczce miejskiej pokazywałam i też dużo nie pokazałam;) Quote
Klementynkaa Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 strona jest juz dawno odwirusowana tylko, że gdzies tam zostało zgłoszone, że jest wirus i teraz nie wszyscy maja dostęp, to chyba zalezy od przeglądarki i antywirusa :( czekamy az nasz admin cosik z tym podziała... Quote
magda z. Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Klementynkaa napisał(a):strona jest juz dawno odwirusowana tylko, że gdzies tam zostało zgłoszone, że jest wirus i teraz nie wszyscy maja dostęp, to chyba zalezy od przeglądarki i antywirusa :( czekamy az nasz admin cosik z tym podziała... dobrze wiedzieć, bo bałam sie wejść:roll:. Jeszcze raz Wam bardzo dziękuję, on tutaj nie miałby żadnej szansy. Mam nadzieję, że tez odzyska humor, bo potrafi w niektórych momentach zacząć się po trawie tarzać i tak jakby zaczepiać do zabawy. Kochany psiak z niego, dziękuję za pomoc:loveu: Quote
Seaside Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Magda mnie też dolicz do transportu!! Quote
lolka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 ciotka ja tez dorzucę kilka dyszek a ile to zależy od tego ile mi zostanie zaskórniaków po kupieniu materiałów na budę dla takiego mega mega bidula ze wsi:-( Quote
magda z. Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 dzięki dziewczyny:loveu: Z nowych wieści-Gutek miał wczoraj prześwietlenia, na zdjeciach wychodzi jesczze śrut-raczej już starsze postrzały i to nie jeden, nie dwa:shake: Biedny psiak, tak bardzo się cieszę, ze trafił do Anety. Będę Wam na bieżąco pisać co z chłopakiem. Quote
magda z. Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 mam kolejne 20 zł od Seaside, zrobię dokładne rozliczenie w 1 poście, aby nie było niedomówień;) Kochany Gutek we wspaniałych rękach, jutro będzie wiadomo więcej, na razie trwają badania i konsultacje-wyniki ma chłopak b. dobre, został odrobaczony, mało chodzi, więcej je;) 4-5 kulek śrutu znajduje się w okolicy kręgosłupa, kwestia ich wyciągania zostanie omówiona podczas tych konsultacji-jeszcze raz dziękuję Anecie za tak wspaniałą opiekę i całej fundacji dobciowej za przejęcie chłopaka:loveu: Gutek nie zaczepia innych psów w klinice i jest grzecznym pacjentem. Quote
magda z. Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Seaside napisał(a):to jeszcze 40 zł brakuje :( BeataJ dzisiaj mi cosik prześle;) nie jest źle, wazne, że Gustavos siedzi w dobrych rękach:multi: Quote
lolka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Seaside napisał(a):to jeszcze 40 zł brakuje :( ZuziaM napisala na wątku Karo, że cosik tam zostanie z bazarków Magdy Quote
magda z. Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-orsay-inne-dla-dobermana-gutka-16-09-22-00-a-146130/#post12939111 w pierwszej kolejności ureguluję resztę kosztów transportu, a pozostałe ewentualne pieniądze przeleję na konto Fundacji Nadzieje Dobermana:p to i tak niewiele za szansę jaką psiak od Was dostał:loveu: Quote
magda z. Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Beato dziękuję-już mam na koncie pieniądze od Ciebie za gutkową podróż:loveu: Quote
2010 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 :loveu:Piękny Gutek, trzymam mocno kciuki za pomyślną operację Quote
magda z. Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 ick napisał(a)::loveu:Piękny Gutek, trzymam mocno kciuki za pomyślną operację dziekuję, Gustavos to moja ostatnia psia miłość:razz: Quote
dorota k. Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Magda - czekamy na wieści o Gustawie! Quote
magda z. Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 bazarek juz został zakonczony, tylko go rozliczę to tutaj wszystko opiszę, dzisiaj mam sie zdzwonić z Anetą, ale wiem że jest w dobrych rękach:p niestety 10 szczyli i ich matki zwyciężyły w zwracaniu na siebie uwagę;) Quote
magda z. Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Nasz Guciorek ma się dobrze-właśnie rozmawiałam z Amikat:loveu: w jej rekach chłopak odpoczywa sobie spokojnie. Ogólnie rzecz biorąc jest najprawdopodobniej jeszcze starszy niż początkowo ocenialiśmy, tzn zachowuje się jak na seniora przystało. Dużo je i śpi-tak jakby odsypiał całe życie. Uwielbia wylegiwać się w słońcu:razz: Miał trzy konsultacje odnośnie miednicy-na razie nie będzie ruszana. Pająkowaty chód to najprawdopodobniej wynik działań śrutu-prawdopodobnie ma uszkodzony kręgosłup, ale rezonansu ze względu na śrut nie może mieć. W planach jest tomograf:razz: Ja tak strasznie się cieszę, że on dostał się w takie ręce:multi::multi::multi: Psów nie darzy sympatią, ale za to kotów nie zauważa. Ma swoje ulubione puszki i jak słyszy syk otwierania to jest to jedna z niewielu rzeczy jakie są w stanie go wybudzić:evil_lol: Jest podtuczany:loveu: także na barfie, normalnie nie mógł trafić lepiej:loveu::loveu: Dziękuję jeszcze raz:loveu::p Quote
Cudak Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1170/wyeksploatowana-suka-basseta-z-ropomaciczem-potrzebne-na-leczenie-karme-146654/ Przepraszam za OT Quote
dorota k. Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Gustawie! Wracaj do zdrowia!!!! Masz wielkie grono fanów, którym na Tobie bardzo zależy:loveu::loveu::loveu: Quote
magda z. Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 to ja Wam zdradzę tajemnicę;) Gustaw w sobote pojechał do Niemiec, tam będzie dalej diagnozowany, nie miałam kiedy tego wpisać, bo miałam egzamin, pozostałe info jak uzbieram na kartę do telefonu i zadzwonię do amikat, bo ona zaganiana i na dogo nie ma czasu; ale bazar fachowo rozliczę, co by nie było wątpliwości po ostatnich zajściach:shake: Trzymam tak samo jak Wy kciuki za jego zdrowie, mam nadzieję, że uda sie go tam poskładać i powyciagać śrut, jego dokumentacja medyczna z nim wyruszyła. Quote
Ciencienia Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 O kurcze ale superosko, jak dobrze, że jest taka opcja na te nasze polskie bidne dobeczki - trzymaj sie Gustawo :) Quote
2010 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 To wspaniale ! To wielka szansa dla Gutka!!!Trzymamy kciuki:loveu: Quote
Recommended Posts