Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klementynkaa napisał(a):
GUTEK ogłoszony na ND, kontakt na amikat.

dzięki, ale mi ta strona nie wchodzi-tzn blokuje się, bo jest zawirusowana:roll: wczoraj nawet strazniczce miejskiej pokazywałam i też dużo nie pokazałam;)

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

strona jest juz dawno odwirusowana tylko, że gdzies tam zostało zgłoszone, że jest wirus i teraz nie wszyscy maja dostęp, to chyba zalezy od przeglądarki i antywirusa :( czekamy az nasz admin cosik z tym podziała...

Posted

Klementynkaa napisał(a):
strona jest juz dawno odwirusowana tylko, że gdzies tam zostało zgłoszone, że jest wirus i teraz nie wszyscy maja dostęp, to chyba zalezy od przeglądarki i antywirusa :( czekamy az nasz admin cosik z tym podziała...

dobrze wiedzieć, bo bałam sie wejść:roll:.
Jeszcze raz Wam bardzo dziękuję, on tutaj nie miałby żadnej szansy. Mam nadzieję, że tez odzyska humor, bo potrafi w niektórych momentach zacząć się po trawie tarzać i tak jakby zaczepiać do zabawy. Kochany psiak z niego, dziękuję za pomoc:loveu:

Posted

ciotka ja tez dorzucę kilka dyszek a ile to zależy od tego ile mi zostanie zaskórniaków po kupieniu materiałów na budę dla takiego mega mega bidula ze wsi:-(

Posted

dzięki dziewczyny:loveu:

Z nowych wieści-Gutek miał wczoraj prześwietlenia, na zdjeciach wychodzi jesczze śrut-raczej już starsze postrzały i to nie jeden, nie dwa:shake: Biedny psiak, tak bardzo się cieszę, ze trafił do Anety. Będę Wam na bieżąco pisać co z chłopakiem.

Posted

mam kolejne 20 zł od Seaside, zrobię dokładne rozliczenie w 1 poście, aby nie było niedomówień;)

Kochany Gutek we wspaniałych rękach, jutro będzie wiadomo więcej, na razie trwają badania i konsultacje-wyniki ma chłopak b. dobre, został odrobaczony, mało chodzi, więcej je;) 4-5 kulek śrutu znajduje się w okolicy kręgosłupa, kwestia ich wyciągania zostanie omówiona podczas tych konsultacji-jeszcze raz dziękuję Anecie za tak wspaniałą opiekę i całej fundacji dobciowej za przejęcie chłopaka:loveu: Gutek nie zaczepia innych psów w klinice i jest grzecznym pacjentem.

Posted

bazarek juz został zakonczony, tylko go rozliczę to tutaj wszystko opiszę, dzisiaj mam sie zdzwonić z Anetą, ale wiem że jest w dobrych rękach:p niestety 10 szczyli i ich matki zwyciężyły w zwracaniu na siebie uwagę;)

Posted

Nasz Guciorek ma się dobrze-właśnie rozmawiałam z Amikat:loveu: w jej rekach chłopak odpoczywa sobie spokojnie. Ogólnie rzecz biorąc jest najprawdopodobniej jeszcze starszy niż początkowo ocenialiśmy, tzn zachowuje się jak na seniora przystało. Dużo je i śpi-tak jakby odsypiał całe życie. Uwielbia wylegiwać się w słońcu:razz: Miał trzy konsultacje odnośnie miednicy-na razie nie będzie ruszana. Pająkowaty chód to najprawdopodobniej wynik działań śrutu-prawdopodobnie ma uszkodzony kręgosłup, ale rezonansu ze względu na śrut nie może mieć. W planach jest tomograf:razz: Ja tak strasznie się cieszę, że on dostał się w takie ręce:multi::multi::multi: Psów nie darzy sympatią, ale za to kotów nie zauważa. Ma swoje ulubione puszki i jak słyszy syk otwierania to jest to jedna z niewielu rzeczy jakie są w stanie go wybudzić:evil_lol: Jest podtuczany:loveu: także na barfie, normalnie nie mógł trafić lepiej:loveu::loveu: Dziękuję jeszcze raz:loveu::p

Posted

to ja Wam zdradzę tajemnicę;) Gustaw w sobote pojechał do Niemiec, tam będzie dalej diagnozowany, nie miałam kiedy tego wpisać, bo miałam egzamin, pozostałe info jak uzbieram na kartę do telefonu i zadzwonię do amikat, bo ona zaganiana i na dogo nie ma czasu; ale bazar fachowo rozliczę, co by nie było wątpliwości po ostatnich zajściach:shake: Trzymam tak samo jak Wy kciuki za jego zdrowie, mam nadzieję, że uda sie go tam poskładać i powyciagać śrut, jego dokumentacja medyczna z nim wyruszyła.