Alicja Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Jutro mija rok i 3 miesiące kiedy odszedł Harley i rok kiedy do domu przyniosłam Ozzy'ego Harley'ku ['][']['] Quote
Elastyna Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Jaki ten Wasz Harley piękny :) te zdjęcie jak był malutki jest takie słodkie, czas minie nieubłagalnie i zaciera lekko pamięć i dzięki takim fotom wszystko wraca, te ciepło w sercu ożywa - jak by właśnie ta chwila trwała. Nie każdy pies może doświadczyc takiej miłości jak Harley. Pozdr serdecznie W dniu zadumy dla Harley'a [*] [*] [*] Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Harley'ku spadł pierwszy śnieg :wink: Tak bardzo lubiłeś takie zabawy 8) .Brakuje tu Ciebie :cry: Quote
Alicja Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Za kilkadziesiąt minut 3 grudnia , kolejny 3 kolejnego miesiąca :( To już 16 miesiecy bez Ciebie [color=blue]HARLEY'ku[/color] [img]http://img231.imageshack.us/img231/4286/swieca5lg.gif[/img] Quote
Mantis Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Alicjo, Harley cały czas jest w Waszych serduszkach i dzięki temu jest blisko. Biega po niebieskich łączkach i czeka... [img]http://www.schronisko.wielun.pl/images/candle.gif[/img] Quote
sota36 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Alus - znow kolejny miesiac, a boli tak samo - kiedy ja przezywam te swoje "22" i kiedy jest mi zle, to mocno przytulam sie do Pocieszka i mowie jakiego ma fajnego i madrego Brata, tam wysoko, i mowie, ze i Jego i Atosa baaaardzo kocham!!!!! Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Ja ich obu Bardzo Bardzo Kocham , tylko przytulić mogę Jednego :( i tego żal Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Musiałam CIę szukać moje TY Słoneczko na tym Nowym Dogo :puppydog: już myślałam , że cię nie znajdę :nonono2: . Kolejne święta bez Ciebie , ale jednak z myślą pry tobie .KOCHAMY CIE Quote
sota36 Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 U nas tez - drugie bez Tonia :( Im blizej swiat ja mam gorszy nastroj - jeszcze Darek znalazl kasete video z jednymi swietami z Atosem - rozpakowuje prezent, na szyi ma czerwona kokarde (na kazde swieta chodzil w 'muszce" boze znow rycze...), teraz ta kokarda lezy w pudelku, mlody ma swoja... Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='sota36']U nas tez - drugie bez Tonia :( Im blizej swiat ja mam gorszy nastroj - jeszcze Darek znalazl kasete video z jednymi swietami z Atosem - rozpakowuje prezent, na szyi ma czerwona kokarde (na kazde swieta chodzil w 'muszce" boze znow rycze...), teraz ta kokarda lezy w pudelku, mlody ma swoja...[/quote]......to znaczy , że nie tylko my mamy takie tajemnicze pudełeczko Quote
Alicja Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 [I][IMG]http://img336.imageshack.us/img336/1304/bellleft8yt8mk.gif[/IMG]To już drugie smutne święta bez Ciebie , drugie strojenie choinki z Ozzym .Ty masz Tam swoją choinkę .Nie ma Ciebie z Nami ale Nasze myśli są przy Tobie .[/I] [I][COLOR=seagreen]Spokojnych Świąt Słoneczko [IMG]http://img336.imageshack.us/img336/6334/bellright1si0hx.gif[/IMG][/COLOR][/I] Quote
sota36 Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Czesc Harleyku - spokojnych Swiat, i nie rozrabiaj tam na gorze za bardzo! Pilnuj nam Ozzulca, prosze.... :x-mas: Quote
Bella11 Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Dla Harleya świątecznie:santagri: :santagri: :santagri: :santagri: :santagri: :santagri: :santagri: :santagri: :santagri: :santagri: :santagri: :santagri: :santagri: :santagri: Quote
Alicja Posted December 24, 2005 Author Posted December 24, 2005 Jest po północy...... co mógłbyś mi teraz powiedzieć , nie wiem .........ale ja po raz kolejny muszę Ci powiedzieć ,że bardzo Cię Kocham ...i tęsknię ......... Quote
sota36 Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Alu - jak mozesz pytac, co powiedzialby Harley - przeciez to oczywiste! Przytulilby sie do Ciebie i uslyszalabys, jak bardzo Was kocha! Posluchaj .... Nie slyszysz? Wlasnie to zamruczal! Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Harleyku ['][']['] skopiowałam od Aggi , ale są to piekne słowa [QUOTE]i psu czas iść do psiego nieba to niedaleko pies wyrusza przecież przy Tobie jest psie niebo z Tobą zostanie jego dusza."[/QUOTE] Quote
Alicja Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Ostatni dzień Starego Roku i właśnie tej nocy przyśnij mi się [B]Harley :multi: [/B]jestem szczęśliwa :loveu: Quote
Nitka&Gosia Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 :-(Smutne... Mój pies Reks (*) też miał 4 lata...Niestety nie ma go już z nami. :placz: Ale dobrze że masz go w swoim serduszku,myślisz o nim. Mi też się ostatnio Reksio śnił. Quote
Alicja Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 dziś mija dokładnie 17 miesięcy / to też był wtorek:-( / Quote
sota36 Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Alus - zawsze jest jakis wtorek, dla mnie - jakis piatek, niestey. Kiedy jest mi zle i tesknie za Atose, a jest to bardzo czesto, mimo, ze mlodego bardzo, bardzo kocham, to sie wlasnie do niego tule i mu mowie,jaki jest dla mnie wazny, to troche pomaga.... Quote
Mi. Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 łezka w oczku się kręci... aż wkońcu wypływa... samotna bo nie ma do kogo....... ale pamięta o wszystkim ... o wszystkim co się zdarzyło.... przypomni ci o wspomnieniach.. gdy tylko tego zapragniesz..... świeczuszki dla wszystkich ich potzrebujących... wiem co czujecie... gdyby był tu teraz ze mną slop.......:-( :-( :placz: :placz: :placz: nie sądziłam że jak tylko jedną chwilkę pomyśle o nim....... łza......... już jest mokra koszula ......... KOCHAM CIE!!!!!!!!!!!!!!!! jestem pogrążona w smutku na wieki......:-( nie moge o nim myśleć Quote
PiotrekJ Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Alu, wreszcie tu dotarłem :roll: ... Cudowny był Harley, brak mi słów po przeczytaniu tego wszystkiego :roll: ... Ważne, że pozostał w Twoim sercu i cały czas o nim pamiętasz ... Baaardzo mi przykro :-( :-( :-( ... Quote
Recommended Posts