Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki ten Wasz Harley piękny :)
te zdjęcie jak był malutki jest takie słodkie, czas minie nieubłagalnie i zaciera lekko pamięć i dzięki takim fotom wszystko wraca, te ciepło w sercu ożywa - jak by właśnie ta chwila trwała.
Nie każdy pies może doświadczyc takiej miłości jak Harley.
Pozdr serdecznie

W dniu zadumy dla Harley'a [*] [*] [*]

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Za kilkadziesiąt minut 3 grudnia , kolejny 3 kolejnego miesiąca :( To już 16 miesiecy bez Ciebie [color=blue]HARLEY'ku[/color]
[img]http://img231.imageshack.us/img231/4286/swieca5lg.gif[/img]

Posted

Alicjo, Harley cały czas jest w Waszych serduszkach i dzięki temu jest blisko. Biega po niebieskich łączkach i czeka...

[img]http://www.schronisko.wielun.pl/images/candle.gif[/img]

Posted

Alus - znow kolejny miesiac, a boli tak samo - kiedy ja przezywam te swoje "22" i kiedy jest mi zle, to mocno przytulam sie do Pocieszka i mowie jakiego ma fajnego i madrego Brata, tam wysoko, i mowie, ze i Jego i Atosa baaaardzo kocham!!!!!

• 3 weeks later...
Posted

Musiałam CIę szukać moje TY Słoneczko na tym Nowym Dogo :puppydog: już myślałam , że cię nie znajdę :nonono2: .
Kolejne święta bez Ciebie , ale jednak z myślą pry tobie .KOCHAMY CIE

Posted

U nas tez - drugie bez Tonia :( Im blizej swiat ja mam gorszy nastroj - jeszcze Darek znalazl kasete video z jednymi swietami z Atosem - rozpakowuje prezent, na szyi ma czerwona kokarde (na kazde swieta chodzil w 'muszce" boze znow rycze...), teraz ta kokarda lezy w pudelku, mlody ma swoja...

Posted

[quote name='sota36']U nas tez - drugie bez Tonia :( Im blizej swiat ja mam gorszy nastroj - jeszcze Darek znalazl kasete video z jednymi swietami z Atosem - rozpakowuje prezent, na szyi ma czerwona kokarde (na kazde swieta chodzil w 'muszce" boze znow rycze...), teraz ta kokarda lezy w pudelku, mlody ma swoja...[/quote]......to znaczy , że nie tylko my mamy takie tajemnicze pudełeczko

Posted

[I][IMG]http://img336.imageshack.us/img336/1304/bellleft8yt8mk.gif[/IMG]To już drugie smutne święta bez Ciebie , drugie strojenie choinki z Ozzym .Ty masz Tam swoją choinkę .Nie ma Ciebie z Nami ale Nasze myśli są przy Tobie .[/I]
[I][COLOR=seagreen]Spokojnych Świąt Słoneczko [IMG]http://img336.imageshack.us/img336/6334/bellright1si0hx.gif[/IMG][/COLOR][/I]

Posted

Dla Harleya świątecznie:santagri: :santagri: :santagri: :santagri: :santagri: :santagri: :santagri: :santagri: :santagri: :santagri: :santagri: :santagri: :santagri: :santagri:

Posted

Jest po północy...... co mógłbyś mi teraz powiedzieć , nie wiem .........ale ja po raz kolejny muszę Ci powiedzieć ,że bardzo Cię Kocham ...i tęsknię .........

Posted

Alu - jak mozesz pytac, co powiedzialby Harley - przeciez to oczywiste! Przytulilby sie do Ciebie i uslyszalabys, jak bardzo Was kocha! Posluchaj .... Nie slyszysz? Wlasnie to zamruczal!

Posted

Harleyku [']['][']

skopiowałam od Aggi , ale są to piekne słowa [QUOTE]i psu czas iść do psiego nieba
to niedaleko pies wyrusza
przecież przy Tobie jest psie niebo
z Tobą zostanie jego dusza."[/QUOTE]

Posted

Alus - zawsze jest jakis wtorek, dla mnie - jakis piatek, niestey. Kiedy jest mi zle i tesknie za Atose, a jest to bardzo czesto, mimo, ze mlodego bardzo, bardzo kocham, to sie wlasnie do niego tule i mu mowie,jaki jest dla mnie wazny, to troche pomaga....

Posted

łezka w oczku się kręci... aż wkońcu wypływa...
samotna bo nie ma do kogo.......
ale pamięta o wszystkim ... o wszystkim co się zdarzyło....
przypomni ci o wspomnieniach.. gdy tylko tego zapragniesz.....
świeczuszki dla wszystkich ich potzrebujących... wiem co czujecie...

gdyby był tu teraz ze mną slop.......:-( :-( :placz: :placz: :placz:
nie sądziłam że jak tylko jedną chwilkę pomyśle o nim.......
łza.........
już jest mokra koszula ......... KOCHAM CIE!!!!!!!!!!!!!!!!

jestem pogrążona w smutku na wieki......:-( nie moge o nim myśleć

Posted

Alu, wreszcie tu dotarłem :roll: ...
Cudowny był Harley, brak mi słów po przeczytaniu tego wszystkiego :roll: ...
Ważne, że pozostał w Twoim sercu i cały czas o nim pamiętasz ...
Baaardzo mi przykro :-( :-( :-( ...