Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandrossa']ja jednak sadze ze warto wlascicieli poinformowac nawet o tym fakcie ze pies jest z powrotem w schronisku a nie blaka sie niewiadomo gdzie :roll:

A ja myślę, że gdyby im zależało na znalezieniu psa, to sami zadzwoniliby do schroniska...

Przepraszam za off...
Bardzo proszę o głosy na nr 2: http://www.dogomania.pl/threads/2059...1#post16801354
Moje psiaki są strasznie zadłużone, bardzo przydałby się im taki zastrzyk gotówki :-(

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='koosiek']Z poprzednich postów wynikało, że w ogóle nie zadzwonili.
Czyli adoptują innego psa, czy jednak Brodzik do nich wrócił?[/QUOTE]

Brodzik jednak nie wrócił do tej pani :(

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Czemu :(???[/QUOTE]

Brodzik jest psem bardzo czujnym (oczywiście jego czujność jest ustawiona na ucieczki) on wypatrzy każde miejsce którym będzie mógł uciec.
Więc ja wcale się nie dziwię że właścicielka azylu nie wydała go z powrotem do tej pani bo ja też bym tak zrobiła. Jeżeli Brodzio wyczuje gdzie może dać nogę to będzie tak robił i tak po wydaniu wrócił by do azylu także po kilku dniach tylko z niepotrzebnym narażeniem jego życia przez np. potrącenie przez samochód.

Posted

Niestety Brodzik jest strasznym uciekinierem :( najlepiej gdyby zamieszkał w bloku.
Słyszałam wersję, że on dwa razy uciekł z tego domu, ale nie wiem ile w tym prawdy. Pani podobno nie chciała później adoptować innego psa.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 11 months later...