koosiek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Aleksandrossa']ja jednak sadze ze warto wlascicieli poinformowac nawet o tym fakcie ze pies jest z powrotem w schronisku a nie blaka sie niewiadomo gdzie :roll: A ja myślę, że gdyby im zależało na znalezieniu psa, to sami zadzwoniliby do schroniska... Przepraszam za off... Bardzo proszę o głosy na nr 2: http://www.dogomania.pl/threads/2059...1#post16801354 Moje psiaki są strasznie zadłużone, bardzo przydałby się im taki zastrzyk gotówki :-( Quote
gosia1701 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Pani zadzwoniła jeszcze tego samego dnia :) Brodzik uciekł jej ok. 16:30 a o 17 był już w azylu Quote
Aleksandrossa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 no to chyba normalne ze jak pies ucieknie to najpierw go szukamy w okolicy a dopiero pozniej dzwonimy gdzies (np.do schronu)... Czyli psiak z powrotem w domu :)? Quote
koosiek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Z poprzednich postów wynikało, że w ogóle nie zadzwonili. Czyli adoptują innego psa, czy jednak Brodzik do nich wrócił? Quote
gosia1701 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 nie wiem czy wrócił do tej pani jak ja wychodziłam ze schroniska to Brodzik przybiegł Quote
gosia1701 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='koosiek']Z poprzednich postów wynikało, że w ogóle nie zadzwonili. Czyli adoptują innego psa, czy jednak Brodzik do nich wrócił?[/QUOTE] Brodzik jednak nie wrócił do tej pani :( Quote
gosia1701 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='Aleksandrossa']Czemu :(???[/QUOTE] Brodzik jest psem bardzo czujnym (oczywiście jego czujność jest ustawiona na ucieczki) on wypatrzy każde miejsce którym będzie mógł uciec. Więc ja wcale się nie dziwię że właścicielka azylu nie wydała go z powrotem do tej pani bo ja też bym tak zrobiła. Jeżeli Brodzio wyczuje gdzie może dać nogę to będzie tak robił i tak po wydaniu wrócił by do azylu także po kilku dniach tylko z niepotrzebnym narażeniem jego życia przez np. potrącenie przez samochód. Quote
siekowa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Niestety Brodzik jest strasznym uciekinierem :( najlepiej gdyby zamieszkał w bloku. Słyszałam wersję, że on dwa razy uciekł z tego domu, ale nie wiem ile w tym prawdy. Pani podobno nie chciała później adoptować innego psa. Quote
Piromanka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Brodziku, jestem takze ja. Prosze o pomoc w szukaniu mu domu i zagladajcie na watek... Quote
Recommended Posts