__Lara Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 żabusia napisał(a):Dziś był tam mój tato. Czekał 15-20 minut, gwizdał, wołał i żadna psinka się nie pojawiła. Niestety nie było się też kogo zapytać co się z nią stało, nikogo nie było. Tak więc przyjmuję wersję o jej śmierci za prawdziwą. Straszna szkoda, była taka śliczna i wesoła. Chciałam ją stamtąd zabrać ale mój partner mi na to nie pozwolił :-(. :( szkoda.... Quote
wanda szostek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/187103-M%C5%82ody-psiak-w-typie-onka-na-statoil.-Pomocy Kto może pomóc bo sytuacja się powtórzy. Quote
Sankja Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 żabusia napisał(a):Dziś był tam mój tato. Czekał 15-20 minut, gwizdał, wołał i żadna psinka się nie pojawiła. Niestety nie było się też kogo zapytać co się z nią stało, nikogo nie było. Tak więc przyjmuję wersję o jej śmierci za prawdziwą. Straszna szkoda, była taka śliczna i wesoła. Chciałam ją stamtąd zabrać ale mój partner mi na to nie pozwolił :-(. zmień "partnera" bo co to za partner, który psa w potrzebie każe na ulicy zostawić! Quote
Recommended Posts