wikuwiku Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Dobra, już jestem. Jeżeli dobrze pójdzie stanie się jeden a dokładnie jedna suczka, krótkowłosa. miałem telefon od Dobermanicy i ktoś od niej szuka takiego szczyla. Moniczka zajmie się wizytami i jak dobrze pójdzie piesek pojedzie do domku z ogrodem. Dziś pojadę porobić fotki i powrzucam ( już umiem) Podsumowując Afra poszła do domku Amon może pojdzie Amelka zostaje, na razie ale damy rade przy takim zaiteresowaniu ciotek i wujaszków nie ma szans na porazkę. Gluciu moje belferskie zapędy się sprawdziły i nauczyłem szczyle być grzecznymi dzieciakami, konsekwencja i wzmocnienie pozytywne, ja będę oponował za dorabianiem ideologii i teorii, tyle tylko, że w indywidualnym podejściu do każdego psiura, bez uogólnień. Psióry są zdrowe poszczepione, odrobaczone, dobodźcowywane... 25.09. drugie szczepionki, poźniej wg kalendarza szczepień. Przypominam ,że fundusze na utrzymanie szczyli można wpłacać na konto fundacji, zainteresowanych zapraszam koniecznie z dopiskiem niedoszli topielce:loveu::loveu::loveu: Quote
Glutofia Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Rafał gratuluję pedagogicznego podejścia do małych rozbójników Quote
_Mona Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Zagladam i podnosze maluszki :multi: aby także szybko znalazły nowe domki Quote
wikuwiku Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Niestety państwo od Dobermanicy raczyli ją powiadomić dopiero wczoraj wieczorem, że jednak nie wezmą naszego Amonka, bo zabrali już sobie jakąś sunię, oby ona miala się u nich dobrze. tak więc zostają dwa maluchy do adopcji Amon i Amelka. Quote
HebaNova Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 na akcji na pewno pójdą jako pierwsze, kto by się nie zakochał w takich klusiach :loveu: Quote
wikuwiku Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Mam nadzieję,że nie tylko znajdą domki, ale przede wszystkim porządne. Quote
_Mona Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Wikuwiku trzymam kciuki za Twoje maluszki, aby jak najszybciej znalazły dobre domki....A na akcji szanse wzrosną do adopcji.... Quote
kuba123 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 będę miała co ''miętolić'':diabloti: mam je ju ''zaklepane:evil_lol: Quote
wikuwiku Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Kubuś przykro mi maluchy już w domkach, ale cos Ci przywelokę na biede jakiegoś pluszaka.:diabloti:, no dora przyprowadzę Ci szczeniaczka jakiegoś do tego czasu znajdę. Quote
kuba123 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 i znalazł i znalazł:multi::multi::multi: Quote
_Mona Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 wikuwiku ciesze się,ze maluszki juz poszły do nowych domów, będziesz musiał poszukac nowych tymczasowiczów, napewno na akcji cos sie znajdzie:lol: Quote
wikuwiku Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Do akcji bym umarł, już mam trójkę rodzeństwa 6-cio tygodniowe szczyle, zaraz robimy wąteczek i szukamy domeczków Quote
Recommended Posts