Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra, już jestem. Jeżeli dobrze pójdzie stanie się jeden a dokładnie jedna suczka, krótkowłosa. miałem telefon od Dobermanicy i ktoś od niej szuka takiego szczyla. Moniczka zajmie się wizytami i jak dobrze pójdzie piesek pojedzie do domku z ogrodem. Dziś pojadę porobić fotki i powrzucam ( już umiem)
Podsumowując Afra poszła do domku
Amon może pojdzie
Amelka zostaje, na razie ale damy rade przy takim zaiteresowaniu ciotek i wujaszków nie ma szans na porazkę.

Gluciu moje belferskie zapędy się sprawdziły i nauczyłem szczyle być grzecznymi dzieciakami, konsekwencja i wzmocnienie pozytywne, ja będę oponował za dorabianiem ideologii i teorii, tyle tylko, że w indywidualnym podejściu do każdego psiura, bez uogólnień.
Psióry są zdrowe poszczepione, odrobaczone, dobodźcowywane...
25.09. drugie szczepionki, poźniej wg kalendarza szczepień.
Przypominam ,że fundusze na utrzymanie szczyli można wpłacać na konto fundacji, zainteresowanych zapraszam koniecznie z dopiskiem niedoszli topielce:loveu::loveu::loveu:

Posted

Niestety państwo od Dobermanicy raczyli ją powiadomić dopiero wczoraj wieczorem, że jednak nie wezmą naszego Amonka, bo zabrali już sobie jakąś sunię, oby ona miala się u nich dobrze. tak więc zostają dwa maluchy do adopcji Amon i Amelka.