brazowa1 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Malwinka ma połtora roku i jest nieduzym pieskiem,siega do polowy łydki.W schronisku dala sie poznac jako przemila,lagodna suczka o ogromnej potrzebie kontaktu z ludzmi.Jest najbardziej przytulasta z wszystkich psow w schronisku.Przytula sie do rąk,do kolan,szuka opieki,prosi o wzięcie na ręce,az przykro,ze potem trzeba opuścić Malwinke i zostawic ja sama w boksie. Malwinka bardzo boi sie smyczy-od razu kładzie sie.Zachęcona podchodzi kilka krokow,ale widac,ze smycz powoduje u niej wielki strach.Dlatego raczej nie powinna mieszkac w bloku,tylko w spokojnej okolicy,najbardziej idealnie,gdyby Malwinka zamieszkala w domu z ogrodzonym ogródkiem i tam pomalutku,w komfortowych warunkach,bylaby na nowo uczona,ze smycz oznacza fajny spacer,a nie cos strasznego :shake: Dla kogo bylaby najlepszym pieskiem? dla lagodnych,spokojnych ludzi,ktorzy szukaja pieska-przytulanki.Na Malwinke nie wolno krzyczeć,czy traktowac ja szorstko,musi nareszcie poczuc sie bezpieczna.... ma super,jakby niebieskie włoski na glowce Jest ładnym pieseczkiem ,o dłuższej siersci,odpowiednio pielęgnowana bedzie pieknością. Quote
akucha Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 O rany, Brązowa, dużo masz jeszcze takich pluszaków w rękawie? takie pieski... Kto pokocha Malwinkę? Quote
Fiks Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Akuszko będziesz robić małej ogłoszenia? Bo jakby co to ja mogę zrobić. Quote
brazowa1 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 moge zrobic trojmiejskie,ale to bezpłatne. Quote
akucha Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Fiks napisał(a):Akuszko będziesz robić małej ogłoszenia? Bo jakby co to ja mogę zrobić. :lol: zrób, ja już ich trochę mam, pomoc się przyda. Quote
brazowa1 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 kazda pomoc dla psiakow z Dabrowki na wage złota! Quote
Fiks Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ok. Wy dziewczyny zgrany duet jesteście to nie chcę się tu Wam wcinać :eviltong: ale psiaki z Dabrówki tak mi bliżej serca leżą :-( Zrobię allegro, alegratkę, trójmiejskie i gumtree. Quote
akucha Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Dziękujemy Fiks :loveu: My chętnie stworzymy dąbrówkowy tercet, kwartet ... i jak tam dalej leci. Oby nas jak najwiecej :lol:, to przekłada sie na domy. A one tak potrzebne. Fiks, ja ostatnio nie mogę na gumtree zdjęc wklejać. Ciągle błąd i błąd, może wiesz o co chodzi? Quote
Fiks Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 akucha napisał(a):.... Fiks, ja ostatnio nie mogę na gumtree zdjęc wklejać. Ciągle błąd i błąd, może wiesz o co chodzi? A nie wiem, nie mam problemów ze zdjęciami na gumtree. Wczoraj robiłam tam ogłoszenia Misiowi i było wszystko oki. Zaraz będę robiła następne to przetestuję. Quote
Fiks Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Malwinka-słoneczko do przytulania szuka domu (726048606) - Aukcje internetowe Allegro Malwinka-słoneczko do przytulania szuka domu Malwinka-słoneczko do przytulania szuka domu - Ogłoszenia Malwinka-słoneczko do przytulania szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Trójmiasto Quote
Fiks Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Akucha korzystasz z opery? :razz: Dodawanie zdjęć w gumtree działa na przeglądarkach: IExplorera i firefoxa. W operze wywalił mi błąd. Quote
akucha Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Tak, z Opery kurde... :cool3: Explorera nawet nie mam, Firefoxa nie lubię. No cóż, bedę musiała się z nim zaprzyjaźnic, dzieki wielkie za rozwikłanie zagadki :lol: Quote
Fiks Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Dziś była nauka chodzenia na smyczy..... Na początku Malwinka w ogóle nie chciała iść, więc położyliśmy się na łące i wygrzewaliśmy na słońcu. Ale....po jakimś czasie Malwinka sama zaczęła spacerować. Tzn. ona była ze mną na spacerze. Szłam za nią gdzie chciała. I potwierdzam, przytulak niesamowity :loveu: Quote
akucha Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Śliczna jest, dałam ją na eOferty i przygarnijzwierzaka Quote
Fiks Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Cieszę się, że Malwinka pojechała do domu :Cool!: Quote
brazowa1 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Pani Malwinkowa dzwonila!!!Jest OK-suczka zjadła kolacje,kupa i sioo na dworze i nawet chodzi na smyczy,jako-tako.Kota ignoruje,spokojniutka,dostała swoje legowisko,była juz u swojego weta.Oby tak dalej! a w ogóle pani przyjechala konkretnie po Panczite-Tikulinke,ale suczka bała sie 12stoletniej córki i zareagowała chapnięciem. Quote
Fiks Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 To dobrze będzie, bardzo dobrze. Ona się rozkręci, tylko żeby dali jej czas. Quote
Recommended Posts