Jump to content
Dogomania

Galeria Jury , Tita i Reso pies używany - spis treści str. 1

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kalinaM napisał(a):
oo Jura:)
hehehe co tu dużo mówić mojej galeri teraz tez nikt nie odwiedza:lol: ...a fotki dałam:obrazic::lol: .

Ja odwiedzam regularnie, ale nic nie piszę :oops:

Posted

Paulinka18 napisał(a):
Ja odwiedzam regularnie, ale nic nie piszę :oops:

Ja tez odwiedzm regularnie Twoją galerie:D
hihih Jura ma oczy okragłe a moja Perła takie zkośnawe:D.

Posted

my odwiedzamy galerie slicznej psinki :loveu:

na moim osiedlu jest nawet hodowla haszczakow :cool3:, na przyczepie do przewozu psin maja napisane "wilki z wilkowyji" to pewnie ich przydomek. Jezdza zapewne na jakies zawody psich zaprzegow bo widzialam jak cwiczyli :razz:, noi ta przyczepa :D

my takze zapraszamy do naszej galerii i pozdrawiamy :cool3:

Posted

Jura wczoraj przyniosła do domu nową koleżankę. Niestety koleżanka miała jej posłużyć do celów konsumpcyjnych i nie przeżyła :shake: . Jura chciała zjeść tą kurę łącznie z pierzem. Na szczeście właściciel kury jeszcze się nie zgłosił :evil_lol: (już 3 raz nam udało).

Posted

W weekend byłyśmy z Jurą na zlocie byłego forum dogolandia a obecnego stake out czyli krótko mówiąc zlocie zaprzęgowców.

Atmosfera była super, wspaniali ludzie, super tereny no i psy. Byłam tam razem z Mikart-em z DGM.

Wspólne spacery po lesie i okolicach z taką gromadką psów budziły zdziwienie :-o :evil_lol: .

Na razie wstawię tylko kilka zdjęć, które zrobiłam własnym aparatem a jak dostane inne to też wstawię.

Jury jęzor

Jura z "chłopakiem"

W liściach

Odpoczywamy

Część osób ze zlotu
http://img83.imageshack.us/img83/6951/dsc05948dc0.jpg

Paco i Hera od Mikarta

Posted

No byłam na zlocie Dogolandii (która już nie istnieje :lol: a w zamian jej jest forum stake out)

Tam były glównie haszczaki, ale było też 6 malamutów.

Podpisik zrobiłam sama :cool1: . Nie jest może idealny, ale nudziło mi sie więc sobie zrobiłam :evil_lol:

Posted

Zjaśniała bo jest wyliniała. Ona zawsze jak już cała wylinieje to robi się srebrna :lol: . Ostatnio mi znajomy powiedział, że co ja mu za kity wciskałam że ona czarno-biała jak ona srebrna jest :evil_lol: .