Jump to content
Dogomania

W-WA,MIŃSK!!! Dwie malizny- Ratlerek z synem - GUCIO UCIEKŁ Z DS!!!

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo się cieszę. Miło było Cię poznać :)
Mam nadzieję, że podróż będzie spokojna i Gucio szczęśliwie dotrze do nowego domku :) To fajny piesek. Bardzo uczuciowy. A do łóżka pcha się pierwszy ;-)

Posted

Serdecznie witam wszystkich!
Tofik został przemianowy na Czesio:)
Kot,Kret gdy tylko zobaczył nowego domownika obzduczył się ,strzelił focha i siedział w łozku wychodząc tylko na jedzenie i siku :pPo dwóch dniach stwierdził że Czesiek mu nie zagraża -są tego samego wzrostu;-) i sam go zaczepia zeby się bawić:)
Mysza - sunia ze dwa razy na niego warkneła i juz jest spokój,zreszta on umie zbajerować wszystkich,cały czas się usmiecha i merda ogonkiem:loveu:
Czesio jest bardzo grzeczny,czyściutki i przekochany,trzeba bedzie cierpliwie pracować nad tym,aby naprawdę czuł się bezpiecznie -jak sie go woła to zdarza się, że przychodzi czołgając sie:( ( wygląda na to,że nie zawsze człowiek go głaskał :( )
Porobiłam kilka fotek i jak obeznam się jak się je tu wstawia to wieczorkiem już będą.

Posted

bardzo się cieszymy z Czesiowego domku a foteczki bardzo chętnie będziemy ogladać :loveu:

a jak maleńtasek w nowym domeczku czy też możemy liczyć na relacje ???

proszę o przekazanie solidnej porcji pieszczot od wirtualnej ciotki brosowej :loveu: dla obu pieseczków

Posted

Myszata, witamy na dogomanii :) Cieszę się, że Tofik vel Czesio ma tak fajny domek :) Jest pieskiem po przejściach, ale niedługo na pewno zaaklimatyzuje się w mieście :)
Kana, jak Gucio???

Posted

Hejka!
Gucio juz w nowym domu. Wszyscy od razu go pokochali :loveu:

Strasznie nie podoba mi sie jego charczenie w plucach. Bedzie mial badania.
Zostal zaszczepiony, odrobaczony i juz ma ksiazeczke zdrowia.

Strasznie placze jak zostaje sam w domu .

Zdjęcia jak bede jechala w odwiedziny :cool3:

Posted

Dziękuję za ciepłe powitanko i uściski dla Czesia :-)
Tak jak obiecałam kilka fotek:

A oto jestem w nowym domku:)

Co to za koleś?czy to pies?jakiś taki mały:cool1:

Może i mały,ale ładnie pachnie :oops:

Wąchanko...

Ona mi się naprawdę podoba:loveu:

Zawsze się znajdzie ktoś kto mnie przytula i głaszcze:p

Dlatego pokonałem mój strach przed schodami i wracam szybko do mojej rodzinki:multi:

Posted

Czesio się już zadomowił:)Zrobił się wybredny i kręci nosem jak coś mu nie smakuje:-oksięciunio normalnie ;)Na spacerach nie ciągnie,ale tylko na zwykłej smyczy,na automacie jest nie do ogarnięcia,potrafi się zawinąć dookoła latarnii :biggrina: Za dwa tygodnie będzie miał kastrację,już chciałabym mieć to za sobą:nerwy:Uściski od Czesia dla wszystkich!

Posted

[quote name='Myszata']
Czesio się już zadomowił:)Zrobił się wybredny i kręci nosem jak coś mu nie smakuje:-oksięciunio normalnie ;)Na spacerach nie ciągnie,ale tylko na zwykłej smyczy,na automacie jest nie do ogarnięcia,potrafi się zawinąć dookoła latarnii :biggrina: Za dwa tygodnie będzie miał kastrację,już chciałabym mieć to za sobą:nerwy:Uściski od Czesia dla wszystkich!

CUDOWNE ZDJĘCIE !!!:loveu:

Posted

Aparat to Canon PowerShot A720 IS (automacik)
Wprowadziłam Czesiowi dietę barfową,wcina jedzonko aż mu się uszy trzęsą :-) A jaką ma energię,o matko :crazyeye: jak by go ktoś nakręcił :lol:

Posted

Czesio wczoraj wieczorem wtarabanił mi się do łóżka:lol:,położył w nogach.
Od dawna miejsce to zajmuje,a raczej zajmował Kocur.Przez 20 minut kot cierpliwie,z każdej możliwej strony próbował dostać się na swoją "miejscówkę",na każdą taką próbę Czesio wyszczerzał zęby i warcząc przeganiał lokatora :evil_lol: Gdy rano się obudziłam to piesek dalej spał w nogach-czyli można powiedzieć że się zaaklimatyzował w nowym domku:lol: