idusiek Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 nie nie nie ,ty musisz skopiowac obrazek0 kliknij na niego prawym klawiszem myszy i zazacz KOPIUJ a potem tak jak juz napisałam ;) Quote
AlinaS Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Owszem kopiuj ale co? tam jest - Kopiuj adres odnośnika , kopiuj adres obrazka, kopiuj adres odnośnika i co ? Quote
idusiek Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 jak najedziesz na bannerek to pojawia ci sie lapka, klikasz prawym i masz KOPIUJ - tzn kopiujesz obrazek Quote
ajsa95 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Pożyczam banerek i trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia pięknej suni!!! Ile Rawa ma lat? Quote
AlinaS Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Jak sunia czy po kroplówkach trochę lepiej? Quote
ajsa95 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 I co z sunieczką? Czy już się troche poprawiło??? Quote
Madziek Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 wątek się że tak powiem nie rozkręcił, ale na szczęście Rawa już w domu. Miałam wspaniałą opeikę dzięki Fundacji Rottka i opiekunkom z centrum edukacji kynologicznej Canac :) a teraz ma wreszcie dobry dom Quote
Julie Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 to super, wątek się nie rozkręcił ale jest szczęśliwe zakończenie :) Może zmień w tytule, że sunia ma domek.A ja w takim razie usuwam banerek może innemu psiakowi się przyda...(ale będę zaglądać na wątek, może będą fotki...) Quote
Recommended Posts