Jump to content
Dogomania

Warka-Porzucony pudelek -na ulicy -DT potrzebne na wczoraj !!!!

Recommended Posts

Posted

Od kilku dni widze szwędającego sie psiaka po mieście . Niby tych psów jest mnóstwo , ale ten przyciągnął moja uwagę bo jest naprawdę ładny . Po strzyżeniu , kapaniu myslę że szybko znalazł by domek .
Ja niestety jestem już tak zapsiona że nie dam rady go wziąc do siebie .
Może jakiś tymczas??? Wiem , wiem że z tym jest problem , ale popytajcie a nóż sie cos znajdzie . Mam tylko jedno zdjęcie psiaka , jak go znowu zobacze to postaram się zrobic mu więcej .

Posted

Erazm napisał(a):
Ale ladny. Jestes pewna, ze on po prostu nie nalezy do beztroskich wlascicieli, ktorzy go puszczaja luzem? Pudlowaty chlopak? dziewczyna?

Moja siostra mowi że od kilku dni się szwęda . Czy chłopiec czy dziewczynka musze wybadać , bo wczoraj już nie miałam jak bo mi się samochód zapalił :angryy: i nie dałam rady wrócić do niego . On biega za ludźmi , wącha po nogawkach i widziałam go już w róznych miejscach . Nie mam go jak zabrać z tej ulicy , a tak mi go szkoda

Posted

W tej sytuacji trzeba cos zadzialc, jesli tak zaczepia ludzi to moze liwe, ze go wyrzucili wakacyjnie, ew. sie zgubil. Zmien Marlenka tytul na Porzucony pudelek na ulicy- dt natychmiast potrzebny. Wazne, czy bedziecie mogly go znalezc i ewentualnie przetrzymac jeden dzien, moze dwa?

Posted

Erazm napisał(a):
W tej sytuacji trzeba cos zadzialc, jesli tak zaczepia ludzi to moze liwe, ze go wyrzucili wakacyjnie, ew. sie zgubil. Zmien Marlenka tytul na Porzucony pudelek na ulicy- dt natychmiast potrzebny. Wazne, czy bedziecie mogly go znalezc i ewentualnie przetrzymac jeden dzien, moze dwa?

Ja nie mam szans na przetrzymanie go nawet na godzinę ( Zuzka). Nawet nie mam pomysłu kto mógłby miec pusty kojec , popytam ale szanse marne .
Znaleźć go nie ma problemu wystarczy runda po mieście i już go mam .

Posted

Tak na szybko założyłam ten wątek że zapomniałam o wielu rzeczach , ale cóż człowiek się na błedach uczy :oops:

Dziś spróbuje "wyniuchać " czy to pies czy sunia , napewno nie boi się ludzi .
Wilekością jest do kolan , zaniedbany bardzo , chyba nawet dredy mu się porobiły . Jak macie jeszcze pytania to dawajcie bo mi ostatnio duzo rzeczy umylka:oops:

Posted

Marlenka napisalam na watku Jamora, oni maja hotelik w Warce/ Sulkowice, ceny sa przystepne. Niemniej jednak i tak trzeba bedzie psiaka zaszczepic i odrobaczyc. Bez tego nikt go nie przyjmie.

Posted

Erazm napisał(a):
Marlenka napisalam na watku Jamora, oni maja hotelik w Warce/ Sulkowice, ceny sa przystepne. Niemniej jednak i tak trzeba bedzie psiaka zaszczepic i odrobaczyc. Bez tego nikt go nie przyjmie.

Jamor przyjmuje takie psy , ma osobny kojec , ale to miesięcznie kilka zł , a teraz trudno z deklaracjami .:placz:

Posted

Kurcze ..jest jedna pani z Opola zainteresowana pudelkiem. Tylko koniecznie musi to być sunia do 4lat najwyżej. Jaki on ma kolor,bo zdjęcie jest dość ciemne

Posted

kochana szukaj miejsca mu gdzieś, dorzucimy coś z bazarku Tequili :)
fajny psiak :roll:

hihi marlenka w zęby mu zajrzyj, może się nada dla tamtej pani ;)

ojej ale wymagania :P sunia do 4 lat ;) ale wiedzą, że za rok będzie miała 5? :P

Posted

mru napisał(a):
kochana szukaj miejsca mu gdzieś, dorzucimy coś z bazarku Tequili :)
fajny psiak :roll:

hihi marlenka w zęby mu zajrzyj, może się nada dla tamtej pani ;)

ojej ale wymagania :P sunia do 4 lat ;) ale wiedzą, że za rok będzie miała 5? :P

Psiak jest ciemno brązowy , dziś jak go znajdę zajrzę mu i w zęby i pod brzuszek :evil_lol: Zobaczymy czy to facet czy babka. Po 16 zaczne poszukiwania przy okazji sobie spacerek zrobię :evil_lol:

Posted

To nie oto chodzi. Niedawno odeszła Pani 15sto letnia pudelka. Teraz szuka kolejnego pieska,suni w wieku do 4-5 lat. Nie starszego,bo nie chce za szybko przechodzić tego od nowa. Osobiście z ta Panią rozmawiała Chandler.

Posted

idusiek napisał(a):
co się dzieje z psem? mam dla niego potencjalny domek w Rzeszowie- marlenka masz PW;)

Tak przeczytałam , odpisałam . Wczoraj cały dzień szukałam go po mieście ale amba - spróbuje jeszcze dziś bo nawet nie wiem czy to pies czy sunia , moja siostra mowiła że on często u niej na osiedlu łazi , ma mi dać znać jakby go widziała.

• 3 weeks later...