marlenka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Od kilku dni widze szwędającego sie psiaka po mieście . Niby tych psów jest mnóstwo , ale ten przyciągnął moja uwagę bo jest naprawdę ładny . Po strzyżeniu , kapaniu myslę że szybko znalazł by domek . Ja niestety jestem już tak zapsiona że nie dam rady go wziąc do siebie . Może jakiś tymczas??? Wiem , wiem że z tym jest problem , ale popytajcie a nóż sie cos znajdzie . Mam tylko jedno zdjęcie psiaka , jak go znowu zobacze to postaram się zrobic mu więcej . Quote
Erazm Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ale ladny. Jestes pewna, ze on po prostu nie nalezy do beztroskich wlascicieli, ktorzy go puszczaja luzem? Pudlowaty chlopak? dziewczyna? Quote
Energy Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 On taki pudlowaty troche jest czy też mi się wydaje?:roll: Quote
marlenka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Erazm napisał(a):Ale ladny. Jestes pewna, ze on po prostu nie nalezy do beztroskich wlascicieli, ktorzy go puszczaja luzem? Pudlowaty chlopak? dziewczyna? Moja siostra mowi że od kilku dni się szwęda . Czy chłopiec czy dziewczynka musze wybadać , bo wczoraj już nie miałam jak bo mi się samochód zapalił :angryy: i nie dałam rady wrócić do niego . On biega za ludźmi , wącha po nogawkach i widziałam go już w róznych miejscach . Nie mam go jak zabrać z tej ulicy , a tak mi go szkoda Quote
Erazm Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 W tej sytuacji trzeba cos zadzialc, jesli tak zaczepia ludzi to moze liwe, ze go wyrzucili wakacyjnie, ew. sie zgubil. Zmien Marlenka tytul na Porzucony pudelek na ulicy- dt natychmiast potrzebny. Wazne, czy bedziecie mogly go znalezc i ewentualnie przetrzymac jeden dzien, moze dwa? Quote
marlenka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Erazm napisał(a):W tej sytuacji trzeba cos zadzialc, jesli tak zaczepia ludzi to moze liwe, ze go wyrzucili wakacyjnie, ew. sie zgubil. Zmien Marlenka tytul na Porzucony pudelek na ulicy- dt natychmiast potrzebny. Wazne, czy bedziecie mogly go znalezc i ewentualnie przetrzymac jeden dzien, moze dwa? Ja nie mam szans na przetrzymanie go nawet na godzinę ( Zuzka). Nawet nie mam pomysłu kto mógłby miec pusty kojec , popytam ale szanse marne . Znaleźć go nie ma problemu wystarczy runda po mieście i już go mam . Quote
marlenka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Tak na szybko założyłam ten wątek że zapomniałam o wielu rzeczach , ale cóż człowiek się na błedach uczy :oops: Dziś spróbuje "wyniuchać " czy to pies czy sunia , napewno nie boi się ludzi . Wilekością jest do kolan , zaniedbany bardzo , chyba nawet dredy mu się porobiły . Jak macie jeszcze pytania to dawajcie bo mi ostatnio duzo rzeczy umylka:oops: Quote
Erazm Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Marlenka napisalam na watku Jamora, oni maja hotelik w Warce/ Sulkowice, ceny sa przystepne. Niemniej jednak i tak trzeba bedzie psiaka zaszczepic i odrobaczyc. Bez tego nikt go nie przyjmie. Quote
marlenka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Erazm napisał(a):Marlenka napisalam na watku Jamora, oni maja hotelik w Warce/ Sulkowice, ceny sa przystepne. Niemniej jednak i tak trzeba bedzie psiaka zaszczepic i odrobaczyc. Bez tego nikt go nie przyjmie. Jamor przyjmuje takie psy , ma osobny kojec , ale to miesięcznie kilka zł , a teraz trudno z deklaracjami .:placz: Quote
Erazm Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Przestan, tam to nie kosztuje fortuny, taka kwote sie uzbiera Quote
mgie Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Kurcze ..jest jedna pani z Opola zainteresowana pudelkiem. Tylko koniecznie musi to być sunia do 4lat najwyżej. Jaki on ma kolor,bo zdjęcie jest dość ciemne Quote
Erazm Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Czekoladka na moje oko. Trzymaj kontakt, tak czy inaczej dzieciaka zlapie sie, wykastruje i doipiero wtedy do domu Quote
mru Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 kochana szukaj miejsca mu gdzieś, dorzucimy coś z bazarku Tequili :) fajny psiak :roll: hihi marlenka w zęby mu zajrzyj, może się nada dla tamtej pani ;) ojej ale wymagania :P sunia do 4 lat ;) ale wiedzą, że za rok będzie miała 5? :P Quote
marlenka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 mru napisał(a):kochana szukaj miejsca mu gdzieś, dorzucimy coś z bazarku Tequili :) fajny psiak :roll: hihi marlenka w zęby mu zajrzyj, może się nada dla tamtej pani ;) ojej ale wymagania :P sunia do 4 lat ;) ale wiedzą, że za rok będzie miała 5? :P Psiak jest ciemno brązowy , dziś jak go znajdę zajrzę mu i w zęby i pod brzuszek :evil_lol: Zobaczymy czy to facet czy babka. Po 16 zaczne poszukiwania przy okazji sobie spacerek zrobię :evil_lol: Quote
idusiek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 o rany ,wyglada jak mój Romek :-o bidula, szukajcie mu DT Quote
mgie Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 To nie oto chodzi. Niedawno odeszła Pani 15sto letnia pudelka. Teraz szuka kolejnego pieska,suni w wieku do 4-5 lat. Nie starszego,bo nie chce za szybko przechodzić tego od nowa. Osobiście z ta Panią rozmawiała Chandler. Quote
Erazm Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Idusie, ta czekoladka to ma duzo z pudelka? Quote
marlenka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Erazm napisał(a):Idusie, ta czekoladka to ma duzo z pudelka? Ciekawe jak będzie wyglądał po fryzjerze???? Quote
Energy Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Z tego zdjęcia wygląda, że z pudelka ma sporo;) Quote
Erazm Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 hihi po fryzjerze to bedzi 100 procen pudla, albo 1 procent:evil_lol: Quote
marlenka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Jamor nie ma wolnego miejsca :-( narazie . Może go ubłagam jak nic innego nie znajdę . Quote
sleepingbyday Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 a dziewczyny od pudli? trzeba dac znac. Quote
idusiek Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 co się dzieje z psem? mam dla niego potencjalny domek w Rzeszowie- marlenka masz PW;) Quote
marlenka Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 idusiek napisał(a):co się dzieje z psem? mam dla niego potencjalny domek w Rzeszowie- marlenka masz PW;) Tak przeczytałam , odpisałam . Wczoraj cały dzień szukałam go po mieście ale amba - spróbuje jeszcze dziś bo nawet nie wiem czy to pies czy sunia , moja siostra mowiła że on często u niej na osiedlu łazi , ma mi dać znać jakby go widziała. Quote
Recommended Posts