Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A na cóż pięknej księżniczce bystrość umysłu, wystarczy, że urodą błyszczy :diabloti::loveu: Taki Frotek np. to zwykły kudłacz pospolity, więc musi nadrabiać "genialnymi" pomysłami...:roll:;)

A kiciasta też cudna :loveu: Co do strachu Lusi, nie dziwię się, szczególnie jeśli wcześniej była pozytywnie do kotów nastawiona - Luka miała tak samo, uwielbiała koty, co się zmieniło... po nagłym i niespodziewanym ataku kota na nią :roll::evil_lol: Biedna, była przerażona, żal mi tego jednak, bo fajnie by było mieć psa, co uwielbia koty (tak jak myszy czy świnki morskie)...

Posted

moja tez pokojowa, ale cały czas walczymy ze zjadaniem na spacerze śmieci -ja mieszkam na wsi i tutaj dużo ludzi wywala na ulice np. gotowane kości z zupy itp rzeczy... a ona to zjada. Próbowaliśmy wielu metod -teraz czas na kaganiec

Posted

ten kaganiec nie ma kolcy, ma otworki w tym skórzanym elemencie przez które widać metal i dlatego tak na zdjęciu może wyglądać.
Planuje jej kupić obrożę z ćwiekami -będzie wyglądać wtedy totalnie jak gangsta:diabloti:

Posted

niezłe "budowniczki" :)
a kagan boski, jeszcze pejcz do tego :D my mamy ten sam problem i też Tessi zasuwała w kagańcu... czegoż to sąsiedzi nie wyrzucają u nas... :roll: nawet ostatnio znalazłam świńskie nogi :roll: dla piesków :roll::angryy: